Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, pilotul a fost chiar sotul meu, insa nu cred ca e el vinovat de strazile bombardate ale Bulgariei. Cat despre rochia maro, daca asta ar fi solutia, uite acusica o imbrac. ![]() |
Aa, am uitat ca voi sunteti fani Ferrari, deci numai cu pilotii lor mergeti...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Sanatate multa, Lisa! Sper sa nu mai apara febra, sa doarma si mami, ca sa se odihneasca si Samburel!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
adimercedes spune:
Bikmaria, am admirat si eu pozele voastre. Sunteti SU-PER-BE!!! Iti vine sa o mananci pe Teo cat de dulce e ea cand doarme
. Si tu esti TOP!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!
Cafea pentru toata lumea!
Maria, am vazut pozele cu voi! Arati superb iar Teodora e o dulce!!!Mi-au placut mult pozele in care dormea. Mi-au amintit de Robert surprins de mami in aceeasi ipostaza!
Roxana, sa iti fie de bine mini-vacanta! Am calatorit si eu cu gindul alaturi de grupul vostru! Va sta tare bine impreuna, iar ipostazele cu voi doi sunt foarte tineresti si tandre!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Lisa
de la daria sa treacafrebra asta nesuferita! Salutam si mamica cu simburel "din dotare" de la antipozi!
Danuta imi pare rau sa aud ca au aparut din nou bubitele Mirunei.
Prisi, sa profiti la maximum de minivacanta!
Piciulika, super dialogul cu Michael!
Gabriela, ce dulce e Sara! Tu stralucesti cu adevarat!
Erina spune:
Noi suntem binisor! Daria e cam suparici de cind am venit!
Se vede ca se obisnuieste greu aici! Seara adoarme greu, plimbata numai in brate!
Ieri am pierdut jumatate de zi in Baneasa! Daria a fost fericita sa se joace un pic la castelul Magic-care numai magig nu e fie vorba intre noi...dar in rest a suportat foarte greu drumul dus-intors in taxiurile fara aer conditionat! 
Am fost socata de preturile mari de la Gap. La Next culorile erau terne iar la lucrusoarele dragute aveau numai de la marimea 10 in sus!
Voi de unde va imbracati? Ce s-a intimplat cu rochiile care aveau croiala impecabila, material de calitate, culori vii?
Va doresc o zi buna si numai bine.
P.S. ce se mai aude cu intilnirea? Am ratat eu discutiile?
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Sanatate multa, Lisa! Sper sa nu mai apara febra, sa doarma si mami, ca sa se odihneasca si Samburel! ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, mii de multumiri, scumpa
. Tot am vrut sa iti zic felicitari pt regradinarire fara probleme. Ma bucur ca a iesit totul bine pana la urma, cu schimbatul grupelor etc. Poate pui si ceva poze sa mai vad si eu delfinasu-ti 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Neata de la munca. Nu am nici un chef de nimic.
Cecilia, multumesc ca ai lamurit problema cu zambetul. 
Erina,
! Eu mi-am luat haine de la Koton si Orsay in ultima vreme, insa nu sunt culori prea vii.
Yaia, nu am incercat rochia maro, desi la cat de tuflita si lipsita de chef sunt azi nu mi-ar fi stricat. Nu ca as fi patit ceva, insa ma seaca situatia asta cu spatele. Speram la miracole cred. Sunt mult mai bine oricum, nu se mai duce durerea pe picior, insa am un muschi contractat ca o galma de care nu am reusit sa scap deocamdata.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
babylina spune:
Buna dimineata,
Adimercedes
sper ca Lisa sa se simta bine si sa veniti cu vesti bune de la medic .
La noi medicii si mai ales pediatrii dau cu foarte mare usurinta antibioticul. Unii chiar au teoria ca nu poate sa strice. Cand Bogdan a avut temperatura pe sfert cat a avut acum , adica a facut doar intr-o dimineata si a avut nasul infundat pediatra i-a dat augumentin. Eu in general sunt anti-medicamente dar de cand am ramas insarcinata nu bag nimic in gura fara sa ma uit sa vad ce contine si daca merge la bebe/Bogdan.
Roxana_G spune:
Yaia, confirmarea faptului ca in pozele altora zambesc, uite ce ma ranjesc aici: http://gallery.dazoot.ro/v/f12009/f1/CIMG8715.JPG.html
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi