Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Eu m-am trezit azi la 9
A luat-o Iuby pe Eva cand s-a trezit si m-a mai lasat un pic sa ma rasfatz. Ce bine a fost.
De dimi i-am dat pepene galben cu caisa si biscuiti la fetitza si cred ca i-a placut, pepenele mai ales.
Apoi am iesit afara, unde am avut un episod suspect: Eva baleshte ca lumea de cateva zile... ma intreb daca o fii de la dinti? Caninii se vad destul de sus. Asaa, si de odata am vazut ca ii ies balutze din gura amestecate si cu mancarica... adik nu era voma... dar destul de aiurea. Ma rog... I-o fi venit papa inapoi? Ma rog... In rest e totul ok, chiar a mers foarte mult azi in parc, motiv tr care a picat lata cand a ajuns acasa. Noroc ca a avut totusi rabdare sa pape ciorbitza.

Lori si noi ne trezim ca si Andra cu pampersul plin oki! A mea dimpotriva, ziua nu sunt multumita de cantitatea de pipi, desi incerc sa i dau lichide dar s-a obraznicit si nu prea mai bea...

Simona, Laura, merci ptr rasp referitor la nani. Sa o vad cat doarme acum.

Cleo, am banuit eu ca esti plecata pe undeva. Sa iti fie de bine plimbarea. Vad ca ai facut niste poze superbe, deci, mi-ai facut o pofta nebunaaaa de concediu.

Pupici. Ma duc langa grasa.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo ce excurie frumoasa! Sunt de vis peisajele. Cleo am o rugaminte la tine ai dat tu reteta de la tortul de branza de la ziua Marei si m-am apucat si eu de el dar nu stiu la crema. Am amestecat o cutie mare de smanatana Dorna cu branza de vaci, ciocolata alba si un plic de gelatina. Se incalzeste doar putin smanatana ca sa se topeasca ciocolata???? si poi se blenduiesc la rece???? Crema ai bagat-o la frigider sa se intareasca????ca a mea parac e cam moale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Cleo ce excurie frumoasa! Sunt de vis peisajele. Cleo am o rugaminte la tine ai dat tu reteta de la tortul de branza de la ziua Marei si m-am apucat si eu de el dar nu stiu la crema. Am amestecat o cutie mare de smanatana Dorna cu branza de vaci, ciocolata alba si un plic de gelatina. Se incalzeste doar putin smanatana ca sa se topeasca ciocolata???? si poi se blenduiesc la rece???? Crema ai bagat-o la frigider sa se intareasca????ca a mea parac e cam moale

am pus si fructe

aaaaaa....

smantana Dorna rosie cutie mica pe foc mic mic ..cu ciocolata alba. Cred ca o poti lega cu inca un plic de gelatina....Io am forma de tort cu cerc, torn crema moale, si dau la rece si se intareshte.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo m-ai uns la suflet cu pozele de la munte, ma apuc de plans iar de dor. Asta a fost partea preferata a vacantei mele, desi am stat doar 2 zile, mi-am reincarcat bateriile pe 10 ani de-acum incolo. Musai trebuie sa caut si eu vreun deal prin imprejurimi sa-l iau la calarit ca nu se mai poate.

Simona ce fain ar fi sa va faceti casuta impreuna cu sis!Asta e visul meu, sa stau impreuna cu sorela mea, insa nu stiu daca e realizabil. Si o sa fie super si pentru copii sa creasca impreuna ca fratii.

Inais intr-adevar si pe mine m-a dat peste cap povestea colegei mele. Acum e in proces cu respectiva, Guvernul oricum i-a inchis imediat gradinita. E cuvantul mamei impotriva cuvantului ei, normal ca educatoarea neaga totul. Am inteles ca urmeaza test cu detectorul de minciuni si tot tacamul. Insa colegii mei nu mai aveau vesti, cum a mai decurs treaba. Oricum e cumplit, am acum o spaima de gradinitele astea in mediul familial! Si sunt disperata ca tot caut un loc la gradinitele mari si nu gasesc, deci tare cred ca ma paste una din asta. Acuma e dupa noroc, ce sa zic. Al meu e si copil dificil, daca nu ii dai atentie 5 minute se pune pe marait, tranteste, izbeste, se da cu fundul de pamant. Cand il apuca, nimic nu-l opreste.

Cami bine ai revenit! Si eu am fost 2 luni pe la neamuri, in Romania si in Germania, si am fost super-rasfatati cu totii. Mai ales Patrick, bineinteles, dar si noi, astia mari, am venit cu 5 kg in plus.

Iulia of, ce n-as da sa se trezeasca si al meu la 7.30! Azi s-a trezit la 7.30 si a fost sarbatoare nationala. De fapt la 5.30 era in picioare, ma tragea de sfarcuri (a invatat sa-mi ridice bluza si sa le caute) insa l-am tot amagit cu tzatza, tot din ora-n ora. Insa la 7.30 gata, era fresh, n-a mai tinut amageala. De obicei ora lui de sculare e 6, poate sa se culce si la 12 cu o seara inainte Asta e problema numarul unu la noi, somnul, de aceea e si asa de agitat, se vede ca e obosit, insa de ce nu doarme, nu-mi pot explica. Doar dimineata, dupa un somn de pe la 9 pana pe la 11 e linistit si odihnit. A inceput sa renunte si la somnul de dupa-amiaza. Daca il pun devreme la culcare (pe la 8 seara sa zicem) la 4 face ochi.

