Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule am avut niste timp si am citit si eu povestea lui Sebi O sa-l ajutam si noi, ms de link. E asa dulcel, ma apuca plansul cand ma gandesc prin cate a trecut. Sper sa se termine cosmarul cat de repede. ooof, cate necazuri pe lumea asta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor
Bianca are rosu in gat si ii ies o droaie de dinti si sus si jos. Mi-e mila de ea. Ii dau Ospen la 6 ore - ma lupt cu ea pt ca nu vrea sa deschida gura si pace. ii mai pun si jumatate de supoz Novocalmin la 12 ore. A fost azi dimineata doctorita si a consultat-o caci azi noapte a avut febra de ziceai ca e fier de calcat. eu temperatura i-o iau la subbrat pt ca in fundulet nu e chip.
De papat papa cate putin. Vad ca accepta iaurtul f bine si lapte cat cuprinde bea caci alte lichide nu vrea.
Cam atat. Sper ca aceasta noapte sa nu mai fie alba.
Noapte buna tuturor!

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele,

Ne mai tineti minte ? Nu am mai intrat de mult. David a inceput sa mearga destul de bine si asta ma solicita foarte mult.
Nu am mai avut timp de forumeala, insa imi este tare dor de voi si de bebelusii de aici.
Va tot citeam in weekend , insa de vreo 2-3 saptamani nici acest lucru nu mi l-am mai permis, insa sper sa ne revenim noi cu timpul.

Vreau sa urez la multi ani tuturor bebeilor care au implinit 1 anisor si pe care nu i-am felicitat pana acum, sa le doresc bucurii, mult noroc si o viata presarata numai cu realizari.

Noi nu ii vom face petrecere lui David de mot acum, ci o sa mai astept 1-2 luni sa terminam o parte din casa si sa o facem la curte.
Vineri plecam la turci, insa fara bebe. Poate acolo am mai mult timp sa forumesc

Va pup si imi este tare dor de voi !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, am vazut poze de Patrick; pai asa baiat frumos, nici nu-i de mirare ca e gagicar .
Nicole, intra cand poti, bine ai revenit! Poate intr-o zi, cand o sa ai timp ne pui si noua poze.

Noi am fost afara toata ziua, de cand ne-am ttrezit, am stat in curte, apoi Victoria a dormit o ora jumate, a papat si iar afara, pana la 6 cand am ajuns acasa. A papat, i-am facut baita si apoi somnic de la 7! Cred ca era rupta de oboseala, treaza de la 12 jumate... Dar taaaaaare i-a placut la baseball, lume multa, un catel care a speriat-o, ca prostana de stapana a adus cainele prea aproape si Victoria a avut un biscuite in manuta si cainele a vrut sa i-l fure. Dar in afara de asta a i-a placut, de data asta nici nu a vrut sa doarma la meci. Inainte a dormit. Nasa ne-a invitat la ei la cina, dar era Victoria prea obosita si murdara sa mergem, s-a jucat cu pamant, l-a adunat de pe jos si l-a pus la nasa-sa pe scaun. Am vrut sa o iau, dar nasa a zis sa o las in pace, ca ea are fun. OK...
Fug si io la o tigara ca acusi termina daddy papica, sa papam si noi. E cam tarziu, dar nu-i bai.

Va las mai multa, sa-mi spal pacatele, ca aseara am uitat.

LA MULTI ANI ILINCA!
Mami de Ilinca, daca esti prin zona, mai zi macar buna ziua si povesteste-ne ce mai face Ilinca, daca ai putin timp.

Maine ar fi fost si ziua bunicutzului meu, cel pe care l-am vizitat in Germania in ianuarie. Alles Gutes zum Geburstag, Ota!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

NEATZA!!!!!!!!!
Vad ca avem , multsumim Desiree , deci startul bun pt o noua saptamana .
O saptamana minunata va doresc !

LA MULTI ANI !!!

Sa ai parte numai de fericire Ilinca, sa-ti fie viata ca o zi senina de vara, plina de soare si multe zambete! Multa sanatate si sa fii fericita alaturi de fam. ta!

Revin

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Mai, Cleo, te-ai gasit cu cerbul Cornel? Ai adus si tu de acolo , de la Ciucas de acasa? FFFF faine pozele, sa-ti zic ca mi-ai dat imboldul sa ne mobilizam si noi - ar merge ca unsa o zi din asta, aer curat, peisaje de vis, fara tel, fara net - bine , doar o zi , ca apoi intru-n sevraj

Si daca tot m-am apucat de admirat poze - tre sa zic ca am vazut un voinic ce face pregatiri de expeditii la munte cu mami , are cortul pregatit, numai muntele va mai asteapta . Doloress, esti sigura ca voinicul ala e baietzelul prematur pe care l-ai adus acasa acum vreun an si ceva?
Da' , asa, o curiozitate - cine-i acolo la orizontala , mai ca ma gandeam ca s-a luptat Patrick si a doborat adversarul - da' totusi, Patrick, pare baiat de gasca , nu vreun judo-ist.
F misto semineul

Asa, vad ca Laura nici n-a plecat la Paris dar abia asteapta sa se intoarca , vad ca Bianca e cu roshu in gat , sanatate multa, vad ca a aparut si Nicole si o sa dispara pe urmele lui Cleo la turkii , distractie placuta de pe acum. Victoria face castele de ... pamant pe scaunul nashei , are grija sa stea pe moale ...

Asteptam restul lumii sa se trezeasca ...

- v-am trezit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

msBB, ce zarva, ce galagie.... baga si tu o

despre poze si munte, e clar - dupa 1 zi in natura/sau cu picioarele pe pamant, chit ca ma doare fundu, dar psihic e fantastic. E clar - imprieste pamantul mai mult ca asfaltul iar efortul fizic in natura e mai relaxant ca o zi de lenevit in pat.

voiam sa mai zic La multi ani Ilincai lui piggy, sa fii sanatoasa, si iubita, si fericita si implinita.

si sanatate la pui de Bratafel!. si nervi de otel si rabdare mamei...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Ilinca! Sa-ti creasca mare puiutza piggy, sa fie sanatoasa, sa fie norocoasa, vesela si fericita!

Tocmai l-am gasit pe Raducu suit in patul lui Andrei, nu stiu cum a reusit, nu l-am vazut cand a facut-o, doar era cocotat in varful patului. Nu stiam ca deja stie sa se catere pe ceva.

Andrei a facut o indigestie crunta, cu voma si scaune apa, m-a terminat. A inceput de ieri, din masina, pe care ne-a "botezat-o" saracutul, ultimul act fiind azinoapte pe la 1-2. Banuiesc ca de la crenvustii de ieri dimineata, nu-i mai dau in viata mea crenvusti.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La multi ani Ilinca! Sa-ti creasca mare puiutza piggy, sa fie sanatoasa, sa fie norocoasa, vesela si fericita!

Tocmai l-am gasit pe Raducu suit in patul lui Andrei, nu stiu cum a reusit, nu l-am vazut cand a facut-o, doar era cocotat in varful patului. Nu stiam ca deja stie sa se catere pe ceva.

Andrei a facut o indigestie crunta, cu voma si scaune apa, m-a terminat. A inceput de ieri, din masina, pe care ne-a "botezat-o" saracutul, ultimul act fiind azinoapte pe la 1-2. Banuiesc ca de la crenvustii de ieri dimineata, nu-i mai dau in viata mea crenvusti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Plini de surprize copii astia - Victoria de Desiree ii face BAU mamei pe holurile casei , Raducu s-a cocotzat in pat la Andrei - vroia sa-i dea un fratiorului bolnavior?
Sanatate multa lui Andrei, Gabitza! Sper sa-si revina repede si sa uitati curand incidentul!

intrebare intrebatoare - a deschis cineva mess-ul astazi? Nu prea ma omor eu cu mess-ul in mod normal, daca ma apuc de sporovait pe mess nu mai termin ever dar dimineata dupa ce m-am logat nitzel , acum nu mai reusesc deloc . Nu se deschide neam!
Acum cat mai doarme mandra vroiam sa stau la povesti cu cineva dar ...n-am noroc

Nah, s-a trezit si mandraaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

MsBB, la mine este online messengerul. Pe tine nu te am in lista, ID-ul meu este gabitza67, daca vrei poti sa ma adaugi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput