Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Neata
Mai vreau
!
La multi ani draga Ilinca, sa ai o viata plina de bucurii!
Gabi uof, bietul Andreutzu! Sincer, chiar sambata cand am fost la cumparaturi imi sugera Cristi crenvusti..si nu stiu sunt ciudati de grasi (nu mai zic de restul componentelor) Sanatate multa!
Cleo superbe peisaje, mi-ai facut dor de duca, btw AMR<7 zile ![]()
Multam fetelor pt raspunsuri la problema de pipi lipsa noaptea, s-ar parea ca ne-am facut baieti mari, in fiecare noapte e gol, dimineata il umple la max cand se trezeste. Pacat ca nu vrea sa stea asezat pe olita, ca-l incercam si eu.
In dimineata asta a mancat un fel de papa propus de pediatra - ou intreg fiert molisor cu unt. A mancat nitel si cu lingura si nitel uns pe painica.
Pupam, revenim.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Buna dim!
Multumesc mult fetelor de urari - sanatate ne dorim cel mai mult!
Annika e de mult timp racita, da cu ceaiuri de tuse/ceapa, globuli, picaturi nas, am tinut in frau raceala - nu era ingrijorator.
Acum insa ori datorita aer. condit. din avion, apoi in Buc. a fost super cald cand am venit de la Viena si am lasat-o in pielea goala, s-a inrautatit sau a luat un alt virus.
Unul rau - ca nici unul din tratam. de pana acum nu si-a facut efectul.
Mai rau e ca nici Sinupret (pt. tuse) si Vibrocil (nas) nu par sa ne ajute.
Si Augmentinul mi se pare ca tare greu si-a mai facut efectul.
Saracuta sforaie si fornaie noaptea si se enerveaza, apoi ii vine sa tuseasca , se supara si mai tare - ma chinuie si pe mine cu scancetele si ma doare ca nu stiu cum s-o ajut (e rau ca nu poate spune ce-o doare: capul, gatul, dintii)
Bratafel, vad ca sunt surori de suferinta. Ospen cred ca e mai bun ca Augmentinul, nu stiu am eu asa un "feeling".
Inais, da la asta ma refeream – e diplomat, masco, tiramisu etc.
Lorich, noi nu avem prob. cu pipi noaptea – dim e plin plin si super greu – insa vine o perioada cand copilasi se pot abtine de la pp de noapte – e adevarat ca mai tarziu, cand sunt mai maricei, da poate Robert e mai precoce – o fi pregatit de olita
Laura, ati fost la City Grill - erati la doi pasi de noi – pacat ca nu eram si noi in stare sa venim
Cleo, ati mers 8 ore pe munte? sau cu masina pana la munte?
A fost si Mara cu voi? Am vazut poze frumoase, da n-am putut sa ma uit la 255! asa ca din rosfoieli, n-am zarit-o pe Mara – ati lasat-o cu ursuletii?
MsBb – fac si domnisoarele din astea (scuipaturi zic) - mai cunosc si eu artiste din astea in ale mazgalelii cu mancare
gabitzam spune:
Adriana, Sinupret-ul nu este pentru tuse, ci pentru fluidificarea secretiilor. Cred ca ar mai trebui ceva in plus pe linga el. Pnetru nas mie mi s-a parut mai bun Pivalone decat Vibrocil, dar cred ca depinde si de copil cum raspunde la tratament.
Probabil fiind cu imunitatea mai scazuta, a luat ceva acum, offff mititica.
Alaturi de SEBI
Lorich spune:
Adriana nici la noi n-a mers Vibrocil, intreaba pediatra si de pivalone, eu am simtit ca ala a ajutat mai mult - sau poate trecuse virusul si mi-a lasat impresia asta. Sinupret ajuta mult la fluidizare. Sanatate multa!
Doloress uite aici e de-li-cios Patrick! Il pap, da?
http://outdoors.webshots.com/photo/2125399480102927551HyfRom
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Gabi, Lorich - asa e, Sinupret e secretolic, insa diminund secretille, scade tusea, m-am gandit eu, si doct. ni l-a recom. cu incredere - in fine, am vorbit cu o doct. dim. si mi-a recomandat asa cum ati zis si voi Pivalone sau Olynth si pt. tuse Prospan.
Desi cu Lara Prospanul a fost apa de ploaie.
E clar, depinde si de copil si de cat de puternic e virusul, de cat de slabit/puternic e organismul -- oricum, nu suport medicam. desi nu le-am luat eu.
Annika s-a saturat si ea, a luat saraca atatea medicam. zilele astea cat n.a luat tot anul
Gabi, eu am renuntat la cremvursti, ii mai dadeam Larei - desi stiam si am citit "ce bunatati" au in compozitie.
Sa stii sa supravietuim si fara ei - mananca in schimb sunca de pui! cat de sanatoasa o fi si asta ... nu vreau sa mai ma gandesc
DanaH spune:
salutare, fetelor!
nu shtiu daca v-a fost dor de noi, dar noua ne-a fost dor de voi. am fost aici, in umbra, vara energie si chef de vorba.
am fost toata saptamana singura cu prichindeii. ma rog, nu toata saptamana, dar incepand de joi. si se intoarce sotzul marti.
este greu, ce sa zic, m-au cam secatuit de vlaga, dar daca nu faci nimic altceva decat sa stai dupa fundul lor, este ok.
am mai avut si norocul ca ieri l-au laut nishte prieteni pe alex la piscina, apoi prin orash, apoi la catzarat. cum a plouat toata ziua, ma rog, pana pe la 4, daca stateam totzi trei in casa, o luam pe aratura.
teodora a facut ieri febra asha, din senin. ma rog, i-a mai curs nasul, dar asta nu e ceva neobishnuit. dar ieri a facut un 39.5, am bagat un paracetamol, i-a trecut. a fost cam maraita, cam moale. azi noapte m-am trezit sa verific cum este, pe la 2:30, si iar avea 39.5. iar paracetamol, am stat puzin cu ea sa o mangai, si deshi nu dormea, cand am ieshit din camera nu a zis nimic. nu ii era bine, se vede. dimineatza, ins chimb, nu mai avea decat 38.3, si in plus avea shi chef de dans, joaca, pupaturi cu frate-su.
am dus-o la gradi, dar stau lipita de telefon, tare mi-e ca ma suna.
nu imi dau seama ce ar putea fi. de la dintzi, este cam mare temperatura. e drept ca sta cu mana in gura toata ziua. s-ar putea sa fie o boala a copilariei, cred ca varsat de vant (parca aia era cu bubitze mici mici, ca nisipul, nu?). am vazut afish la alex la scoala ca sunt cazuri. si eu am fsot cu ea acolo si miercuri, si vineri. oare sa fi aparut asha repede?
acum daca este asta, tot trebuia sa o faca o data. dar evident ca nu e placut. oricum, dinc ate shtu eu, tb sa ma ashtept la vreo 3 zile de febra, si abia dupa aceea ies bubitzele.
om vedea.
sa shtitzi ca eu v-am citit in fiecare seara, am vazut toate peripetziile, nazbatiile, toate pozele de prin concedii si gradini, dar seara nu mai aveam putere pun cuvintele pe "hartie".
shtiu, insa, ca voi ma intzelegetzi. daca nu voi, atunci cine?
chiar ma intrebam, cum de reushitzi voi sa fitzi la zi cu scrisul? clar trebuie sa fie un prost management al timpului, asha cum zicea una dintre fete.
va pup, si mai apar eu cand o sa mai rasuflu putzin.
aa, sa nu uit, am mai pus ceva poze in ultimul album, de mai-iunie 2009. asta ca sa nu ne uitatzi chiar de tot.
pupici
Poze
DanaH spune:
ce va spuneam de teodora? numai ce m-au suant de la gradi. are 39.5 iar. ma duc sa o iau si incerc sa ma pregatesc moral pt o zi grea.
va pup
Poze
Andrada79 spune:

La multi ani ILINCA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!Pupam printesa frumoasa!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori
!
Fetele am si eu o intrebare. Am tot strans tot felul de jucarioare de baitza si nu mai stiu pe unde sa le pun. Parca la gabitzam vazusem intr-un filmulet o plasa prinsa de faianta unde erau puse jucarii. Ati vazut pe undeva asa ceva, ca pe net am gasit dar cam scumputze!
Cleo am mai pus un plic de gelatina si s-a facut beton si crema mea dar..............stii ce am facut!!!!!Am luat forma de tort, cum ai si tu, am pus blatul in ea , l-am insiropat si am pus crema. Tin sa mentionez ca blatul era cumparat si mai mic decat forma in diametru. Concluzia mi-a curs zeama (de la siropul cu care am insiropat blatul) din forma in tot frigiderul. Asa ca a fost un mare esec tortul meu!

Sunt un mare antitalent la prajituri si torturi!
inais spune:
Ziua buna!
Am intrat doar sa urez
sarbatoritei de azi: Ilinca! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa si un dram de noroc!
Am citit cam tot si nu pot spune decat ca m-am delectat cu pozele lui Cleo (
ca ati plecat la munte), ale lui Patrick care-i un scump si un mic barbatel...
de la Iasmina!
Sanatate muulta Biancai, Annikai si Teodorei. Si multa, multa rabdare mamicilor. Sfaturi nu stiu sa va dau, dar ma gandesc la voi si la puiuti!
Fug sa ma pregatesc de trezirea Iasminei si apoi mai vedem ce vom face azi.
Aaa...suntem intr-o mini-greva a foamei. Again! 

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
aldaesme spune:
Sa'ltare,
La Multi Ani Ilinca!!! Sa ai o copilarie senzationala si o viata fericita!!!
Noi am avut un uikend fain tare, ne-am vazut cu Simonix, Bobo si Robert, am povestit, am ras, am mancat, am baut...a fost bine, bine tare. Am vazut o reactie super haioasa de-a lui Robert la Lorelei la bustul gol
. M-a pupat Robert de m-a albit
a mea a facut cateva crize mici de gelozie. Oricat de dusa e ea prin lume nu poate dom'le daca parintii ei iau alt copil in brate
.
Dana varsatul de vant este varicela (wind pokken) si e cu bube maricele!!! Pojartelul, rujeola [mazelen] vine cu bubite mici...Pentru astea ai facut vaccin, nu? daca ai facut vaccin atunci poate aparea eruptie usoara, si febra, usoara...da' nu asa mare - insa la 5-12 zile de la vaccin.
Scarlatina mai are bubite de care spui tu si febra imensa... si gat dureros, ganglioni inflamati, limba ciudatica... Sanatate maxima!!!
cleo SUPERB! - sunt rosie de invide...da!!!...In august 7 zile din 7 imi las copila cu socrii si fac trasee...zic eu, parca vad c anu va fi asa usor
.
Andrada nu esti antitalent...zau, de aia nu exista... Cateva probleme:
1. forma nu e buna, te rog sa ma crezi dintr-o forma buna de tort nu curge nimic!!! Nu stiu cum sa iti sugerez sa iti cumperi forma.
2. blaturile de cumparat nu absorb asa bine siropurile...sunt mai dense fiindca sunt facute cu praf de copt mai mult decat cu albusuri de oua.
3. Nu te opri aici!!! Esti pe drumul cel bun, ti s-a intarit crema, data viitoare iti va iesi mai bine!!!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!!!
O zi buna,
Esme