Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am vazut poze frumoase cu copilasii DAnei H! ce scumpi sunt si ce seamana intre ei si cu mami lor amandoi!
Sanatate multa Teodorei!
Ylari tot eu sunt aia insistenta cu jucariile sa stii, lui barbate-miu tot i se pare ca are o tona! Adevarul e ca nu prea il intereseaza...Buna idee cu ghiveciul...nu stiam ce sa mai fac
Lily ce dulce ma Julia cum te pupa ea pe frunte, parinteste asa!! cred ca e f haioasa sa o vezi!

intrebare pentru fetele care au intarcat???
E nevoie sa ma mai mulg, chiar daca nu se mai umple sanii ca inainte?? Mi se pare ca mi s-au umplut de noduli de lapte si ma cam doare... eu nu m-am mai muls de 4 zile si nici MIrcea nu a mai supt... nici de trisala.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Bianca tot mai are febra din cand in cand, mai vomita dupa ce mananca sau in timpul mesei. m-am obisnuit. acum si-a facut greata de la sirop si a vomat tot ce mancase. e tare slabita micuta. sper sa-si revina repede. se mai pregateste inca un dinte sa iasa, sambata i-a iesit unul si mai sunt si altii la coada...

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Bianca tot mai are febra din cand in cand, mai vomita dupa ce mananca sau in timpul mesei. m-am obisnuit. acum si-a facut greata de la sirop si a vomat tot ce mancase. e tare slabita micuta. sper sa-si revina repede. se mai pregateste inca un dinte sa iasa, sambata i-a iesit unul si mai sunt si altii la coada...

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Oooof, ce rau imi pare... Incearca sa-i dai inainte siropelul si dupaia sa pape... stiu ca nu e bine sa-i dai pe stomacelul gol, dar daca i dai sa pape dupa siropel ma gandesc ca e ok.

Laurita, scumpa, dar parca sunt pastilute ptr oprirea lactatiei. N-ai fi bine sa vb cu un medic? Eu n-am avut probleme ca eu l-am pierdut pe laptic dupa o zi pe alta. Azi am avut, maine n-am mai avut deloc... Cand imi aduc aminte, asa de rau imi pare...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Adriana sanatate multa Annikai, incearca pentru nasuc si Kolargol, usuca mucisorii!
Nicole vacanta frumoasa la turci!! Poate ai mai mult timp de noi

Mergi la inceput

Bratafel sanatate!
ylarimda...asa lapte mult nu mai e, dar ma deranjeaza nodulii astia...si voiam sa stiu daca gresesc ca nu ma mai mulg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, incearca sa ii dai supozitor in loc de siropel, in cazurile cand vomita. Eferalgan sau Paracetamol pentru copii.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Bratafel sanatate!
ylarimda...asa lapte mult nu mai e, dar ma deranjeaza nodulii astia...si voiam sa stiu daca gresesc ca nu ma mai mulg...

laura,si eu am avut noduli dureroshi vreo doua saptamani. am muls, dar nu cu pompa, ci cu mana, foarte putzin, cat sa mai scada tensiunea. faceam mult masaj, si sub dush. am pus si comprese cu apa rece. cica ar ajuta o foaie de varza, frecata putzin in mana, cat sa se mai inmoaie, si apoi sa o pui in sutien.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

teodora este mai bine acum, parca, dar a facut din nou 39.8 inainte de a dormi. i-am bagat un supozitor. ma duc sa imi mai cumpar, sa am provizii pt la noapte.
a dormit destul de mult azi, dar s-a trezit relativ bine. a mancat un biberon de lapte si o felie de paine. altceva nu a vrut, dar nici nu o fortzez. acum se joaca langa mine, mai baga o coaja de paine in paharul cu apa si apoi o mananca. este ocupata.

multzumesc pt complimentele la adresa copiilor mei. sunt frumoshi, ca totzi copiii de pe aici. si sunt lumina ochilor nostri.

Poze

Mergi la inceput

DAnaH multumesc de raspuns Imi era frica hihi.
Ma bucur ca Teodora se simte bine, in ciuda febrei, sper sa fi fost dintii!
Si eu m-am chinuit cu el azi sa pape ficatelul cu piure si era fan inainte...

Mergi la inceput
Mergi la inceput