Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vaiiiii brizuco mi s-au incetosat ochii..merci ca te-ai gandit si la mine

ramona eu sunt mama deprimatelor cand imi vin "musafirii"..am tot felul de cosmaruri si de aici fel si fel de stari nasoale..buhuhu..dar acu's ok..adica sper sa fiu ok ca peste cateva zile e ziua mea si parca vad ca ma apuca iar deprimarea

dar pana vineri mai e...acuma ma bag la un bilica

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

raportez 50 min basic training ....

da asa o sa fac ....am dat si de partea in care explica si sunt facute incet l....

oricum sunt fericita ca am reusit sa fac mult mai mult decat zilele trecute .... inca am tensiune in muschi , dar e ok totusi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

raportez si eu un focus on abs and glutes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Fac si eu in continuare sa stiti,doar azi nu am facut,pe motiv de probleme lunare si de oboseala,am fost plecata vreo 12 ore si nu mai puteam.Si pe motiv de sosit comanda de margelte si fimo si de creat cercelusi
Fac in continuare cele 50 de minute din fat burn accelerator,si uneori fac si core express.Dar,am observat ca fat burn accelerator nu mai mai oboseste ca la inceput.Si abia de pe la minutul 35 incep si eu sa transpir,dar nu se compara cu ce era acum o saptamana de exemplu.Oare m-am obisnuit cu el?Sa il schimb?

Mergi la inceput

mishutza probabil s-a obisnuit organismul si reactioneaza mai lejer incearca sa schimbi programul sa nu faci in fiecare zi acelasi ... zic si io

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

ciao fetele..raportez ptr seara asta un bootcamp abs..maine am programat ultimate-ul..v-am pupat.somn pufos

Mergi la inceput

raportez ... n-am facut tae bo ieri , am fost plecata si am ajuns f tarziu fara nici o vlaga-n mine pentru facut sport

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Raportez.... ca de abia tin ritmul cu voi la citit, am intrat cel putin de trei ori sa-i spun Andanei bun venit si n-am apucat, trebuie sa-mi fac putina oridine in viata ca asa nu se mai poate. Vestea buna este ca desi nu fac mai mult de doua zile pe saptamana.......sa va zic, sa nu va zic??? am mai putin cu 5 kg

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Raportez.... ca de abia tin ritmul cu voi la citit, am intrat cel putin de trei ori sa-i spun Andanei bun venit si n-am apucat, trebuie sa-mi fac putina oridine in viata ca asa nu se mai poate. Vestea buna este ca desi nu fac mai mult de doua zile pe saptamana.......sa va zic, sa nu va zic??? am mai putin cu 5 kg

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

marami , da asta e fantastic .... cum sa nu ne spui .... pai trebuie sa te lauzi , sa te felicitam , sa ne bucuram impreuna de reusita .... la cat mai multe date jos draga mea

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

felicitari si la... cat mai multe kg pierdute...
hai marami

cum sa nu spui? in felul acesta motivezi fetele sa se tina de tae bo. nu se poate sa nu aveti rezultate, insa trebuie putina disciplina...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput