Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

AH, Magne draga de tine speram sa dea rezultate tratamentul asta si sa-l accepte mai usor organismul. OOf..Pupici de la noi.
Ylari, de acum isi cam scurteaza somnul, deci nu-ti face griji...oricum daca e obosita se vede pe ea, nu te intelegi cu ea pina s-o culci...Mati asa e...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gata, am dormit putin, am fost pe afara...fata m-a cam suparat azi nu prea a vrut sa pape.

desiree mamica, ti-am mai spus si iti mai spun, de cate ori ma uit la pozele voatre sunt cu unghia in gat, dupa gazonul vostru...ce n-as da sa am o casa cu curte si gazon, flori (cu toate ca nu-mi plac, am ajuns la concluzia ca de fapt imi plac dar sa nu fie in glastra ) iar printesa ta e o dulcicaaaa ce sperietura ai tras, saraca de tine...eu sunt cam fricoasa de felul meu si mi-e teama, mai ales ca in ziua de aiz se dau atatea spargeri, iar noi avem o usa foitza. chiar in blocul de langa al nostru s-au spart 6 apartamente saptamanile trecute stau si eu cu frica...

msbb vad ca doar scoate capul timid...pe unde umblii soro? iar nu te lasa Andra sa respiri??? te pescuim noi de la spitalul 9 hai ca ne-a fo dor de tine..vad ca intrebi de filmulet, este cel pus de esme, se numeste HOME dar n-am apucat sa-l vad ca mergea in reluare. sa vad poate reusesc sa-l descarc si ma uit la el dupa ce se culca piticania

chinabulina felicitari pt gogosica umblareata, sa filmezi sa vada si ochiu nostru...de-acu incep belelele

elenuca daaaaaaaaaaaaaaa, super misto

gata, fugim la baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, multumesc ca ma intelegeti; adevarul e ca mie nu mi-a fost niciodata frica sa stau singura: cand am venit in Canada, am stat 6 luni de zile intr-un rahat de hotel in Toronto (era ieftin, nah!) si la 2-3 dimineata imi bateau tot felul de drogati in usa cu pumni, picioare, cap sau mai stiu io ce. Si nu imi era frica! DAR de cand s-a nascut Victoria mi-e groaza sa stau singura acasa. Ma tot gandesc sa nu intre cineva sa-i faca ei vreun rau sau daca imi face mie cineva rau, ce face ea singurica pana vine daddy??? Azi in 2-3 secunde pana am intrat in sufra si am vazut ca e ea, ma gandeam cum ajung eu la ea??? Daca e cineva in casa, nu o sa ma lase sa trec pe langa ei sa-mi iau copilul... of. Daca va spun ca niciodata in viata mea nu am tipat daca m-am speriat, dar azi efectiv am simtit cum imi urca un strigat in gat si m-am oprit la timp, cand am vazut-o pe Victoria. Mi-au trebuit cateva minute pana am putut si sa ma duc sa o iau in brate, ea s-a dus la jucarii. Si culmea e ca doar cu 2-3 minute inainte intrasem in casa, fusesem in terasa din fata la tigara si acolo am tv-ul (am monitor video ptr. bb) si am vazut-o ca dormea neintoarsa.
Mai ales ca acum cativa ani ne-a fost sparta casa, deci stiu cum e si tot vroiam sa-i spun Gabitzei ce bine inteleg ce a simtit cand s-au intors de la Constanta si au gasit usa sparta. Noua ne-au spart usa din spate... imaginati-va ca au trecut prin 2 porti, au deschis unul dintre geamurile de la terasa din spate (e toata inchisa cu geamuri mari) si au spart usa din spate. Ne-au luat pungile NOASTRE sa care ce ne-au furat. Gata, fug sa pap ca orintesa doarme iar.

Edit: Bine ca am scos rama patului, acum am doar slatelele pe jos, vreo 40cm. si aveam si perne pe jos, langa pat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Iulia, hai cu Mufitza si promit solemn sa te las sa stai pe gazonul nostru cat vrei tu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Iulia, hai cu Mufitza si promit solemn sa te las sa stai pe gazonul nostru cat vrei tu.

_

da., da, venim, cum sa nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

_

da., da, venim, cum sa nu?

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Ah, sa vezi ce distractie pe fete alergand una dupa alta prin curte. Macar de-ar fi posibil sa veniti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Mai apuc si eu sa scriu 2 vb pt ca doarme fiica-mea. A cazut la ora 22...nu-i prea sta in fire, insa azi nu a vrut sa doarma ziua. De fapt de ceva timp nu mai vrea sa doarma ziua. Se trezeste pe la 10.30-11-11.30 si aia e...party time all day long!

