Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiscaaaaa... pentru DRAGOS, ANDREI CATALIN si VLADIMIR ANDREI !

Deci...
-AC pornit in sufra, bebe, scuze copilul, tinut in dormitor cat de cat
-seara somnic singur in patut, dar nu merge de fiecare data
-program de dimi trebuie ajustat sa iesim mai devreme si sa nu depasim ora 11- ca mai devreme nu se poate, am sta prea putin si am fi doar pe drum, oricum la noi parcul si deci umbra e peste strada, vorba aia

-papa de Esme pe aragaz, gata facuta asteapta printul grevist sa se trezeasca, daca o refuza, Esme, ti-l trimit pachet pe Robert

Lori, mami de Robert din 9.06.2008


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo am admirat si eu pozele! Vai ce frumos se joaca Mara in nisip. Se vede cat de fericita e si in apa cu tati. Frumoasa si reusita vacanta ati avut!

Lorich abia astept pozele! Robert a tras de pe tava cam ca Tiberiu adica tot pix si chei numai ca noi in loc de aur am tras surubelnita!

Socrate ce bine ca l-ai invatat sa ceara apa! Moama ce bona nebuna sa nu zica nimic! Saracutu imi si imaginez ce s-a suparat el ca nu poate sa puna manutza pe trotineta! Frumoasa faza cu lopatzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Iara eu...

ma uit la poze...serios ma uit... si uitandu-ma asa mi-am dat seama cat de tare seamana Lorich cu o cunostinta (prietena) de-a mea de pe vremea facultatii din Cluj. Lorich sigur nu esti din Cluj-Napoca si sigur nu te cheama Loredana?? Mai vazusem si in pozele lui cleo din italia ca si piretena ei seamana cu o fosta colega de faculta de-a mea.

A mea adoarme singura seara si mai are foarte rar reprize de plans si sunt foarte scurte. De o vreme inainte sa adoarma vorbeste cu ce gaseste prin pat si apoi auzim cum rapusa de somn cade la datorie...Ea circula in pat...asa in somn...si cand ajunge cu capul in tablia patului maraie/plange, putin si adoarme inapoi. Nu e in stare sa se trezeasca, dar cand ma duc sa o pun mai pe centru vad ca a incercat sa iasa din pat adica sta cu fata lipita de tablia patului si cu corpul pozitionat foarte aproape de tabile ca si cum ar fi incercat sa impinga patul.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Esme, hai ca-ti raspund eu in locul lui Lorich. Sigur o cheama Loredana, dar singur nu este din Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Esme mi-as fi dorit eu sa fiu din Cluj, un oras pe care spre rusinea mea nu l-am vizitat (inca). Am facut papa bun dupa reteta ta (aia cu dovlecei, usturoi, smantanica) si am adaugat si ficatel... a papat binisor, deci inca nu-l expediez pe Robert la Lorelai sa vada si el cum se mananca cu adevarat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am revenit. Este teribil afara. Simti ca nu respiri nimic. Noroc cu aerul conditionat. In masina, in magazine...acasa. Acasa inca nu l-am pus in functiune inca. Se pare ca nu s-au incins inca placile...dar urmeaza...

Am plecat sa cumpar cate ceva pt al meu sotz, am ajuns sa cumpar cate ceva si pt a mea fetita....logic! Insa i-am luat doar ce-i trebuia. Imi mai facea cu ochiul o rochitza...am rezistat tentatiei. Probabil pana data viitoare.

Iasmi a dormit la scurt timp dupa ce am ajuns. Asta pt ca tot dadea din capsor si manute cand auzea muzica din diverse magazine (nu putea ea sa danseze cum trebuie fiind in carucior...) asa ca in final de atata leganat a adormit.

Am vazut pozele lui Robert. F frumoase torturi. Superba poza cu boboceii. Si bravo pt papa de azi. Bine ca a papat!

Merg sa ma joc...sunt in zona!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vai, lorich, cat e de frumos fiu-tau!!! e si el un bobocel . iar tortul ala arata de milioane!!!! mi-a placut tare mult!!!
ca veni vorba de somn, fiica-mea e exact ca lorelei de esme, dar exact! somnul de peste zi e mai problematic, ca nu vrea deloc la orizontala, dar seara face ca lorelei, vorbeste pana adoarme, se foieste de o gasesc in toate pozitiile posibile, etc...
noi am luat teapa azi cu vremea: s-a stricat, nu am mai ajuns in parc... sa vedem ce facem, ca Teo nu stie sa stea in casa (nici eu)...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:


Multumesc de intrebare, Laurita, fac bine, profit ca doarme Vlad sa scriu si eu un mesajutz mic, mic. Da, am vazut ca iar ne-am sincronizat, pai daca ne iubim e normal, nu? Ce mai citesti? Ne vedem saptamana viitoare in 23? Ce zici? Eu citesc psihologie si tot am tipat ieri la Vlad, ma scosese din minti. Deci nu respect ce scrie acolo.

Socrate si la noi rasfatul e pe picior mare, nu sunteti singurii....lasa, pana se insoara le trece. Noi il adormim in patul mare, dupa ce face baitza, biberon lapte cu cereale, apoi se mai flendura langa ta-su care se uita la TV si cam in 20 min adoarme. Cred ca daca l-as pune direct in patutul lui ar veni aia de la protectia copilului peste noi.
Chiar si asa dupa ce doarme in patut o bucata de noapte se trezeste, vrea in patul mare....

Chinabulina, LA MULTI ANI! CASNICIE FERICITA alaturi de sotul tau, sa va iubiti pana la adanci batraneti!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, FRUMOS COPIL, FRUMOS TORT, FRUMOASA PETRECERE, FRUMOASA FAMILIE! SA VA FIE DE BINE!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh


Chinabulina, LA MULTI ANI! CASNICIE FERICITA alaturi de sotul tau, sa va iubiti pana la adanci batraneti!

Vlady


multumesc frumos, alysh

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput