Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

hmm... vad ca vorbiti de bebe 2, eu nu ma incumet inca, abia cand va face vreo 3 ani Patrick. Ca e super-mamos, stau cateodata cu el in brate cate o ora. Si nu mai vreau sa risc nimic, nu mai vreau sa nasc prematur a doua oara, deci vreau sa ma inteleg cu el si sa-i explic ca mami nu mai poate sa-l ia in brate. Deocamdata e un alintat si jumatate, n-ar intelege. Cand ma asez si eu 5 minute pe canapea, obosita, si stau asa alungita, vine si se ridica in picioare langa canapea langa mine si pune capsorul pe mine, imi vine sa-l mananc. Si rade ca un smecher.

Dar am o gramada de colege care au venit din ceoncediu deja gravide, care intra acusi in a al doilea concediu.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Elenuca am vazut printesuca ta mica si scumpa. O scumpete, in scaunelul ei unde papa, e superba poza.

Ylari, sunt niste smecheri, inteleg doar ce vor. Si pe mine ma uimeste in fiecare zi cat de mult intelege Victoria dar nu am zis nimic, sa nu sune a lauda, ca eu credeam ca am un geniu in casa, ca numai ea intelege asa multe la un an. :)))

Am 2 masini de hainute de-ale Victoriei de impachetat, am scos din dulapuri tot ce era de vara si nu am apucat sa i le spal, ca eu nu-i dau niciodata hainutele noi nespalate, ca parca mi-e teama, nu stiu cine a pus mana pe ele in magazin, pana le-am cumparat eu.

Vorbeati despre ce fac sotii pe acasa; al nostru daddy gateste in fiecare zi libera (in general miercuri si duminica, mai rarut sambata si duminica) si mai spala si el vase din greseala; dar cand gateste el, pana e mancarea pe foc sau pe gratar, nu am o farfurie nespalata, e atat de organizat ca (,) cum fol. o farfurie, cum o si spala. Mai calca daca eu nu am a vut timp sau am uitat sa-i calc camasa si pantaloni ptr. a 2-a zi sau tricourile si pantalonii de golf, nu e niciodata o problema. Ma ajuta si el cat poate. In rest, macar sta cu Victoria cat fac eu cina si apoi spal vasele, cat mai ies la o tigara sau fac un dus. Dar, sincer, pana vine el la 5 acasa, treaba mea e terminata (sunt si zile cand NU, dar mai rar), adca: spalat, calcat, curatenie. Mi-am intrat intr-o rutina si Victoria daca ma vede ca fac cate ceva, e asa cumintica, sta si cate o ora, chiar 2 a stat cuminitica ori pe jos ori in scaunel ori in premergatorul ala fara rotile si se uita sa vada ce fac. Tot e bine ca-i asa curioasa
Gata, am fugit la impaturat haine, cat mai doarme printesa.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Noi nici nu ne gandim la bb2. To am zis (amandoi) ca ne-a dat Dumnezeu un copil perfect si ne oprim aici. Eu vreau inca un bb mic, cand vad bbi miiiiici, dar pana ajung acas aimi trece.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara

Intru si eu repede sa zic La multi ani Codrin!

Sa pup Mateias cu cucui. Imi pare tare rau, sentimentul de vina trece cel mai greu, dar vestea buna e ca trece.
Din pacate tb stat non stop cu ochii pe ei.

Ce am mai vrut sa zic, pupam si cei doi baietei maricei Robertel si Raducu.
In general pupam pe toata lumea.

Magnetism, eu nu am inteles exact care e problema.ADica ai fost cu rezultatele la medic? CE ti-a zis?
Eu sper ca totul sa fie bine si sa treaca repede.

Nu mai stiu daca am apucat sa va povestesc ca am ecografiat si eu nodulii mei din san, cica s-au format niste fibroame, din motiv de balcoane supradimensionate dar sunt de fapt in muschiul de langa glanda mamara. In fine, nu am ce sa le fac, poate sa dau cu ceva sa nu doara asa de rau.

Azi am facut tort de fructe, capsuni, zmeura, mure. E un pandispan super simplu si iese mare si fara praf de copt. 150 de gr de zahar, 150 de gr de faina, 3 oua. 3 galbenusuri + 3 linguri de apa se amesteca cu zaharul. Albusurile + 3 linguri de apa se bat. Se amesteca faina cu mixul de la galbenus, se adauga incet albusurile amestecand, bagat la cuptor, gata rapid.

Ylari relax. Io fac treaba cu copilu in principiu in premergator, daca e urgent. In rest cand el adoarme eu o iau la fuga. Calc, gatesc, fac curat. La 2 saptamani vine o tanti sa faca si ea. Cum mai zicea cineva, azi baia, maine bucataria, etc. Io am si pisic si tb sa fac mai des...asta e.

