Multumim frumos de comentarii! 
Amu' dupa shi mi-ati vazut gainatu' di pi geam si geamurile murdarite de cupii carterului de inghetata, ma duc sa-i sun p-astia de-mi spala geamurile 
Ana imi pare rau ca Matei are febra, sanatate multa 
Tecky Felicitari pentru primii pasi singurica! 
Turtu imi pare rau ca ti-ai pierdut jobul dar ma bucur ca vezi pozitivul din treaba asta. Eu una, i-am dat Soniei 4 ani, asa ca si Juliei tot 4 ii voi da. Nu pot sa spun ca ne permitem multe, dar ne descurcam cu un singur venit, asa ca...
Jobul meu pana la 4-5 ani e sa le cresc pe ele si-atat. Imi lipseste, admit, un mediu format din adulti, dar consider ca e mai important sa imi cresc copii, pentru ca anii astia nu se mai intorc, si nu vreau ca ele sa aiba ca amintiri, cresa (desi e educativa etc) sau cheia de gat asa ca mine. O sa fie bine ai sa vezi

capri am uitat sa-ti zic ca vazui si filmuletul
e tare Matei cum comenteaza
Facuram si noi ca Ilincuta azi, paparam singurici la pranz, la doua linguri, da' seara n-o avut chef...insistam ca vaz ca ii place ![]()
In rest, azi raportam, portocale si fragute, primele au fost un succes total, le-a adorat, la fragute...mmmm not really asa ca le lasam deocamdata
Bineinteles ca s-a facut ca purcelu' toata numa' un suc de portocala, da' le-a papat cu placere si asta ma bucura ![]()
Revin,
Pupici
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia