Tae Bo (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Ele spune:
Eunice parca tu intrebai cat am slabit. La mine e a treia sapt de tae bo , am facut aproape zilnic (am sarit in fiecare sapt cate o zi) si am dat jos 3 kg. Poate o fi 2.800 sau poate o fi 3.200, asta chiar nu stiu ca nu ma cantarisem in perioada cand m-am apucat. Nu stiu cat e de semnificativ la cantar..la haine se vede bine.
V-am zis ca sunt cu gatul in pioneze?? Din we...m-a blestemat barbatu ca i-am gustat berea lui rece
. Azi deja m-am apucat de amoxicilina ca nu pot dormi nici noaptea de durere.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
raportez 55 minute advanced aproape fara oprire. mama, ce m-am incalzit, insa ma simt bine. ma bag la un 
wow, incepe slabitul si pe la noi, si n-am inceput de prea mult timp... asta e super 
s-o tinem tot asa, adica voi, ca pe mine ma asteapta kile in plus, nu in minus, da macar is cu scop nobil... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
eunice78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele Eunice parca tu intrebai cat am slabit. La mine e a treia sapt de tae bo , am facut aproape zilnic (am sarit in fiecare sapt cate o zi) si am dat jos 3 kg. Poate o fi 2.800 sau poate o fi 3.200, asta chiar nu stiu ca nu ma cantarisem in perioada cand m-am apucat. Nu stiu cat e de semnificativ la cantar..la haine se vede bine. V-am zis ca sunt cu gatul in pioneze?? Din we...m-a blestemat barbatu ca i-am gustat berea lui rece Margelute Elena & Denisa NOI |
Suuuper, ma refer la kg.
Pentru gat, in loc de antibiotice poti face gargara cu apa ff sarata. E gretoasa dar e e sanatoasa, cu rezultate garantate.
viitoarele slabanoage musculoase plus purtatoarea de bb.Baietzii mei
cait spune:
Seara buna fetele tae bo..
Raportez si eu doar 20 de minute de advanced.Despre slabit eu nu pot spune ca am slabit pentru ca am mancat cam mult dar macar m-am mentinut
.
Va pup
Pe maine
Cait
Home is where heart is...
mishutza spune:
Briza marii,cum te simti,inca doare?
Ramonika,esti de admirat.Mi se pare super ca ai atata energie si ca reusesti sa faci asa de mult si greu(eu nici nu indraznesc sa arunc un ochi la advanced,suna prea....advanced)
Ele,super ai slabit.Doar cu sport sau te abtii si de la mancare?Eu am cam doua saptamani de cand fac tae-bo cred,si abia sambata e o saptamana de cand fac continuu.
Astazi am facut iar cele 50 de minute de la fat burner accelerater.A facut si barbatul 30 de minute.Eu nu prea am avut chef azi,a fost zi libera la noi si m-am porcait in varful patului,cu laptopul si 2100 de calorii in total.Dar el a zis ca face,si mi-ar fi fost rusine sa nu fac si eu.Si bine am facut.
Cait,si tu faci advanced?Off,oare sa fac si eu?
Eu la fat burner accelerator chiar simt mult mai mult ca la cardio,transpir mult mai mult,si cu siguranta inima imi bate mult mai repde.Si inca vreo 20 de minute dupa tot simt ca e accelerata la batai.
Ele spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eunice78
Suuuper, ma refer la kg. Pentru gat, in loc de antibiotice poti face gargara cu apa ff sarata. E gretoasa dar e e sanatoasa, cu rezultate garantate. viitoarele slabanoage musculoase plus purtatoarea de bb.Baietzii mei |
Ma gandeam ca eu sunt singura gargaroasa cu saramura.

Mai nu stiu ce fac azi ca editez toate mesajele si dupa nici macar nu mai trimit modificarile.

Eu am executat energise dupa cum era in plan. MIe mi se pare cel mai greu la categoria musca
Cu referire la slabit..da, pap monti..cu abateri. Nu ma parati la fetele de la subiectul cu pricina.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
eunice78 spune:
Vreau si eu acest Energise, de care vorbiti, please. Isi face mila careva de mine sa imi zica de unde il iau..ca ma tot cautat dar nu am gasit. Poate nu ma pricep eu sa caut.
Baietzii mei
z333 spune:
am aparut si eu..raportez un core express...brizuco fa-te bine repede ca te asteapta billy..fetelor spor..eu nu prea am timp sa citesc tot ptr ca sunt turbata cu timpul..nici nu mai stiu cum sa le impart pe toate...pana termin cu sesiunea asta o iau razna
..v-am pupat..somn usor
Walk by faith..not by sight!
peanut spune:
Hop si eu! Am venit aici ptr impuls si incurajare. Dupa 2 fetitze nascute la un timp relativ scurt am ramas cu ceva kg. 74, ca sa fiu mai exacta. Inainte sa raman insarcinata faceam si eu Tae bo si mi-a placut foarte mult. Eu sunt o persoana activa de fel si nu-mi plac exercitiile tip Pillates sau Callanetics. Tae bo e perfect, mai ales ca pot sa imi descarc si nervii fara bate pe nimeni
.
Nu ma simt deloc in pielea mea cu greutatea de acum, mai ales ca mereu aveam o greutate constanta. Nici nu pot sa imi cumpar haine, fiindca ma vad la fel cum eram inainte si cand le incerc imi sunt stramte. Si ma vad asa de deformata. Nu mai am mijloc!!!
Alaptez bebeul de 3 luni, asa ca nu pot incepe o dieta foarte stricta. Totusi de saptamana aceasta am inceput sa-mi schimbi felul in care mananc: nu conteaza cat mananc ci ce mananc. Am taiat din carbohidrate, consum zilnic carne, oua, lapte, fructe si leguma. Paine nu mananc pe langa mancare de ani de zile. Primul meu gol e sa ajung la 70 kg si deja am reusit sa scap de primul kg.
As vrea sa reincep Tae bo, dar imi tot gasesc scuze. Ba ca nu am timp, ba ca sunt prea obosita si ambele sunt adevarate. Cu doi copii mici nici nu pot dormi in timpul zilei. Parca as mai astepta putin pana in toamna ,cand incepe fetitza nr.1 gradinita. Dar degeaba slabesc daca corpul nu e in forma, dar nici sa ma epuizez nu vreau. Sa incep cu 1o minute pe zi ca sa am o rutina si sa ma obisnuiesc? Astept sfaturi.
marami spune:
Wellcome in the club, Peanut!![]()
Am eu asa o presimtire ca dupa primele zile nu o sa te mai poti opri dupa cele 10 minute si te vei simti vinovata in zilele in care nu-l vei intalni pe Billy
. So, cu cat mai repede cu atat mai bine.
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!