Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Mai valentino mai.. m-a roade rau invidia de cand am vazut pozele .. ca si eu ce-as mai mota-o pe Ioana.. da' ea nu si nu...
Motatul tau are niste gene de te baga-n boala 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Si pentru ca nu ma rodea destul invidia pomenita mai sus.. m-am uitat si la pozele Erikai... lol.. deja codite impletite????
Devyllo, trebuie ca ai un copil super cuminte de-a stat sa i le impletesti... 
=====================
carpatina spune:
Auzi papanasho, da' tu cand ai in plan sa te intorci la serviciu?
=====================
carpatina spune:
Erina, si daca incepi in toaman serviciul in Bucuresti care va fi solutia pentru Daria? Gradinita acolo?
=====================
carpatina spune:
Slippers, spune turturico o vorba.. ca sa nu intram la idei negative

=====================
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, ! Eu mi-am luat haine de la Koton si Orsay in ultima vreme, insa nu sunt culori prea vii.Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Na ca iar am deschis o discutie care nu are legatura cu, copilasii...
Roxana, la Koton am vazut si eu o rochita "marinar" tare draguta dar era 36. La Orsay aveau lucruri dragute dar vara asta am oscilat intre stiluri si parca nimic nu se plia pe ce vroiam eu...
| Citat: |
| citat din mesajul SabineiY. Erina nici aici nu gasesc culori vii.toate se invart in aceeasi gama,fie vara fie iarna...negru,bej,kaki...eu insa vreau sa imi comand de pe ebay...au preturi atragatoare! |
Sabina Y.,tocmai asa era mai toata garderoba mea. O matusa chiar m-a intrebat de ce ma imbrac in bej si maro, ca o sa am timp mai tirziu...
Vara aceasta am zis sa schimb si eu sa port culori mai vii dar parca nu imi plac...am virat spre ciclamen si turcoaz, ceva lila... dar ar fi trebuit sa ramin la bejul, rosu, alb, bleumarin.
Luy, sanatate Mariei.
Vad ca din ce in ce mai multe mamici nu pot veni cu puiutii...
Si tati de Daria propusese o iesire week-endul acesta asa casi de la noi confirmarea ferma mai tirziu. Vad ca oricum nu s-au stabilit locul si ora.
Papanash, cred ca prima data era lupta pentru control. Acum e alt fel de agitatie si nemultumire. Pur si simplu e stresata de schimbarile acestea continue.
De aceea Carpatina
ar trebui sa ne stabilim cum trebuie pentru o perioada mai lunga linga tati.-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Piciulika, si eu am admirat camasa. Ce marca e? Are asa un aer de 100% suedez, in genul Nina Jobs. Bijuteriile turqoise si ele foarte frumoase, nu s-ar potrivi asa bine multora.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Lasa mah, ca lu' papanasha cred ca-i place sa fie shefa ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Trimis! Rog confirmati primirea! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Primit, multumesc, parca si spatele e mai bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi