Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

WOW! CATE CAFELUTE! Multimim Desiree! Dau si eu cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata....cea spanioleasca, decofe, ce-i drept, dar era ceva de vis cu multa spuma si o aroma usoara de ness....hmm, as da orice sa gasesc undeva. AAcolo era la restaurantul hotelului, la expresso, n-am indraznit sa intreb ce cafea era, acum regret....

dar imi imaginez c-o beau si va ofer si voua

La mine baietii dorm...mmmm...ce bine, sa doarma pana la 9, si ma declar multumita.

Laurita DAAAAAAAAAAA si eu vreau motata mult de tot, dar sunt slabe sanse ca la barbata-miu in familie numai baieti au iesit :(
Asa ca ce-o vrea Dumnezeu, sa fie sanatos! Nici un fratior pt Vlad n-ar strica.
Dar visez la o fetitza pe care s-o imbrac cu cele mai frumoase rochite si sa-i pun bentite de-alea cu funditze sau sa-i fac coditze ....s-o motzez vb ta.
Si , da, ne vedem saptamana aviatoare

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gata, mi-am facut temele
Vad ca am avut 3 Andrei de sarbatorit zilele trecute , La multi ani si de la puturoasa satului ( adiq io ) . Vad ca s-a intors mi-bebelina poze ceva? , Ylari isi face bagajele pt , am vazut neshte nisip din Turkia pe Marei , bine ati revenit Cleo
Bratafel se pregateste de dezmotzat , urez si eu LA MULTI ANI pt BIANCA MARIA . Iulia vad ca are aceiasi nelamurire ca si mine cu laptele
Lori cu cel mai bucalat si dulce ficior LA MULTI ANI si un tort .Apropo de tort Inais , minunat tort si minunata fetitza ! Lori, vad ca mi-ai dus dorul , am aparut, cam greu, ce-i drept . Ca si Inais, cred ca ma organizez cam...dez-organizat?
Urez si eu , virtual, ca in realitate am fost ceva mai punctuala , LA MULTI ANI FERICITI chineibulinei si chinabulinoiului , sa fie fericiti si sa traiasca impreuna, in armonie pana la adanci batraneti.
Of, Laura, Alysh, zilele astea ca-n carti am respectat - nu m-am ofuscat deloc .
Magdone - vad ca si tu te pregatesti de chef zilele astea , sa va fie de bine petrecerea si shopping placut
Iulia , vad ca Mufy duce trai pe vatrai , , acum lasand gluma deoparte , ce frumoasa si dulce eeeeee
Simona - , ma bucur ca e bine Mati si n-a patit nimic
Lavinia - inteleg ca ai ceva probleme de sanatate? Iti urez si eu multa , multa sanatate, sper sa se rezolve orice ar fi
Uff - Desiree - ce trist, saracul baietel
Laura, Ylari, Simonix, Alysh - spor la ... proiectul bb2
Elenuca - distractie placuta , va asteptam brunzate si secsoase di la - am vrut sa vad da' nu se incarca
Dani, Iulia, Prag - , eram pitita bine ! multumesc pt grija, cum se vede i am back , reloaded , plina de forta
De acum am rezolvat in mare treburile, am gatat facturi, probleme stau pe capul vostru

Dau send ca poate pierd mesajul , intre timp s-a trezit si mandra, m-am trezit si cu Fan-curierul pe cap, suna telefonu' ... o noua zi - sa fim sanatosi si sa o razbim

Am crosetat ditai mesaju' - as mai avea eu multe de zis dar sa vedem ca de permisiva e mandra. Ylari - sa fie mai putin maraici si Eva ... si Andra mea [emoticon care-l roaga pe DD sa fie cupii mai putin maraiti/caraiti/plangaciosi/mofturosi]

Editul - editului - am reusit sa vad pozele Elenucai - am vazut-o si secsi si craciunitza si dezmotzata si tortul Barbie si desenul - acu' ma simt disteapta , stiu si io despre ce vorbeati

De cate ori am voie sa editez un mesaj?
Am realizat ca am uitat sa-i spun LA MULTI ANI si lui Codrin pt ieri - mami, Blue-angel pe unde o fi ?. Nu vrei sa vii sa dai si tu o feliutza de tort ceva?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Io cred ca s-a deschis sezonul de urlat si asta e. Nu stiu de ce. Nu se opreste decat daca vrea, poti sa te dai peste cap. Sunt Zen. Azi ma duc la nunta, nimic nu ma poate incurca.
Mai am de facut curat, mancare si sa ma duc la coafor. Sa ma vopsesc. Negru. M-am lamurit ca nu voi mai avea culoarea naturala never. Acum am culoare naturala alba. Toate firele care imi cresc sunt...albe. Asta e. Da, fac 33 anul asta.

