Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
Suntem la Gruiu sa vedem ce progrese s-au facut la renovarea casei si sunt f incantata,am speranta ca pana la sf lunii se va termina,aici la casuta din Bucuresti au lucrat mai incet dar pana la sf anului e gata.In primavara fac finisajele si gata.Aici avem duplex e cu 2 intrari vor sta socrii in cealalta jumatate.Apoi plec la Pitesti la un fost coleg de munca si f bun prieten care apoi pleaca definitiv in Franta cu sotia ambii fiind Medici.Sigur le va fi mai bine.
Socrate nu sunt bine deloc,sapt viitoare ma asteapta alte analize,deja sunt pe tratament si am niste stari de rau,greata etc probabil voi ajunge la operatie nu stiu nimic.Incerc sa tin moralul sus.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Socrate - sa-ti fie de bine infrumusetarea si distractie placuta la nunta diseara

Laura - , uf acu' stiu unde se afla , tre sa-l iau de la tine dupa ce termini sa sterg dezastrul din casa ..., spor la treaba!

Ylari - acusi e 28

Iulia - Mufy acaparatoare, ce filmuletz vezi?

Bratafel - Biencutza, mititica, sper ca nu-i raceala. Poate doar de la dintisor? sau cum zice Gabitza deshidratare, caldura...

Andrada - , felicitari pt casutsa aproape gata! Pregateste-te de cheful de casa noua . Sa o stapaniti sanatosi!
Abia astept sa vad pozele!

Adriana - multa sanatate Annikai !

Lavinia - ma bucur mult ca sunt aproape gata lucrarile la casutsa voastra dar sunt ingrijorata de ce zici cu analizele tale. Sper ca nu e nimic f grav si orice ar fi sa se poata rezolva

Eu fac sauna in bucatarie . Is cu oalili pi foc , sutele de oale chiar sa vedem ce serveste mandra mea din toate ...
Fac o supa crema de roshii, mazare cu pui, pateu de casa pt mai tarziu, sa vedem ce doreste, ce pofteste. Ii opresc de la noi cate un pic si-i prezint
Abia a adormit , presimt ca toata ziua de azi va fi intoarsa cu .
Astazi este iar o vreme de kko, habar n-am ce facem mai incolo... pe asa vreme ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Bianca tot are febra 38.3. Dintele a fost destul de lat si mai sunt doi unflati langa el. Am sunat doctorita si mi-a zis sa-i mai dau Nurofen si sa o sun mai deseara, sa vedem daca e de la dinte sau altceva.
Bianca nu prea bea lichide. Ii dau totusi 3 bibe de lapte a cate 210-230 ml si suc de portocala ziua. Iar in casa la mine nu este prea cald. Aseara am facut mai cald pt ca i-am facut baita, dar noaptea s-a lasat rece.
Acum doarme mititica. Mi-e asa mila de ea. Sper sa nu fie raceala.

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai dragelor! Tre sa va arat ceva: am gasit un cantecvel ptr. Victoria si nu mi-l pot scoate din cap! Ma trezesc noaptea si-l fredonez in cap. Va dau linku', sa nu fiu singura care se gandeste la pirati in miez de noapte

http://www.youtube.com/watch?v=exads7KV-Y0&feature=channel

Enjoy!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Bratafel, pupam Bianca scumpa, sa se faca bine repejor.

_

Mergi la inceput

Fetelor, inca tremuuuurrrr. Eram in dormitorul nostru bagam haine in dulap, Victoria dormea si aud psi in bucatarie. Mi-a stat inima, am iesit din dormitor si asteptam sa vad pe cineva in casa Cand colo, Victoria s-a trezit, s-a dat jos din pat si a venit sa ma caute (banuiesc) Asa o sperietura nu am tras in viata mea! Ma tot gandeam, in secunda aia cine o fi intrat in casa si cum???? Ca usile imi sunt incuiate... si aia din fata si usa din spate...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama ce sperietura, Nadia, cred ca ma scapam pe mine la faza asta. Si Victoria era treaza? Sau merge asa somnoroasa?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gabitza, era mai-mai sa fac pe mine... sa nu-ti spun cum imi batea inima... Victoria era treaza. Nici un sunet, nimic, sa stiu macar ca e ea, doar pasii...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, cred ca imi statea inima. Ieri seara cand eram singura tresaream la fiecare miscare/intoarcere de-a Evei, i-am dat si sms lui Iuby sa vina mai repede ca aud zgomote. Buhuhu... dar sa ma fi trezit cu ea in sufragerie hodoronc tronc cred ca faceam infarct.

Noi am fost din nou o tura prin parc. A fost frumos, dar nu imi place seara ca e full parcul... Asta e... Acum ne mai jucam putin si dup-aia facem dush si ne culcushim. Azi la pranz mi s-a trezit capra dupa o ora. Am batzait-o si a mai dormit o ora. Dar mie mi se pare cam putin sa doarma doar 2 ore pe zi. Voi ce ziceti?

Bratafel, cum e cu temperatura? Pupam sa isi revina.

Adriana si voi? Cum e Annika? Dar pana la urma e racita? Of of...

Pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Desiree, nasol...eu sunt fricoasa oricum, cred ca ma speriam rau de tot...De acxum tb sa te obisnuiesti ca nu mai esti singura in casa..mai e cineva cu tine, un sufletel mic si scump care s-a facut mare, uda gradina, se scoala si se da jos din pat..hehe..
Andrada, noi ne facem pe Soseaua Alexandriei, aproape de iesirea din Bucuresti e terenul...vrem sa facem duplex ca avem 606 m2 si facem ori cu sis ori cu mama...Ce misto ca ati finalizat aproape, ce mai ramine sunt maruntisuri, se fac rapid. Bravo! Sa stapiniti sanatosi si fericiti casuta ca v-ati chinuit pt ea...Si sa aveti vecini de vista lui Tiberiu sa fie mai fain!
Bratafel, sanatate la puiuta, sper sa fie dintii.
Adriana, oof, bietii de voi...dar cum a capatat raceala asta?Ati inceput antibioticul?
MsBB..ia spune a papat mindra din multeeele oale???Sper ca da ca eu de ex mor cind fac si vad ca nu papa...

Eu am luat citeva borcanele de legume si fructe din Cora azi...Vreau sa plec cu ei de joi pina simbata la Crasna. Merg cu mama. Barbate-miu e cam impotriva nu prea vrea sa ne lase, dar sunt hotarita sa plec, sper ca va fi frumos si vor lua aer curat, am sa iau oricum la mine trusa medicala pt orice eventualitate. SPer sa n-avem nevoie de ea..
Va pupez dragelor, nb!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput