Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

michela multumesc pentru raspuns

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai fetelor, nu cred ca pe youtube se pun filmuletele de o ora. asa ca singura sansa este sa le descarcati de pe retea, de pe torente, sau cineva sa vi le trimita pe mess.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pai fetelor, nu cred ca pe youtube se pun filmuletele de o ora. asa ca singura sansa este sa le descarcati de pe retea, de pe torente, sau cineva sa vi le trimita pe mess.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

da, da de pe torente am dat jos vreo 14 giga .... caut eu basic pe acolo .... 8 min am sigur

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Helou!
Sunt mandra sa raportez 40 min tae-bo advanced aseara fara febra musculara! yuhuuu Am facut numai 4 parti din 6 ca deja curgeau apele pe mine ca pe garla si nu mai puteam sa misc un deget..dar tot e bine ca am ajuns si asa departe ca prima data nu am reusit decat 2 parti de 10 min si o febra cat toate zilele..

Cred ca incerc un tae-bo cardio diseara , dar si eu m-am plictisit de cele de pe youtube..nici retea nu am si nici program de descarcare .. asa ca trebuie sa vad daca gasesc ceva de cumparat

Spor la sportive!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Gata, m-am intors!
Tare frumoasa a fost minivacanta noastra, am avut o vreme super, numai buna de facut plaja, apa a fost rece doar vineri, sambata-duminica si luni era calda si numai buna de scaldat. Plaja am facut in mamaia, costinesti si eforie sud. Am vrut sa ne cazam in mamaia, dar cum sotul a fost tare dezamagit de apa (era f mica, rece si plina de alge) a zis sa anulam rezervare si sa mergem in Costinesti (in ultimii 10 ani, de cate ori am fost la mare, numai o data am stat in mamamia, restul numai in costinesti). Statiunea era full!!! Nu aveam nici unde sa parcam, dar era plina de trandafiri infloriti, mirosea a tei..., ce sa mai..eu chiar iubesc Costinestiul. Din pacate sambata nu am putut face baie ca erau valuri uriase. In viata mea nu am vazut asa valuri. Asa ca am plecat in Eforie sud, unde am dat de o plaja aproape goala si de o apa caldaaaa si fara nici un val. Duminica si luni au fost valuri normale in Costinesti asa ca am ramas acolo. Lumi draga, m-am gandit la tine, ca ai zis ca nu ai mai ajuns acasa de atata timp:
http://brizamarii.sunphoto.ro/marea_iunie_2009

Drumul spre bucuresti, a fost ifiorator! Asa ne-am bucurat ca fiind luni nu o sa prindem aglomerat...dar...la un moment dat s-a intunecat brusc. Adica, acum era cald si soare puternic, ca in clipa urmatoare sa se faca bezna si sa inceapa o furtuna de nisip. Apoi...au inceput fulgerele...care erau de la cer pana la pamant ..si apoi ploaie de nu vedeam nimic in fata..si cand zic nimic, apoi chiar asta vreau sa spun. Imi era atat de frica, de nu va pot spune..si apoi a inceput grindina..credeam ca o sa ne sparga parbrizul..stateam si ma sa ajungem teferi acasa....

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Briza ce dor mi-ai facut de mare cu pozele tale. Si nu cred ca am sanse mai mari de 10% sa ajung anul asta pe acolo.
Andani nu sunt nici pe departe model. Si nu cred tu ca in luna asta de cand fac sport nu am luat-o pe aratura. De fapt e regula . o zi pe sapt scap in ceva dulce. Eu ma bucur ca e doar odata. Probabil compensez cu sportul si chiar daca scaderea in greutate nu e f mare eu sunt multumita.
Chiar am citit aseara un articol interesant. sa il caut sa cititi si voi: http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=6870
Si eu fac peste 350 saptamanal.
Si sa revin..inca nu am ales programul din seara asta.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Andanii, copiez pentru tine raspunsul meu anterior in aceeasi problema, dat in capitolul 2

Briza, mai intai trebuie sa inveti exercitiile. Pentru asta cred ca e bine sa faci filmul tae bo foundation energy (dureaza o ora jumatate dar ritmul e lent), in care Billy explica ff bine toate exercitiile si le face incet, cu mai multe repetari. Apoi faci Tae bo cardio, cel mai usurel, nu advanced (filmele alea mai vechi, nu cele din ciclul ultimate sau amped). Dupa ce o sa stii exercitiile ff bine, o sa iti fie mai usor sa tii ritmul, nu mai stai sa te gandesti la pasi.

Briza, bine ai revenit.
Fetelor, sa nu ma dati disparuta, sa nu ma stergeti din lista, dar am o perioada ff nasoala, cu probleme muulte de rezolvat. In plus, daca nu intervine nimic, ceea ce sper din tot sufletul, vineri plec la mare si ma intorc in tara pe 10 iulie.
Zilele astea fac tae bo, dar nu cred ca am timp sa intru sa raportez. Oricum eu fac Fat burn, Abs, Energise si Extreme. Le rotesc. Dar cu masa am o pb, in sensul ca de ex, azi pana la 17 am avut timp sa imi beau cafeaua, si aia printre picaturi. Si evident ca am recuperat la 18.
Va si spor la exercitzii!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare de la mare
Tocmai am terminat si eu 20 de minute de advanced si acum imi pregatesc o mare salata ca la pranz am dat iama in ceva de la MC..rusinica mie.Bine ca mai fac ceva sport ca altfel cred ca ajungeam rau de tot.
Brizamarii mi-ai adus aminte de Costinesti, ce timpuri...
Va pup si o seara buna

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 1 ora si 10 minute de advanced.
sunt pe fuga acum, dar mai vb maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Raportez rapid un energise cu intreruperi ...am fetitza bolnavioara si abia am reusit sa fac.
Va pup !

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput