Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui mishutza

Cait,si tu faci advanced?Off,oare sa fac si eu?
Eu la fat burner accelerator chiar simt mult mai mult ca la cardio,transpir mult mai mult,si cu siguranta inima imi bate mult mai repde.Si inca vreo 20 de minute dupa tot simt ca e accelerata la batai.

Salutare fetele.
Da fac advanced pentru ca imi place mai mult decat ab pe care il faceam inainte si mi se pare ca se apropie mai mult de karate marea mea dragoste.
Va pup ca sunt la scoala..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugly spune:

Neatza fete,
Raportez si eu inca o tura de foundation. Cand ajung acasa mai bag o tura si sper sa mai trec si la putin basic. Inca mai sunt miscari la care ma incurc. Cred ca sunt caraghioasa
Eu am fost si la nutritionist, am primit un regim de slabit destul de complet. Cand i-am zis ca am inceput si sa fac sport a zis ca voi vedea primele rezultate dupa prima saptamana si asta ma va motiva.
Despre febra musculara....AM, dar parca mai trece daca nu bag in seama si fac exercitiile mai departe, iar dupa ce ma incalzesc parca nu mai simt deloc.
Pup fetele si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Salutare fetelor! Am reaparut si eu, dupa o pauza cam mare(cu musafiri, si alte treburi de rezolvat), dar din pacate billy blanks nu-i pt mine.Am incercat sa fac Ab-bootcamp de pe you tube, si deja de la prima parte am inceput sa simt intepaturi in capul pieptului.Bineinteles ca n-am mai continuat, asta e,am revenit la exercitiile mele pt abdomen, tot de pe you tube:8 min pentru un abdomen perfect.Eu sunt foarte multumita de aceste exercitii, la mine deja dupa cateva zile se simte la abdomen, si acum le fac si pe cele 8 minute Buns, si sunt la fel de multumita dupa doar cateva zile.Mi-ar fi placut intr-adevar sa mai schimb un pic, sa mai fac si altceva, dar nu pot, cardio nu-i de mine.Voi chiar nu simtiti nimic, nici o intepatura pe nicaieri cand faceti cate o jum de ora sau o ora de tae-bo?Inseamna ca stati bine cu corazonul.Oricum important e sa facem miscare, acum fiecare face ceea ce i se potriveste. Va felicit, tineti-o tot asa, si daca mai ma primiti si pe mine, o sa mai intru si eu sa va zic cum merge si la mine. P.S.Ramonika, esti tare simpatica cum gonesti tu fetele de la alte subiecte si le trimiti aici Iata aici si exercitiile mele: http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related

Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ramonika,spioana mica peste tot ma gasesti!

Saptamana asta am chiulit la greu! Am avut "musafiri" si fetele bolnave,febra 40 drumuri la spital in fiecare zi ,munca,casa .Sunt frinta.Azi am ajuns acasa la 20:00 ,e 22:21 si n-am terminat inca pe aici ,cind termin sigur cad lata.
Daca nu raportez azi,maine sigur!SIGUR!Nu mai tine,prea m-am lenevit!

Am vazut ca ziceati de benzile alea,eu le am!Te rup la maini.Ard muschii de turbezi nu alta.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

monicel,si pe mine ma doare citeodata in cosul pieptului si inca tare!!Dar incerc sa ignor.
nu m-am gindit la inima,sper sa nu crape

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba
oricum, acum m-am cantarit si am 50,7 kg si m-am si masurat 90-61-90 ..in tineretile mele aveam in talie 56-57 cm..acum sper macar sa ajung pe la 59 cm

Eeeee dar tu esti chiar cu asa masuri.
Eh..in tinerete eu aveam 54 in talie. Aveam un gagiu care era mort dupa talia mea, si mereu ma prindea intre palme...offf ca sa nu mai zic ca eram clasa a 8 si ma cuprindeau fustele lu sor-mea care avea 6 ani. Nu imi vine sa cred ca dintr-o coada de sapa cat eram acum 10-15 ani(asa imi zicea bunica, sa pun mana sa ma ingras ca sunt cat o coada de sapa)am ajuns un hipopotam . Si, pe cuvant ca manac aproape jum din cat haleam atunci. Deee, alte vremuri.....

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Briza m-ai facut sa rad cu descrierea care ti-o faci.
Luminita . Sunt fara cuvinte.
Doar ce am iesit de la dus dupa fat burn. Cred ac in vara asta tre sa spal covoarele dupa cata transpiratie bag in ele.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pentru azi raportez Core express.
Noapte buna!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

am ajuns acasa obosita vai de mine; de examenul asta super penal care urmeaza ce sa mai zic, ca o iau prin papusoi..e o varza totala in capul meu..dar ma bag la un basics scurt poate se mai oxigeneaza creierul

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata..raportez si eu basics..ma bag la somn gagici ca am o gramada de planuri pentru maine si nu stiu cum o sa le duc pe toate la capat..v-am pupat..somnic pufos

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput