Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada79 spune:
Esme
pt incurajare! Nu stiam ca blaturile cumparate nu abosrb asa bine. Mercic de info!
Dollores moama ce ordine in camera lui Patrick, noia avem insirate toate jucariile peste tot. Ce cuminte se joaca el acolo si in iarba si in cortul ala frumos. E un scump si un frumos si un blondin care o sa franga multe inimi!
DanaH spune:
am ajuns acasa. fata doarme. nu e asha de rau cum mi-am inchipuit, adica are chef de joaca, de plimbare, iar a plans cand am bagat-o in casa. iar febra, este numai 38.3. cred ca au exagerat putzin educatoarele, asta pt ca le-am spus eu ca ieri a avut 39.5. in fine, vad ce o sa fac. si tocami azi cand imi semnase sefu teza si trebuia sa ma duc sa imi iau data de sustzinere.... dar asta este, cum am ashteptat atata timp, mai ashtpept cateva zile.
oricum, si maine o sa stau acasa, asha mi-au sugerat educatoarele.
esme, nu shtiu sigur care dintre ele este. acum mi-au zis educatoarele ca ar putea fi a sasea boala, sau cum s-o numi asta. cica ar fi fost cateva cazuri pe la gradi, dar nu cred ca in grupa ei. la alex la scoala ziceau de waterpoken, deci tu zici ca nu e varsatul de vant asta, nu? eu acum nu le stiu decat denumirile in olandeza, nu in romana, ca asha m-am lovit de ele.
orice ar fi, sper sa treaca repede. vaccinele le-am facut pe toate obligatorii pana acum. mai urma unul pe 24 iunie. uite acum am verificat, trebuia sa faca BMR, care este si pt mazelen. sper sa nu fie tocami asta.
acum nu am decat sa ashtept sa vad ce este.
Poze
aldaesme spune:
Dana, waterpokken si windpokken sunt acelasi lucru, deci vbaricela, varsat de vant... Dar astea sunt bubite maricele pline cu lichid (noi le-am facut in martie si cica fiindca le-am facut inainte de un an poate le mai face).
Are deja eruptie? Sa va treaca repede si usor!!! Musai sa vezi un doctor daca face mazelen (rujeola) trebuie sa vezi apoi cu vaccinul. La noi vaccinul ala s-a facut la un an, la 15 luni facem rapel la pneumococi si meningococi...dar deh, bordeiele astea...macar ca astea stau unul langa altul.
Apropo de intalniri. Ieri am hotarat cu familia Simonix ca mergem intr-o sambata la terme in Koln si apoi facem niste shopping pe floashter
(a se citii strada principala) si niste papa in fata Domului, daca va intereseaza si pe voi...hai sa stabilim cand...cat de curand
.
Esme
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani ILINCA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!Pupam printesa frumoasa! Multa sanatate puiutilor bolnaviori !Fetele am si eu o intrebare. Am tot strans tot felul de jucarioare de baitza si nu mai stiu pe unde sa le pun. Parca la gabitzam vazusem intr-un filmulet o plasa prinsa de faianta unde erau puse jucarii. Ati vazut pe undeva asa ceva, ca pe net am gasit dar cam scumputze! Cleo am mai pus un plic de gelatina si s-a facut beton si crema mea dar..............stii ce am facut!!!!!Am luat forma de tort, cum ai si tu, am pus blatul in ea , l-am insiropat si am pus crema. Tin sa mentionez ca blatul era cumparat si mai mic decat forma in diametru. Concluzia mi-a curs zeama (de la siropul cu care am insiropat blatul) din forma in tot frigiderul. Asa ca a fost un mare esec tortul meu! ![]() ![]() Sunt un mare antitalent la prajituri si torturi! |
andrada, deci nu esti antitalent, si io am patit-o... dar repetand torturile, pot sa zic ca la torul asta blastul nu il insiropez
Dar macar a ieshit bun? [yamy]
plus, cu forma, si a mea curge putin. Depinde insa cum reusesc sa o prind. La tiramisu, cand fac in ea, pun un staniol pe fund, peste cercul si cand strang cercul se face f. ermetic. si ramane asha ca o fustittza creatza neshte staniol in jur, care il mai tund uneori.
A, si ca sa pui mai putina gelatina - nu e cel mai ok aliment, scurgi putin branza de zeama, smantanica Dorna -din aia mica e deajuns.
adriana, fara piticanie- a ramas cu socrii. Si tati a facut multe poze, el e mai iute de picior, si cat ne astepta, facea poze (noi fetele mai ramaneam prin padure, sa vb cu ursu
aldaesme, in august vic. a vb cu neste prieteni sa mergem in cheile nerei. Numai ca acolo nu pot merge cu fata..... nu stiu cum o sa rezistam noi fara ea.... sau mai ales io. si tre sa lasam fata cu socrii.....brrrr
Si daca veniti in ro, poa bagam asha ceva usor un traseu de incalzire impreuna? hai ca discutam, sa nu facem planu ca tziganul ca uite ca ultima data cand a fo Simonix nu am reusit sa ma vaz cu ea ca s-au precipitat chestiile...
danaH, sanatate la piticanie. Si la piticaniile adrianei+bratafel.
multumesc lui Dumnezeu
mara nu a avut nicio problema de sanatate. o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aldaesme Dana, waterpokken si windpokken sunt acelasi lucru, deci vbaricela, varsat de vant... Dar astea sunt bubite maricele pline cu lichid (noi le-am facut in martie si cica fiindca le-am facut inainte de un an poate le mai face). Are deja eruptie? Sa va treaca repede si usor!!! Musai sa vezi un doctor daca face mazelen (rujeola) trebuie sa vezi apoi cu vaccinul. La noi vaccinul ala s-a facut la un an, la 15 luni facem rapel la pneumococi si meningococi...dar deh, bordeiele astea...macar ca astea stau unul langa altul. Apropo de intalniri. Ieri am hotarat cu familia Simonix ca mergem intr-o sambata la terme in Koln si apoi facem niste shopping pe floashter Esme |
nu are inca eruptzie, dar stau cu ochii pe ea. s-ar putea sa fie un virus,sa nu aiba de a face cu bolile copilariei. vedem ce o fi.
suna bine ce planuiti voi acolo cu Koln. pt noi, singura posibilitate este weekend-ul cu 27-28 iunie, dar tb sa il intreb mai intai si pe al meu sotz.
Poze
aldaesme spune:
cleo desi ne mai dorim noi sa mergem si pe traseele carpatilor (ca vezi ce faini sunt si Apusenii) nu avem cum. In august luam la picior Alpii Asutriei.
Sa iti zic de ce nu se mai poate in Romania...nu stiu cat o sa mai dureze... Fiindca de cate ori suntem acolo pentru o saptaman, doau trei...musai tre' sa ne vada neamurile zilnic daca nu se poate asa...macar la doua zile. Acu' doi ani, cand inca nu aveam fata am vrut sa mergem la Colibitza (BN) nici o sansa...de ce vreti acolo...pai de aia ati venit in Ro..bla, bla. Am mai spus eu, pentru mine Romania nu e vacanta e obligatie. Atunci ca sa avem ceva concediu am sters-o mai repede din Romania si am stat cateva zile la Viena...ca acolo e ok, dar in Romania daca esti...nu, tre' sa fii la casa lor. Probabil cand va fi fatuca ceva mai marisoara o sa ne permitem si munti de Romania...lasam copilul la bunici in loc de noi si noi o stergem pe munte.
Dana vorbim clar. Probabil ala defapt e uikend care merge la toti. In principiu ne gandim la sambata. Ca asa sunt si magazinele deschise
.
Esme
Lorich spune:
Dana sanatate multa Teodorei, tinem pumnii sa treaca rapid , orice ar fi! 
bratafel voi cum mai sunteti?
Adraina sper sa fie mai bine cu pivalone.
Andrada eu am primit de la o prietena care a vizitat Anglia un fel de plasa care se prinde cu 2 broscute -ventuza de faianta si jucariile, eventual ude se scurg in cada; nu stiu cat ar costa insa si daca se gasesc si pe aici. sdaca vrei, ti-o pozez. Pupici (ai vazut tortul pana la urma?)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
DanaH, a sasea boala este de fapt Roseola Infantum, si eruptia este cu niste bubite mici ca varful de ac, nu mananca si dispar cam intr-o zi, maxim doua. A avut Raducu meu in mai, si a debutat exact cum zici, cu temperatui mari vreo 3 zile.
Andrada, la mine ai vazut intr-adevar plasa cu ventuze, agatata de peretele baii. A mea e adus din afara, dar am vazut chestii similare la magazinele online de copii. Da un google pentru "plasa jucarii baie".
Am mai pus cateva poze in albumul cu funny pictures ![]()
Alaturi de SEBI
Lilly79 spune:
Buna mamici si pitici ![]()
La multi ani!!! Ilinca 

Multa sanatate copilasilor bolnaviori.
gabitzam am vazut pozele cu Raducu cel mic si frumos si mancator de servetele.Cate au fost pana la urma in cutie? ![]()
Am mai vazut poze frumoase cu baietel frumos al lui Doloress, copilasi frumosi de DanaH, muntii Romaniei pe unde-a fost Cleo. Si daca am mai vazut poze si zilele trecute am uitat, dar eu ma uit in mare cam la toate pozele de pe-aici ![]()
Stiti cum imi da Julia pupici? Cu fruntea
Eu o pup f mult pe frunte si-asa a retinut ea ca pupicii is pe frunte.
Asta e o chestie pe care nu am invatat-o, si cred ca-mi va fi greu sa o invat cum se dau de fapt pupicii daca asa stie ea
Hm...se trezeste fata lui mama. Trebuie sa fug sa o indop ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Buna fetelor si de la noi.
Noi... tzaca paca... p'aici... plictiseala. M-am trezit de dimineata, am vazut ca a inceput postul sf Petru si Pavel... asa ca am facut un ghiveci. Am dat la fata sa pape si am iesit pe afara unde nu am stat prea mult ca nu ne-am intalnit cu nimeni cunoscut... Am tras un pui de somn si acum mishunam prin casa. Maine vin ai mei pe la mine, ce bine, sa mai fac niste treaba. Nu ca nu as fi facut in we, chiar sunt foarte multumita, am reusit si un spalat pe jos in toata casa. Am spalat si azi o masina, as baga-o si pe a doua ca maine sa calc eventual (mai am vreo 3 masini necalcate - bine ca avem haine suficiente si nu am ramas in fundu gol)
Sanatate lui Andrei, Anikkai si Teodorei. Stau si eu cu inima cat un purice sa nu imi brodeasca fata vreo ceva acum inainte sa plecam... cu toate ca mai sunt 2 saptamani, eu am asa o nerabdare in mine incat mi se pare ca plec in 1 zi sau 2 ![]()
Andrada, da-i inainte cu torturile si ai sa reusesti. Eu nu m-am incumetat la kestii asa complicate precum torturile, dar fac acum tot felul de mancaruri si sunt tare mandra ca io nene daca n-am de papa intru in crize.
Scuze dar citesc intr-o parte, uite, aveam asa multe sa va spun si acum am uitat.
Aaaaa, sunt foarte revoltata ptr ca incerc de o saptamana sa vorbesc in Hambarului si nu imi raspunde nimeni la telefon... As fi vrut sa imi spuna si mie cineva daca primesc banii luna asta. Am asa mare nevoie de ei... Vreau sa cumpar jucarii la fata, simt eu ca si de aia se plictiseste copilul, ca ea n-are jucarii... L-am certat pe iuby si i-am aratat cate jucarii au bebelacii vostri si fata mea saraca n-are de nici unele. Asa ca a zis ca o sa cumparam si noi cand imi intra mie banii. Si nu in ultimul rand ptr la mare as vrea sa avem bani. Mda... dar sa revin. Mi se pare revoltator ca nu am cum sa aflu aceasta informatie. A zis mama ca poate se duce ea pana acolo miercuri...
Si in primul rand... LA MULTI ANI ILINCA!!!
Pupici voua!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png