Sabatate multar Annika si Bianca! Bratafel voiam si eu sa-ti spun ca 38.3 nu e chiar de speriat ca temperatura. O fi de la dintisor, daca nu mai are alte simptome.

Lorich nu stiu ce sa zic cu pampersul uscat, poate ca nu e nimic ingrijorator. Eu de exemplu beau cantitati industriale de apa {si cate 4 litri pe zi) si noaptea nu ma duc niciodata la baie. Asa e organismul meu. Al meu sot nu bea nici macar un litru pe zi si de duce de vreo 2-3 ori.

Ylari si Patrick e fan pepene, la noi nu lipseste niciodata din casa, inca de pe la 7 luni i-am dat constant. Mananca de vreo 3-4 ori pe saptamana.

Magnetism multa sanatate, o sa fie bine , ai sa vezi. Si eu sunt leoaica si nu ne lasam noi asa usor, luptam pana obtinem ce vrem! Ai mare grija de tine.

Noi avem acum 2 mese de fructe si 2 de legume pe zi, plus 3-4 biberoane cu lapte de vaca. Nu vrea sub nici o forma cereale, iaurt si barnzica. Iaurtul nu-l mai suporta de cand a vomat atunci. Si inainte era fan. Cereale ii dau su forma de paine goala, numai asta imi accepta. Oricum papa bine, nu pot sa ma plang. Mai papa si mancarica de-a noastra, insa continui sa-i fac separat, sa pape cat mai variat. Ca noi papam muuuulte zile acceasi mancare, din lipsa de timp, facem numai de doua ori pe saptamana de mancare, maxim.

La multi ani!
Radu Daniel

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ah, mii de scuze! Am uitat sa las cafea aseara; dar am o scuza: au venit nasii Victoriei, (ca in fiecare saptamana, rar e o sapt. sa nu vina sa o vada), daddy ne-a facut coaste pe bbq, Victoria a papat de se lingea pe degete si am stat la povesti pana pe la 10 jumate, Victoria dormea de la 9pm. Dupa ce au plecat ei, am stat cu daddy la comp. si ne-am uitat la pozele de acum un an. Nu imi vine sa cred cat de mult s-a schimbat printesa noastra.
Va pupicim, azi e o vreme superba! Asteptam sa vina soacra-mea in vizita si apoi iesim la un meci de baseball.
O sa incerc sa imi amintesc sa las cafeaua ptr. dimi.

Cleo, superbe poze, nu-mi pot decat imagina ce relaxata esti la ora asta.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Desiree si la noi ieri a fost super fain si se anunta o zi la fel de frumoasa si azi.
Ieri am petrecut o zi superba in doi, eu cu piticul. Am mers la cumparaturi (parte mai putin preferata de pitic, insa savurata intens de mami) apoi in parc. Ne-am plimbat o gramada, am cantat, am ascultat pasarelele, Patrick s-a indragostit iremediabil de o satena cu ochi albastri cam de varsta lui, o chema, intindea manutele catre ea, ii facea serenade pe limba bebeluneasca, ii facea bye-bye, desi ea rusinoasa, nu prea il baga in seama. Cand l-am luat de langa ea, tragedie mare, ziceai ca e Romeo cu inima franta, s-a jeluit vreo 10 minute pana a dat de-o bruneta focoasa, tot cam de varsta lui. Mare gagicar baiatul asta, pe baieti nici nu-i baga in seama, parca nici n-ar exista.
Apoi ne-am intins pe o paturica in iarba, ne-am jucat cu lego, mami a incercat sa citeasca o carte in timp ce Patrick pastea linistit iarba si floricele, ne-am tavalit prin iarba si ne-am jucat cu mingea, ne-au piscat tantarii si ne-am luptat cu un paianjen urias.
Mirosea a vacanta si a voie-buna...

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

am venit acasa, l-am luat pe MIrcea de la socrii, voia la noi ii era un dooor si de noi si de casa, nu mai vroia decat la mine in brate.
Da si noua ce dor ne-a fost dar trebuie sa-l mai antrenam pentru PAris, abia astept...sa ma intorc!!

Cleo excelenta excursie, ce peisaje, ce drumuri de munte, ce miros de rasina, ce zumzet de musculite....ce floricele...vreau si eu. abia astept sa facem un traseu, sper vara asta sa reusim sa ajungem si pe transfagarasan...
Doloress wow, deja s-a si indragostit PAtrick, ce o sa mai ai de furca cu el!! hohoho! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati avut o zi frumoasa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Am mai pus cateva pozici noi, inclusiv de ieri aici:
http://outdoors.webshots.com/album/573008847UnyawF

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doloress, poti trimite poze la concursul DC cu ratusca.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress voiam sa spun si eu ce a spus Gabitzul ce misto e si cortuletul la ca o casuta a lui! Ce mi-ar fi placut cand eram mica sa am asa ceva! Ce blondin si frumos s-a facut PAtrick!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput