Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

ana, noua dupa vreo doua sapt si ceva ni le-au publicat...multumim de complimente.ei oricum iti trimit mail sa-ti spuna cand publica pozele.successssssssss

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

narci, faine pozele pt concurs

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

mada mxm multumim de aprecieri..da sunt diferente de comportament intre ele,desi alexa e mai puturoasa,incearca sa o copie pe teo mai in tot ceea ce face.daca una a zis DA maine si cealalta zice Da.(am dat un exemplu)

multumim tuturor pentru aprecieri si comentarii

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Cu intalnirea propusa de Xena cum ramane???

Multumi fetele de aprecieri la adresa pozelor si filmuletului facut de Matei . Azi Ilincu nu a mai repetat figura cu mancatul , dar o sa o mai incerc zilele urmatoare.

Vazut si eu toate noutatile - frumosi pepenasi avem, mai! Votat Denisa in concurs, comentat pozele Sirenei la concursul DC si abia astept sa vaz si comentez si pozele Anei.

Ankule, bai, da e ceva la care nu te pricepi tu? Esti o adevarata enciclopedie, nene . si ma bucur ca esti cu noi.

Multumim de pareri ref. poze cu ratuste . E tare ca parerile sunt foaaarte impartite pana acum , si cum si mie imi plac mai multe poze va fi dificil sa aleg. Ca sa nu dau chiar cu banul, am facut un album aici , unde va rog sa scrieti la comenturi cu care doo poze votati . Sunt nitel nebuna, nu ? Da voi ma iubiti si asa, of cuorse .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am mai pus si noi pozici noi

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fete salu'
am recuperat da nu mai tin minte totul.

decit ca lu Anka ii scoate cineva pe aici chilotii

Ralu pt cuvintele f frumoase. Si eu cam asa gindesc. nu cred ca te pui tu pe un piedestal. eu cind ma intorc de la munca tony aude usa de la garaj deschizindu-se si lasa TOT (pina si bataia cu sor-sa ) si vine la usa ca un catel si plinge cu lacrimi de crocodil ... pina ajung la el. nu spun ca si eu aproape pling de dragul lui...

La multi ani cu intarziere pt Vio! scuze mii si multe multe

Turtu apropo de cariera uite eu personal nu cred ca m-as simti completa si implinita daca nu as avea si partea asta in viata mea. si sunt in aceeasi situatie ca cea mentionata de tine, nu pot intrerupe pt mult timp pt ca se vede, se pierde contactul cu "realitatea". si mie chiar imi place enorm ce fac, nu o fac pt bani. insa am norocul acuma ca pot lucra part-time si pot sa selectez cind sa lucrez. dar si daca nu ar fi asa as cauta cumva sa rezolv sa pot sa-mi fac si meseria. si da, si eu apreciez fiecare moment cu copiii mei, si am suferit la anna ca nu am avut nici o flexibilitate si a trebuit sa ma intorc de la 3 luni. ceea ce crek ca vreau sa zic e ca desi pot sa stau acasa dpdv material, am nevoie pisihic sa fac si altceva, macar o particica din viata mea sa fie pt mine, sa-mi folosesc sclipitoarea si orbitoarea inteligenta si sa am conversatii adulte; plus ca ma gindesc la viitor cind copchii or sa ma vrea mai mult afara din casa decit in coasta lor mereu, si daca eu intrerup complet pt citiva ani nus cum as fi in stare sa o iau de la capat. uite sunt multe fete care fac si facultate si sunt si mamici, si ele reusesc sa le impace tu vezi ce si cum e mai bine pt voi, oricum nu-i o tragedie sa stai o perioada cu Mara

Capri super filmuletul, mie mi-au placut comentariile lui Matei poze: aia cu diversificarea si cu muscatul

Ariadno acu ma duc sa va vaz'

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Capri, eu ti-am dat parerile pe mess...Bafta sa avem!Ca cei mai tari copii de pe forum oricum sunt la odiseea noastra.Heheheeeee

Alexa ma tot tin de ceva vreme sa-ti spun ca arati senzational si ca fetele tale sunt o minunatie!Felicitari pentru papusi!

Am vazut poza cu ATEBEU si cu Nicholas.Niste frumosi

Oana SM nu mai scrie de cam mult timp.Onuta, esti in regula??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Turturico imi pare rau de jobu matale, da' tot raul spre bine, nu se stie niciodata. Pupa fata frumoasa si mai pune domne oze cu Mara sa mai vaz si io fata crescuta la munte.

Narcisa tu intrebati de carti pt cupii. Eu tot de la Ed Litera am luat mi'a spus o tanti de la o librarie ca sunt facute in Republica Moldova si au anumite expresii si formulari specifice (ideea ca nu e limba romana literara sau cum i'o spune) insa in citeva dintre ele (Pinocchio, Calatoriile lui Gulliver) sunt desene de exceptie. Cit despre texte noi avem musai un Andersen, Fratii Grimm, Buratino, Gelsomino in tara mincinosilor, Aventurile lui Till Buhoglinda, Mica vrajitoare, Mary Poppins, Charles Perault, O mie si una de nopti, Baronul Munchausen plus povestile romanesti si alte povesti pt cupii mai mari. Oricum frumos subiect, io as face o pagina cu o lista completa de must have'uri.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Turtu iubita...uite, eu stau cu Anais.Si n-am nici o problema.Si pana la 3 ani sau 4 nu ma gandesc sa merg sa lucrez altceva.Prioritatea mea e Anais.Mai fac e acasa cate una alta, incerc sa pun pe picioare un biznis de artizanat dar doar cand am ceva timp liber...In plus si eu, acolo, sunt cu vacutele, ca tine.Si cainii, si traficantii si curvele.Deci socializare, nexam.Dar ii impui capul la fie-mnea cu diverse chestii si pana acum n-am clacat.Sper sa mai rezist

Mergi la inceput

Ooka, cred ca este o pagina despre povesti, din cate mi amintesc.O sa o caut.Ceva de genul, ce povesti prefera copii vostri. Dar oricum, daca nu este, fac subiect special.De la Litera si eu am luat s mi-am comandat deja alea de la Adevarul si editura Edmont.Si imi mai caut cartea Aventurile lui Habarnam...Hmmmm.Dar nu d epe net, sa o am printata.

Mergi la inceput