So what de aia s-a inventat vopsea.

fetite harnicute de Desiree si baieti agitati de Doloress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele>

Vad ca Msbb si DEsiree au muncit la greu azi, una cu conspectul, alta cu cafelutele. multumim!!
Alysh
Socrate wow, bine ca nu sunt sani mici cu noduli!! Sa vedem partea buna...Oricum, bine ca nu e grav si daca poti trata si durerea, e f bine!
Ylari
O zi fara maraici!!
Eu sunt in mijlocul trebii, am bagata aspiratoru, apoi mopu, apoi prafu...uof Si Mirci plange in patut...va las

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna din nou
Multumim pentru incurajari.
Deci am venit de pe-afara. Bate alizeul nene, de am zis ca ne ia pe sus. Bine ca era fata imbracata bine.
Incep si eu ca si Cleo: v-am zis ca abia astept sa mergem la mare? Ha, ha...
De dimineata a papat 2 caise. Si un biscuit. Voi ati dat zmeura la bebelaci? Eu i-am dat o jumate. Mi-e teama. Am incercat ieri sa-i dau visine. A papat una, cu niste strambaturi de muream de ras, dupaia a mai acceptat 2 in gurita dar cand credeam ca le-a papat, ea le-a scuipat. Hm... cine sa o mai inteleaga. Fetelor eu am inceput sa-i iau carticelele alea cu povesti de la adevarul. Sunt frumoase. Abia astept sa-i citesc din ele.
V-am zis ca n-am chef de nimik? pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello. mama cat ati scris

ESME, acu incerc sa ma uit la filmulet, am vazut cateva min din el si sunt curioasa..o sa revin cu impresii

ADRIANA, ca sa vezi albumul meu, trebuie sa bagi parola, aceeasi ca la conturile noastre comune. multa sanatate micutei.

ANSIAP, Kevin este un nume frumos. felicitari, sa nu-l schimbati

nu mai pot scrie ca se trezeste mandra. intru mai tz. ma pun sa ma uit la filmuletul dat de esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor

Bianca a facut febra azi noapte pentru prima data. Nu a fost niciodata racita pana acum, asa ca pentru mine a fost premiera. Am asociat febra cu inca un dintisor care i-a iesit, al 4 -lea.

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

RADU DANIEL

Desiree ce superba e Victoria! Imi vine sa o pap cu rochita cu tot!

Simonacip noi cu casuta am mai avansat. Acum suntem la finisaje. O sa facem strictul necesar ca sa ne mutam. O baie e gata acum urmeaza terasele sa punem gresie si apoi bucataria. Ne vom muta sip e urma punem si parchetul, deocamdata o sa calcam pe osb. Bafta multa cu casuta, unde o ridicati, in ce zona? Noia vem scoala si gradinita dar nu sunt parcuri, cum sunt in Bucuresti. Sper sa ne imprietenim pe acolo cu cativa copii ca altfel va fi nasol pt Tiberius a nu aiba cu cine se juca.

A inceput si Tiberiu sa danseze dar numai pe muzica de la trenuletul Thomas. E innebunit dupa desenele cu Thomas. Noroc ca am gasit pe net si i-am downloadat, am gasit si Pinochio si 101 Dalmatieni si dublate in romana. Am stat si eu si am vazut Pinochio si asa mult mi-a placut! Sa va mai zic de noi, facem cu manuta pa pa, facem bravo cu manutele cat putem de mult, papam singurel tot ce taie mama in bucatele si nu carecumva sa pape cineva fara noi ca iese cu tipete. Ce sa mai creste baiatul meu! Azi fac rost de pozele de la ziua lui abia astept sa le pun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, astia mici pot face febra si daca s-au incalzit foarte tare, daca sunt deshidratati. Poate fi si o raceala, poate fi si de la dinte. A fost mare?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si noi suntem consemnate in casa - Annika tot rau se simte - niciodata nu a avut febra si o raceala asa puternica.
Si tocmai weekendul asta aveam o gramada de planuri.
Restul trupei s-a dus la scoala germana, e Sommer Party - eu ma uit/urc pe pereti

Laura, noi ne-am luat deja banii, acum 2 zile, pe spatele biletelor scria ca trebuie in maxim 28 de zile de la anularea concertului

Mergi la inceput