Sa urez si eu sarbatoritilor ratati: Codrin Octavian si Radu Daniel.

Si sa incerc un mic conspect...:

Danicris multumesc din suflet pt aprecieri!

Andrada uite pozele aici

Adriana tortul nostru se numeste bavaroise de ciocolata. E cu 3 tipuri de ciocolata. Si martipan pe deasupra. Mie imi place in egala masura imbracat in martipan sau in cioco alba. Martipanul astora de la HoJo e de maaare exceptie. E chiar martipan, nu guma din aia care se intinde si se lipeste.

Prag am retinut un aspect din ce i-ai scris lui Ylari: "totul e organizare". Maaaare dreptate ai! si felicitari pentru tot ce reusesti sa faci!

Doloress ai reusit sa ma speri de-a binelea cu tragedia colegei tale de servici si al ei copilas. Doamne Dumnezeule mare! Eu cred ca as fi innebunit. O omoram pe aia. Nu glumesc!

Chinabulina felicitari pentru gogoasa mergareatza!

Adriana sanatate multa Annikai. Bietul pui!

Bratafel si Biancai sanatate multa. Uofffff!

Magnetism sanatate multa si tie! Sper sa fie totul ok. Mi-a scapat mie, sau ai scris pe undeva cu ce probleme te confrunti?

Desiree naspa sperietura...dar m-am si distrat gandidu-ma la mica "hotzomana".

Va pup si sa aveti np buna si linistita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi in casa. Mirci e iar la socrii, noi am iesit cu verisorul lui B, am fost la city grill de la Charles de GAulle, am papat bine, m-am gandit la Adriana si intalnirile noastre, apoi am dat o raita prin Herastrau si m-am gandit la Gabitzu si Lorich. Deh!
Si mi-e doooor de baiatul meeeeu!

Socrate distractie frumoasa la nunta, de fapt deja trebuie sa fie petrecerea in toi!!
Magne sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
Andrada eeei, gata, sunteti la finisaje cu casuta, suuper, cred ca abia asteptati sa va mutati!
Desiree beey, eu nu indraznesc sa stau singura in casa si tu-mi spui de pai pe coridor??? bu-huuu
Adriana, Bratafel sanatate puiutelor, sa se faca bine!!
Iulia nici Mirci nu prea mi-a papat, azi i-am facut budinca din paste integrale si branzica de vaci, ou si stafide - asta a mai papat asa, dar sufleul de dovlecei, iarasi rateu!!!
Zicea Esme ca sa incercam pana la 10 ori...pai ma duc cu capul ca si asa nu prea sunt eu rabdatoare de fel...dar ma educ, na!, daca trebuie.
Ylari al meu doarme si doar o ora uneori, dimineata pe la 10. El in general la 6-7 e in picioare. DAr seara adoarme devreme, pe la 8-9. Problema e ca el are somnul intrerupt, se trezeste trebuie sa-l legan iar ca sa adoarma si asa, se tot scoala si adoarme pana la 3 ore... DAr cu multa rabdare, altfel int-ro juma de ora e in picioare
Maine iesim cu finii la biserica. DAca ma credeti ca de un an de zile nu am reusit, bine, nici nu am stiut ca se mai poate, ca faceam tot posibilul. Asa ca iesim cu ei apoi la Belciugatele.
Fug la vase si la Colombo.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare gasca M&M!! cucu-bau!!

Ne-am intors si noi de cateva zile din vacanta.. a fost super Sofia inca cere sa mergem inapoi( cred si eu la cate tone de rasfat a papat.. hihi!)
bine si noi am fost rafatati cu bunatati cum numai acasa sunt... asta-i alta poveste.

Nu stiu ce ati mai facut - sper ca toate sunteti bine si poate o sa apuc sa citesc din urma desi zilele astea e nebunie la noi ca de luni incepe scoala si incerc sa pun totul la punct.. si nu-i deloc usor mai ales ca de catava vreme Sabina a prins drag de catarat si sa te tii.. alpinista o facem.. mance mama pe ea de chitaita mica..

La multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor care au implinit intre timp un anisor! la cat mai multi ani sanatosi si fericiti!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

daca tot sunt prima frumos ii sa dau si o cafeluta - poftiti cat e calda si parfumata

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput