Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 14
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, tu vrei sa darami mitul ca un copil poa' sa mearga din prima de bunavoie la cresa????? Nu-i frumossssss!!! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Las'ca l-a daramat fiica-mea. Alexandra in prima zi de cresa a intrat in sala, s-a uitat putin in jur si apoi mi-a facut pa,pa si m-a dat afara pe usa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,buna dimineata!!!!!
Erina
si multumesc pt cafea!!!!hmmmm,tare aromata!
Bernix,m-a topit Venus a voastra
.E bestialaaaa!Mor de dragul ei!!!!!!

Adimercedes
mare pt tine si sanatate multa Lisei!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luy spune:
Neata si de la noi !
Din pacate vesti bune nu avem, ieri trebuia sa facem Varilrix-ul, insa Maria a simtit ceva si a fost foarte hotarata sa-l fenteze: a racit ! Azi noapte a facut si febra - pe la 3.30 s-a trezit si mi-a cerut plangand "cape", adica s-o aduc in sufragerie, pe canapea ( mai nou asa face uneori noaptea ). Am vazut ca frigea si i-am luat si temperatura : 38.7. I-am dat Nurofen, iar pt nas ne recomandase dr Ophtamesone N.
Asa ca la intalnirea cu Piciulika&co nu pot veni decat singura si asta daca va hotarati sa ne vedem sambata dimineata ( ca duminica sotul lucreaza si nu am cu cine s-o las pe Maria ). Ca locatie mi-e indiferent, hotarati voi. Cred ca ar trebui hotarat de azi, pana acum am inteles ca au fost propuneri pt Carol, Tineretului, iar Sabina propusese Cismigiu. Credeti ca in Herastrau gasim si o terasa in caz de ploaie ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
In conditiile acestea vom amana inceperea gradinitei, o sa merg azi sau maine sa vorbesc cu directoarea s-o anunt si sa vedem cum facem.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Buna ziua,
ce mai faceti ? io, pe-aici 
Erina, multumim de cafea, e buna....ref.starile de nervozitate, acum inteleg perfect. Clickul lui Andrei a fost mersul la gradi, inainte era f cooperant, vesel si intelegator. Cred ca trebuie sa-ti dai seama care este motivul , de ce intra in starea asta, sa o poti preveni/evita.
Teo, te mai ustura fundul
? pai paprica ti-a trebuit, duamna ? acu, sa fiu indiscreta pana la capat, cum e la gust (pupat,muscat) ? s-a plans careva ?
Cecilia, asa deci, ma faci sefa bocitoarelor cu copii la gradi
. Chiar asa, Luy, ce mai face Me, este pregatita ?
Adimercedes, multa sanatate printesei !Si tie multa odihna si liniste 
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
luy spune:
Adi, imi pare tare rau pentru febra Lisei
. Pentru tine este si mai greu, pt ca trebuie sa ai grija si de tine si Samburel
Multa sanatate va doresc, sa scapati cat mai repede de toate problemele !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Maria, v-am admirat pe amandoua in poze. Arati MI-NU-NAT ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Am intrat scurt, inainte de dushuleala si mers la control, sa va spun cum ma persifleaza juniorul. Ieri seara face baie. La final, il avertizez ca asta va fi ultima canuta de apa ce o toarna in jucaria aia a lui, ca acuma e gata. El, hotarat, spune "NU." Eu: "Eeei, gata! Pai ce crezi tu ca facem aici...?!" Raspunde calm, ca la idioti: "Baie." Acuma tocmai a varsat un pahar de apa pe parchet. "Tu numai prostii stii sa faci?" "Ihim." Foarte senin. Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">Situl lui Michael |

, ce dulce este!
descurcaretului!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
luy spune:
Roxana, foarte frumoase pozele voastre, imi pare rau insa de durerile de spate care te chinuie si au stricat ultima parte a vacantei.
sa-ti treaca mai repede orice durere !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Roxana, sper ca ti-a trecut durerea de spate. Felicitari Alexandrei pentru noul iepuras de os! Se pare ca-i plac vizitelee zanei Maseluta!
Dentistul ti-a dat ceva informatii? Am vazut si pozele din mimi concediu. Reusite , ar trebui sa zambesti mai des te prinde foarte bine!
Simona, am vazut pozele din vacanta de la Sibiu.Mi-a placut mult distractia voastra. Va admir pentru faptul ca plecati tot timpul in drumetii si il luati si pe Stefanut cu voi. Praslea este un scump, s-a dezvoltat foarte frumos, totusi mi-e imi pare ca seamana cu tine.
ceamica,
tie si vorbaretului de Sebi
Gabriela, sper ca te simti mai bine astazi. Daca se mai repeta, te rog sa-i spui doctorului de durerile astea de spate. La a doua sarcina m-a durut spatele inca din prima luna si cica de fapt erau contractii care asa se manifestau la mine. Incearca masajul,in unele cazuri face minuni.Cred ca nu poti descrie in cuvinte emotiile care te-au incercat la prima intalnire cu bebe!
Betty, sanatate lui Mario si refacere rapida. Ati incercat si aerosolii? Ma bucur ca ai avut ocazia sa te odihnesti si sa-ti reincarci bateriile un pic!
Maria, da ce dolofana ai tu acolo dragut-o!!! Ma bucur nespus sa te aud cu vesti bune.Esti foarte frumoasa si ff sexy,iar Teo este o scumpa, cel mai mult mi-a placut fotografia alb-negru! Data viitoare sper ca vedem fotografii cu tine si cele doua comori ale tale!
Andreea, ma bucur ca analizele mi-au iesit mai bune decat data trecuta. Succes in gasirea tratamentului !
Danuta, pentru linistea ta mergi totusi la medic, iar daca se confirma ca este vreo alergie la ceva, incearca sa-i faci testele alea pentru a a vedea la ce anume este alergica. Sanatate multa Mirunei!
Gabriela,drum lin pana la Ludus, sa petreceti frumos acolo.Sunteti minunati www.flickr.com/photos/14057076@N07/3612975323/" target="_blank">aici
Adi,sanatate multa Lisei.Tinem pumni stransi sa mearga totul bine si sa nu ajungeti la doctor, iar rezultatul analizei sa fie negativ.
Luy,sanatate ochioasei. Sper sa fie doar o alarma falsa si sa se refaca repede ca sa poata merge la gradinita!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu