Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Lisa de la daria sa treacafrebra asta nesuferita! Salutam si mamica cu simburel "din dotare" de la antipozi! |
Erina, multumim mult. Azi a fost mai ok, in sensul ca parca nu a avut asa mare febra ca zilele trecute. Sa vedem cum va fi la noapte. Daca face iar febra ca azi noapte (38.8*) maine mergem la dr sa vedem ce si cum. Doar ca nu stiu cum ar putea afla ce are, ca nu se lange de nimic...
Pup Daria cea finuta!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui babylina Buna dimineata, Adimercedes sper ca Lisa sa se simta bine si sa veniti cu vesti bune de la medic .La noi medicii si mai ales pediatrii dau cu foarte mare usurinta antibioticul. Unii chiar au teoria ca nu poate sa strice. Cand Bogdan a avut temperatura pe sfert cat a avut acum , adica a facut doar intr-o dimineata si a avut nasul infundat pediatra i-a dat augumentin. Eu in general sunt anti-medicamente dar de cand am ramas insarcinata nu bag nimic in gura fara sa ma uit sa vad ce contine si daca merge la bebe/Bogdan. |
Babylina, sper sa fie bine la noapte. Dr precedent (roman) i-a dat antibiotic "in caz ca" si a lasat la latitudinea mea daca ii dau sau nu pana la urma. Atunci nu i-am dat, ca si-a revenit dupa 3 zile. Dr de acum a zis ca daca febra dureaza mai mult de 4 zile, poate face investigatii suplimentare. Altfel e o viroza si trece de la sine, fara medicamente (doar control febra si actiune locala, gen curatat nasul etc). Astept si rezultatul de la testul de gripa, dar cum la noi e nebunie cu gripa porcina, nu stiu cate zile ia pana sunt gata rezultatele.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Piciulika
Carpatino, sa nu cumva sa se uite Trandafirashul prea tare la Ursuletz, ca mi-e teama de asa o soacra...! Ai un ooochi...! (de fapt 2 |
pardon Picio.. "legenda" zice ca mamele de baieti sunt alea rele.. alea de fete-s numai lapte si miere
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Adimercedes, un
pentru Lisa careia ii dorim sa se faca bine cat mai repede!
=====================
carpatina spune:
Maruntescu, acum unde ati mai disparut?
=====================
cecilia L spune:
Valentina,am vazut un ''motat'', zau as fi spus ca e fetita, nu mai seamana cu cel pe care-l cunosc eu....cred ca trebuie sa-l duci mai des la mamaie...se pare ca le prinde bine la bunici, piticilor nostri.![]()
papanash, departe de mine gandul sa te fac sefa plangaciaselor, iti spuneam doar ca ai companie pt plansul pe la colturi![]()
Luysanatate multa lui Me, se pare ca nu vrea sa renunte prea curand la mami.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
carpatina spune:
| citat din mesajul lui cecilia L papanash, departe de mine gandul sa te fac sefa plangaciaselor, iti spuneam doar ca ai companie pt plansul pe la colturi |
Lasa mah, ca lu' papanasha cred ca-i place sa fie shefa
=====================
Roxana_G spune:
Carpatina, in ce verva te prezinti! Trimite si la mine please.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, in ce verva te prezinti! Trimite si la mine please. |
Trimis! Rog confirmati primirea!
=====================