Noapte buna, ma duc sa dorm ca maine o sa imi para rau ca stau pe net in loc de nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

M-am lafait pe aici la 7 cand a dormit mandra ... ei acu stau si admir mandra cum si eu sunt FFFF ZEN , mda
Luna plina , ce o fi o fi ... clar nu-s aliniate bine planetele . Daca o iau in brate vrea jos, daca o pun jos intinde zgaibele sa o iau in brate, daca vb cu ea urla, daca nu-i vorbesc... urla, daca o pun sa se joace cu ceva nu vrea, daca ma ating eu de acel ceva se oftica si urla iar ...cat e halatu'????
Vroiam sa raspund nitzel la fiecare dar-s prastie de oboseala, tot ce-mi doresc e sa adoarma si sa pot dormi ca-mi joaca ochii in cap.
Asta-noapte la un mom dat deschid ochii si ma uit dupa ea ... ea era ca delaplanul - cu bratele largggg deschise , in picioare si-si da drumu peste om . Omu', saracu', a belit ochii, si-a scuipat in san si a procedat la somn pe partea ailanta. Io vigilenta , pandeam mandra cum se zvarcolea,tara, miscorea, cum se arunca, ba m-am trezit cu ea in cap, ba dormea cu capul pe picioarele mele, ba se latise pe o perna , ba pe perete - grea treaba si somnu asta.

Ma duc sa ma lupt cu ea, ori eu , ori ea ... cineva tot pica ... la somn.
Noapte bunaaaaaaaa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree bravo pentru printesica ta cuminte! Al meu nu sta nici 5 minute intr-un loc! Cand vin de la servici soacra-mea e terminata si o si cred saraca. Si in plus doarme si tare putin, sa zici ca mai faci ceva cat doarme. Iar cu el pe langa tine nu poti face nimic, urla si te trage de picioare sa-l iei si pe el in brate si sa faca si el ca tine.

Fetelor pentru sotul meu harnic tot soacra-mii trebuie sa-i multumesc, asa i-a invatat pe amandoi baietii ei. Asa ca aviz mamicilor de baietei. Eu oricum pe al meu am sa-l invat sa faca si mancare si curatenie, si sa calce, tot de la A la Z. Ca la cata lume singura e in Canada, nu se stie niciodata, sigur o sa-i prinda bine.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Doloress, si Victoria mai are zile de-astea de maraita, dar in general e maraiala falsa, adica o vad clar ca se chinuie sa maraie . Fiica-mea e o maaaaaaaare Drama Queen. Si sunt zile cand se pune-n fund si urla si ii zic "Asta vrei sa faci? Ca daca vrei sa stai acolo sa plangi, poti sa o faci, dar nu ai prefera sa vii sa te joci cu jucariile?" Si plec langa jucarii. Sa o vezi ce rapid vine dupa mine, incepe sa se joace si uita ca avea chef de marait.

Felicitari si tie ptr. sot care te ajuta.

Cine vrea sa ne mai vada o tura, vedeti incepand de aici cum il ajuta Victoria pe daddy sa ude gradina. Bineinteles ca a trebuit sa o schimb cand au terminat de udat gradina, ca a fost cupilu' mai ud decat gradina.

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5346608682167766802

_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RADU DANIEL!

Va las cafea si plec la impaturat haine... mda, inca nu am terminat, ca ne-am 'lalait' cu daddy pe-afara, prea era frumos sa stam in casa.

Americano
Black coffee
Cafe Macchiato
Cappuccino
Espresso con Panna
Cafe au Lait
Cafe Breva
Cafe Latte
Flavored coffee (cu ciocolata, scortisoara, vanilie, care ce poftiti)
Frappe
Hammerhead
Lungo
Melia
Iced Coffee
Instant Coffee
Irish Coffee
Mocha
White Coffee
Iced Cappuccino

Am uitat pe cineva???
La Turceasca nu ma bag, ca de-aia da Cleo.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

acum stiu de ce nu doarme fii-mea, se zvarcoleste, rasuceste pai la cata cafea e aici - sta si un taur cu ochii pe tavan .
Glumesc, acum n-are nici o treaba. Dar trebuie sa recunosc ca asa gama variata de mai rar . Multumim, Desiree, pt si cu harnicutza .

LA MULTI ANI RADU DANIEL multa santate, fericire, sa fii voios si la punga gros

Cat mai doarme mandra ma bag sa recuprez si eu din urma, ca prea-s in plop

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza...
M-am servit si eu cu o cafeluta de la Desiree... Am okii impaienjeniti...
MsBB, ce faci? Tot nu te-a lasat sa dormi? Oooof...
Vazut pe Victoria harnicutza, bravo, asa, ajuta pe tati. Daca nu poti sa-l ajuti, macar sa-l incurci

La multi ani sarbatoritului de azi, pui de andora, Radu Daniel!!!

Fug ca si a mea e pusa pe maraiala

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput