Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
MsBB spune:
Neatza !
Cam slabutza miscarea pe aici
. Apar io - dispareti voi
.
Treaba e buna, inseamna ca sunteti care mai de care ocupate cu program extra-familial- dezmotzari- nunti si alte minuni 
Desiree - auzi? dar
unde e?
Hai pana faci tu una las io una aburinda si gustoasa 

CamiM -
bine ati revenit! Sa va fie de bine vacanta - impresii? poze?
Luni incepe scoala?
si eu care credeam ca pe 15 iunie copii sunt universal fericiti ![]()
Simona - ov cors ca nu, a luat a gura de pate , a lins un pic de ciorbitza, a aruncat mazarea bob-cu-bob pe jos ... asta e ...incercarea moarte n-are
doar nervii mei au 
Dixtractie placuta voua si sa va priasca iesrea in aer liber
. Pofta buna celor doi muschetari 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
CamiM spune:
Multam fain de primire MSBB
.. pai impresii as avea multe dar mai bine ma abtin ca nu toate sunt roz..dar pun poze zilele urmatoare.
Eii... vorbesc de scoala pentru cei mari
- la noi incepe semestrul de vara (majoritatea universitatilor ofera cursuri si in semestrul de vara) si eu iau cursuri iar sosu' preda asa ca amandoi trecem la treaba..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CamiM Multam fain de primire MSBB .. pai impresii as avea multe dar mai bine ma abtin ca nu toate sunt roz..dar pun poze zilele urmatoare.Eii... vorbesc de scoala pentru cei mari Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008 |
Multsumim pt
de peste balta
!Eu, daca ai timp si chef, astept si impresiile, chiar daca nu sunt roz...Asa, lasam posteritatii scris
Bafta la studiat si predat!

iulia83 spune:
neatza 
azi nu stiu ce avu fata ca ma trezi la 7.30..bine, bine, eu sunt de vina ca nu ma trezii la 6 sa-i dau laptele. la 7.30 pana il preparai, etc, mandra facu ochi..il papa treaza. acu se urca pe mine (iar)
si si-a inceput repertoriul de ofticata ca n-o las la tst 
CAMI bine ai revenit, sa-ti fie de bine concediul
neatzaaaa, MSBB!!! ![]()
Lorich spune:
Neata si de la noi!
Cami multam de cofi si sa va fie de bine vacanta!
Pui de Bratafel, de Adriana sanatate multa!
Laura noi am fost ieri in Herastrau, nu mi-a placut deloc, era un vant tare uracios, n-am stat f mult.
Elenuca superba fetita cu obrajori parguiti!
Desiree ce faza! Cred ca inghetam!
Simo ma bucur ca Mati a trecut cu bine peste patanie, sa va priasca odihna la aer curat la Crasna!
MsBB sper ca a papat Andrutza, ca daca nu vinim noi!
La multi ani pentru ieri Radu Daniel! Sa cresti mare si voinic! 
Fetelor noi de cateva seri avem urmatoarea situatie: Robert nu mai face pipi noaptea!!! Ziua face ok, dimineata umple pampersu', in schimb toata nooaptea e uscat - in conditiile in care el mai si suge noapte. La greu! A mai patit cineva asa ceva? Ca l noi pana acum cateva seri (coincide oare cu caldurile si cu transpiratia mai mare?) il gaseam cu pampersu suuuper plin. Ma intreb daca o fi ok..hmm... Poate a mai patit cineva asa ceva
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Neata
Mirciu e la socrii, noi azi la 12:30 scoatem finii la biserica asa ca mergem doar scurt sa-l vizitam...desi asa l-as lua cu noi...
Lorich noi am mai avut astfel de seri, cu pampersul gol. Stai linistita. Eventual incearca sa-l mai hidratezi, fa-i ceai cu glucoza si 2 pic d lamaine, sau suc de portocala. Poate fiind cald are nevoie de mai multe luchide... - Si eu inca ii dadeam san lui Mircea cand gaseam pampersul gol. 
Cami M chiar ma gandeam la tine ca nu mai spusesei nimic de mult. Spor la invatat, vad ca sunteti ff harnici!! Ai grija cu Sabinuta!! Si vorba lui Msbb primim si ceva poze???
Msbb bai frate si Mircea, pana nu arunca toata mancarea si improasca toata bucataria, nu gusta. Daca ii dau papa de oameni. Asa ca prefer sa fiu rapida cu un borcanel facut pt el.
O zi buna, scumpele!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
niatza, cafea a dat desireee, io pot sa zic
RADU DANIEL- pui de andora , sa cresti mare si sanatos 

Si sa bucuri pe mami a ta!
ieri am fo la munte am mers 8 ore .... Poze imediat.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Pai da' crede cineva ca am voie la calc daca nu e tati cu mandra? ori ca acum prizioniera in
. Iulia, cred ca cel mai mare magnet il are calc si e jale mareeee ca n-o las sa butoneze 
Ce sa manance mandra, ca doar asa se tin fetele fine cu talia subtire
- las' ca mananca mama si tata
. Tocmai am papat pateul facut pt ea - n-a vrut?
, am bagat nitzica sare si
. Asa ca Lori, vina fara grija, facem festin - pe baza fie-mii
, daca ii dau capsuni sau grisine e cea mai happy , mancarea sa o manance altii.
Laura, ce artista am ! Pictura prin imprastiere
, ici piure de fructe, ici de legume, ici o capsuna, ici o grisina, ici un biscuite , mai finiseaza lucru cu o scuipatura de iaurt (
fac domnishoarele din astea?
) - ce tablou complet ![]()
Ah, sa nu uit , Lori - noi inca suntem la etapa umflatura in pantaloni
. Se trezeste fii-mea cu o umflatura in pampers - parca e jucator de fotbal american
- ori ca tipii aia de pozeaza pt lenjerie intima si-si baga , io stiu ce
, sosete sau bureti, sa para mai dotati
.
Parca citeam odata, undeva, nu mai retin unde, ca cica asta ar fi un semn ca sunt pregatiti de olitza, cand nu mai uda pampersul noaptea. Da' nu pune baza in ce zic acum pt ca parca imi aduc aminte asa ca prin ceata ca am citit asta...
, deh sunt batrana.
Lorich spune:
Laura MsBB, sarumana de raspunsuri, culmea ca ieri a baut f bine apa; dar asa-i trebuie sa iau glucoza sa incerc si cu compoturi, cu ceaiuri..lichide muuulte!
Cleo munte? Bravo?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
lorich, si mara mai are nopti fara pipi in pampersuca.
Poze: http://picasaweb.google.com/csocianu/200913IunieCiucas
desiree, ce sperietura...
magnetism, speram ca e doar o afectiune minora.
msBB, si fifi la fel - dupa mine, si maraiieeee.. Si io fac cam ca desiree, o las sa mai planga, sa isi spuna 'oful' si apoi ii zic: uite cum ma joc eu aici.... si vine repede sa bage nasul in ceea ce fac io acolo ![]()
getuza, ce faci tu acolo de ai fujit? 
camiM, poze din concediu, te rog...
socrate, poate dau inapoi - sunt doar noduli ex alaptat? unde ai facut ecografia?
simonacip, am sarit momentul cand ai pove ce a patit Matei. Recitind in urma, m[-am speriat... si MAra mai face asha, fuge de mine crezand ca e joaca....nu e vina ta, se poate intampla si cu pisica; dar la felk cum zicea Adriana, cand vezi copilul cazand... iti vine sa mori si sa invii.
Adriana, cum se mai simte Anika?
bratafel, 38.3 din fundulet nu e temp mare. sa nu uitam ca temp din fundulet e mai mare fdecat cea uman luata-axila/frune/ureche cu 05- a0.8 grade.
Si e f. posibil de la dinti, ca si diareea apare uneorei la dinti.
Hidratare si nervi de otel!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

noastra!