Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 17
katalyna spune:
turtu medicuol cu care l-am nascut pe david e plecat din tzara definitiv, in suedia, super doctor, nu mai fusesem de mult timp la el si cand am ramas cu ioana l-am sunat, tel inchis, am sunat la spital si asa am aflat ca e plecat. ce om, era ca un prieten pentru mine, discutam orice cu el. dr cu care am nascut-o pe ioana mi-a spus si tara, iar cand am nascut acum, dr care a asistat la nastere era foarte incantat ca am nascut cu raicu (asa il chema) si cand l-a vazut pe david parca vazuse o comoara. am mers cand avea david un an si ceva la el si mi-a spus ca are si o fetita la care eu: da ce curaj sa-i faceti unu dupa altul si el: dar sunt infiati nu stiai? super doctor, offff cand am aflat ca a plecat din tzara am avut o stare nasoala ca eu numai la el am mers de cand mi-am inceput viata sexuala,
MissJJ spune:
Asa pauza de impachetat si strans ca doarme cupilul asa ca am reusit si eu sa vad pozele de pe picasa:
Pe Ilincutza am admirat-o deja tare frumos papa si tare scumpei is amandoi.
Gemenutzele sunt extrodinar de scumpe si dulci.
tare tare frumoase sunt si dulci si razacioase. Alexa sa va traiasca 
, sunteti o familie tare frumoasa, abia astept sa le vad cand is mai maricele cum se schimba la fetisoara. Poza unde dorm este de vis.
Is deosebiri mari intre ele la comportament?
Vazut si Bogdanelul smecherel si tare mirat de periatu pe dinti.
E belea gagiul ce figura are si cum sta el pe olitza. tare dulcel.
Vazut si pe Sara care se trateaza singurica de zor
si ii sta super cu ciresele si palariutza.
Vazut si pe Irina care e o dulceatza si a crescut e mare de acuma si ii sta superb in rochitica bleumarin si palariutza asortata si e absolut delicioasa cum face ea nani.
Si of course iubita si pretioasa si minunata mea nepotica 

, delicioasa si scumpa si nemaipomenita, pe care abia astept sa o pupicesc si sa o strang in bratze si pe mami of course.

Gata tre sa fug acusi merg sa iau printesa de la gradi si sa ma arunc iar in bagaje si liste si pregatiri.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
dara_d spune:
Mada am vazut poezele cu printesele tale superbe, interesant costumul ala uv , eu nu am gasit decat tricou,as fi vrut ceva asa ,dar la noi nici nu stiu daca se gaseste.
AM PUS POZE PE PICASSA,pentru cine vrea sa ne vada.
SUN am vazut pe T la botez si cum bea ea "sampanie" sunteti niste frmoase.
Am vazut Ilinca la 11 luni,ce ochi frumosi.
Am vazut gemenele ,Irina in concediu.
Nu mai nominalizez ca ma duc sa fac ceva de mancare ca doarme Denisa.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
narcisa.s spune:
Hey, Sunisor...Eu zic sa nu traiesti in trecut.Nu ajuta...A fost crunt prin ce ati trecut voi dar Dumnezeu ti-a arata ca e cu voi si v-a ajutat pe toti 3.Si acum aveti o minune.Eu zic sa nu mergi in trecut, sa petreci timpul asta multumindu-i Domnului pentru miracolul pe care il aveti!!!Va iubeste Narci.Tareeeeeeeee....
Ankule, da mama...stand-up comedy.Nu te-ai gandit niciodata?
Ne-a pus s noua pozele la concursul cu ratzusti, nar1 si nar2
Turtu acu citesc si eu linkul de l-ai dat, si deocamdata, subscriu la ce zice Anka.De incercat i de testat limitele cred ca o vor face toti, acu depinde cat de consegvent esti tu ca parinte...Hm...Na ca-mi dau si eu cu presupusul
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
katalyna spune:
mada cat ai dat pe costumasul uv? e super, poate comand si eu ca e cumnata plecata in anglia
MissJJ spune:
Katalyna eu de www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/508145/200661" target="_blank">aici l-am luat am dat comanda pe net salveaza linkul daca vrei, ca pe site sa il cauti nu mai este nu stiu de ce dar ti-l livreaza, ca au si express delivery deci poate da comanda sa il livreze a doua zi, in magazine nu stiu unde il au in stoc, poate da un telefon la ei sa intrebe.

Dara ms.
Fug la trebi revin mai incolo.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
katalyna spune:
am admirat pepenimea, cat sunt de scuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumpi.
gabriela82, avem si noi papushica la fel cu a voastra numai ca e roshie
katalyna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Katalyna eu de www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/508145/200661" target="_blank">aici l-am luat am dat comanda pe net salveaza linkul daca vrei, ca pe site sa il cauti nu mai este nu stiu de ce dar ti-l livreaza, ca au si express delivery deci poate da comanda sa il livreze a doua zi, in magazine nu stiu unde il au in stoc, poate da un telefon la ei sa intrebe. ![]() ![]() Dara ms. ![]() Fug la trebi revin mai incolo. " Life is the flower for which love is the honey " Victor Hugo |
multumesc mult
o sa-i trimit link-ul sa vedem daca mai are timp pana vineri cand vine in tara sa il si primeasca
ana_a spune:
narci, cand ai trimis pozele? Ca am pus si eu dar vad ca nu l-au afisat inca.eu le-am trimis in urma cu o saptamana jumate...poate mai dureaza
Foarte frumoase pozele! Succes in concurs!
proud mummy

de