Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lisa si Maria sper sa scapati de febra!

Luy dar de cand era vorba sa inceapa gradinita?

eu o declar pe Roxana o ranjita si jumatate!La cate poze am vazut in postura asta...

Si nu pot sa remarc o poza de-a Picei in care si-a asortat atat de frumos cerceii cu camasa!Superba combinatie!

Maria tu arati minunat!Esti super eleganta si frumoasa!Micuta iti seamana!

Betty ora 8 seara zici?Ai grija de tine si sper sa poti scapa de responsabilitatile de la birou.Acum importanti esti tu,samburel si Mario...apoi tati

Erina nici aici nu gasesc culori vii.toate se invart in aceeasi gama,fie vara fie iarna...negru,bej,kaki...eu insa vreau sa imi comand de pe ebay...au preturi atragatoare!

Papanasho de ce plangi mai?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, acum am citit, imi pare rau ca are temperatura Me, cred ca simpatiteaza cu Andreiul meu, si el avea un pic de febra dimineata.
Sfatul meu este sa ai mare grija, sa stai cu ea la gradi pt inceput, daca se poate, pe mine nu m-au lasat, cica nu-i voie atata timp cat pot vedea pe net ce bine este tratat copilul, dar daca puiul meu continua cu comportamentul asta o sa merg la director sa schimbam regulamentul, ca nu vreau sa se imbolnaveasca copilul. Acum e la nani, plec la banca sa fac niste plati.

Apropo, pt Venetia e necesar caruciorul sau e numai apa pe-acolo ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ati hotarat ceva in legatura cu intalnirea de sambata dimineata? Sunt sanse foarte mari sa nu-i mai las pe picii la mama si sa vin cu ei. As prefera intr-un parc, ca sa se poata juca atomicii mei , altfel imi mananaca nervii.
Inainte de a-i culca pe nazdravani vreau sa va arat
cum mi-am gasit copilul week-end-ul trecut!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Valentina, duuulce fetitza!

Intrasem iute sa vad daca se stie ceva cu noastra.
Deci e sambata dimineata - restul... o sun pe Sim si ma info ea, daca nu mai apuc sa ma dau pe Forum (maine dimi plecam, direct la firma, p.m. meeting...)

Imi pare rau ca Prisi nu poate veni, Slippers la fel, de Me nu mai vorbesc !!! Poate totusi ii trece, daca o motiveaza Mami ca vine Ursuletzul Micha? (asa-s zice, timid, mai nou)
Rox, asa-i ca-tzi pui rochia maro si-tzi trece spatele si veniti?!
Dar lasa, ca mai venim si alta data, cu al 2lea "breloc" dupa noi! (Asa-l numim pe Michael, ca e peste tot cu noi)

In rest multumesc de urarile de LMA - primite cu mare bucurie - si complimente (Devylla ) si doresc sanatate tuturor!

Fug la slidurile mele, ca nu-s gata...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adimercedes, multa sanatate Lisei!

Luy, multa sanatate domnisoarei Me! Uite asa ati mai scapat putin de stresul primelor zile la gradi, desi era mult mai bine sa fie bine sanatoasa fata.

SabinaY, multumesc ca ai recunoscut postura mea de ranjita, noroc cu tine.

Valentina, dentista nu a zis nimic special, vezi ca nu e nici o regula legata de cresterea dintilor. Aseara am constatat ca i-a iesit si cel de-al doilea dinte Alexandrei, asa ca are deja 2 dinti definitivi. Nu am mai vazut asa viteza de crestere pana acum.

Piciulika, incerc sa ajung, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Chiar daca pun rochia maro si ma straduiesc sa zambesc asa , o sa imi fie tare greu sa alerg dupa Andrei. Ieri seara venisem ok de la fizio, si dupa ce l-am ridicat sa il pun in patut mi s-a contractat iar muschiul respectiv. Sa vedem cum aranjez cu tati, poate trec doar eu putin sa va vad si sa va salut.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

cum mi-am gasit copilul week-end-ul trecut!

Tare scump, chiar ca il luam drept fetita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Si nu pot sa remarc o poza de-a Picei in care si-a asortat atat de frumos cerceii cu camasa!Superba combinatie!

Ai uitat inelul.. so, propozitia completa este:in care si-a asortat atat de frumos cerceii si inelul cu camasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Sfatul meu este sa ai mare grija, sa stai cu ea la gradi pt inceput, daca se poate, pe mine nu m-au lasat, cica nu-i voie atata timp cat pot vedea pe net ce bine este tratat copilul, dar daca puiul meu continua cu comportamentul asta o sa merg la director sa schimbam regulamentul, ca nu vreau sa se imbolnaveasca copilul.

Papanasho, si cam cum vrei tu sa se schimbe regulamentul ala? Sa te lase cu el la gradi? Pai atunci ce sens are sa-l mai duci? Io zic sa fii serioasa madame!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Luy, multa sanatate domnisoarei Me! Uite asa ati mai scapat putin de stresul primelor zile la gradi, desi era mult mai bine sa fie bine sanatoasa fata.

Scapa de el? Poate doar il amana...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ai uitat inelul.. so, propozitia completa este:in care si-a asortat atat de frumos cerceii si inelul cu camasa!

=====================

Carpatino, sa nu cumva sa se uite Trandafirashul prea tare la Ursuletz, ca mi-e teama de asa o soacra...! Ai un ooochi...! (de fapt 2 - mai rau!)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput