Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TURTU - incepusem si eu sa citesc ieri despre fetita cea agitata...
M-am enervat cand am gasit pareri cu "e normal" si "toti trec prin asta"

Eu sper sa fie clar tuturor... ca NU este normal, si NU trece de la sine.
Orice copil se poate enerva si mai poate tipa ca din gura de sarpe un ceas intreg, pentru un rahat.
Dar nu zilnic, nu de mai multe ori pe zi, nu pentru toate rahaturile.
Se mai poate intampla intr-o zi sa il apuce pe copil tavaleala, dar nu zilnic, nu in toate magazinele, nu in fata oricui, nu pentru orice motiv.
Orice copil mai are fite si face traznai, sau mai spune sau mai face cate o rautate, dar nu e normal cand asta se intampla zilnic si de mai multe ori pe zi.

Comportamentele astea au variate cauze... Si nu trebuie lasate asa. Ma rog, nu intru aici in detalii, mi-a placut interventia lui Bird... Mai ales unde a spus ca pana la 7 ani au fost complet ignoranti, tot gasind explicatii si dand vina pe rasfat, pe bilingvism....

Ei, ideea e sa nu te gandesti ca asa fac copiii, cum povesteste acolo taticul cu pricina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ariadna, da, in luna mai Flo a gresit, da nu-i bai ca asa mi-a adus si mie aminte ca Matei a facut 11 luni pe 14...ca io am uitat

anka, ce bine ti cu un copil! se vede!haha

intrebare urjenta : pot sa-l scot pe mateiu la aer? in curte? daca tuseste cu foc da febra a scazut....desi parca are, parca nare...febra, zic...

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

eu sunt de parere ca in general copii urla pentru ca sunt prea mult ignorati... dar na, depinde de fiecare copil in parte ai mei nu urla, decat fff rar, stefan urla cand este obosit, plictist dar in general o dregem usor cu calm si rabdare si fermitate. De cele mai multe ori ma gandesc daca merita circul care il face si de cele mai multe ori negociem in sensul ca daca vrea ceva anume si e musai, eu ii fac pe plac inainte de a se punepe urlat.Daca e chiar ceva imposibil...o drecem prin vorbe si explicatii si explicatii si iarasi explicatii...dar ne descurcam. El urla mai mult acum decat cand era mic dar sa zic asa...cam de 3 ori pe luna are astfel de puseuri.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pentru nervi de copil (sau de parinte) eu zic sa va cumparati www.amazon.com/New-Toddler-Taming-Bestselling-Parenting/dp/0091902584/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1245055927&sr=1-1" target="_blank">ASTA
sau
www.amazon.com/Toddler-Taming-Survival-Guide-Parents/dp/0449901556/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1245055927&sr=1-2" target="_blank">asta

Nenea asta e tare destept, e unul din taticii adhd-ului, si explica tare bine cum e cu nervii astia, si cand sa te ingrijorezi. In cartile de mai sus nu e vorba despre adhd. Despre adhd are altele.
La noi nu stiu daca exista traduse, exista ptin europa, in spaniola, in franceza, sau astea in engleza, care sunt si pe ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am si eu titulatura

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aoliooooo ce am facut breeeee???

Vroiam sa o urez pe Vio!

Daca eram obosita... Vio!
Merg sa modific, inca nu am terminat de recuperat

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Hello

Revenit si noi acasa din plimbari in afara orasului...nu am recuperat tot din cauza de oboseala

Urez multa sanatate, fericire si o viata cat mai frumoasa sarbatoritei de ieri:

Violeta29

bebelusilor Alexandru Ionut si Stefan Crsitian!!!

_

Repli sa vaza sarbatoritii sa nu creada ca i-am uitat

_

Mergi la inceput

Capri eu votez cu 20 si 22!

Moamaaaa Tecky gata ai reusit?
Felicitari!
Ce te invidieeeez!

Vazut toate noutatile pe picasa, terminat galopul....
Unu' doarme, altu' sa manance

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum reusesc si eu sa intru , inca nu am citit din urma decat putin ca am avut treaba zielel astea, sambata am fost la cumparaturi pentru denisa i-am luat tricou din ala uv si sepcuta,multumim Capri si Anka de info.Apoi am mai mers prin magazine pentru a mai lua tot pentru ea hainute, lapte fara lactoza sa avem in concediu in caz de..... sper sa nu fie cazul ,pentru ea mi-a mai ramas sa cumpar medicamentele , ca sa avem cu noi sa nu alergam in caz de ceva pe acolo.
Am ajuns franti acasa sambata ,am luat-o si pe denisa si am iesit in parc la terasa cu finii nostri , s-a comportat bine.
Duminica am fost la niste prieteni de dimineata ,acolo am mancat si de pranz ca ne-am intins si apoi acasa iar dupa amiaza am fost in parc unde am mers , am mers de m-a capiat, vrea si tinuta de mana dar merge si singura.
MULTUMIM PENTRU VOTURI >

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

marea azi am fost la dermatolog sa-mi vada alunitzele ca am prins frica de cand cu fratelo si o intreb si io ca omu' pe dr daca sa merg la mare si a facut o fatza la mine, ii spusesem de fratelo cu alunitza, mi-a zis ca pt copii pot sa merg dar sa-mi aiu crema cu fps 50 si sa stau si cu bluza pe mine. dupa ce i-am zis de fratelo m-a si programat sa imi scoata o alunitze de pe spate care e cam mare si putin ciudatzica. mi-e o fricaaaaaaaaa, eu am o problema cu anesteziile locale, am facut un atac de panica in urma unei operatii si de frica lor as fi in stare sa suport sa ma macelareasca pe viu.s-a uitat si la restul a zis ca nu au nimic, l-a consultat si pe sotz si la el e una cam nasoala, dar a zis sa merga sa se mai uite la ea peste 2 sapt cu dermatoscopul.

cariera eu sunt genul care daca stau 8 ore la job muncesc pe branci, dar sa nu ma pui sa stau mai mult si in nici un caz sambata. ei bine muncesc si mai si astept sa vada sefii, da' de unde astia cand te vad ca muncesti trag si mai tare pe tine. cand le-am spus ca sunt gravida n-au primit veste prea bine, cu alte cuvinte ar fi trebuit sa-i anunt ca am de gand sa alea alea cu barbatul meu acasa. au adus-o pe una in locul meu, foarte incantati toti, sefa deja ma intreba cat mai vin, nu le convenea sa plateasca 2 salarii, tipa a lasat de inteles ca e super simplu ce fac eu, dupa cateva zile cand a vazut cate are facut de fapt si cand si sefa a vazut ca nu e ceea ce credeau nu ma lasau sa fac nimic sa nu cumva sa nasc inainte de vreme si sa nu apuce tipa sa invete tot. cand am avut copilul bolnav plateam pe cineva sa stea cu el ca mi-era rusine sa-mi iau medical, tipa care a venit in locul meu in 4 luni cat a stat la ei si-a luat 3 medicale inclusiv concediul de odihna. eu nu vreau sa ma mai intorc la ei, as vrea chiar sa mai stau un an acasa dupa astia 2. david o sa mearga la scoala din toamna aia, iar cu ioana ce sa fac sa i-o dau mamei sa o imbuibe cu kindere?

Mergi la inceput