Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Na ca iar am deschis o discutie care nu are legatura cu, copilasii...

Aleluia! Foarte bine venita in opinia mea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara ,
eu am avut o zi nebuna azi, am umblat toata ziua prin oras si am uitat sa mananc, pe la 5 simteam ca nu mai pot conduce pana acasa, dar ce m-am linistit , am mancat putin , am bagat un calciu si inapoi in oras , dar am rezolvat tot, infrumusetare, camasa si cravata sotului, aranjat ultimele detalii , mai am de facut bagajele, dar maine dimineata ca avem timp suficient

Piciulika si mie-mi pare rau ca nu ajung, sambata /duminica, dar daca luni esti dispo mi-ar face placere sa ne vedem pe undeva, eu mi-am luat uni zi libera ca in weekend plec fara pitica si luni vreau sa stau cu ea sa ma revansez

Luy multa sanatate Mariei , sa se faca repede bine ca o asteapta copii la gradi

Carpatina daca te ajuta cu ceva, nici eu nu reusesc sa ii prind vreun mot sau vreo agrafa lui Miru, imediat le scoate si a venit si caldura aia mare ...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Slippers, spune turturico o vorba.. ca sa nu intram la idei negative

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pe baricade, muncesc de zor la revigorarea capitalismului. N-am timp nici sa mor, si sambata sufar si eu ca si Prisi de boala numita "nunta", taman la Constanta. Multumesc pentru grija

Pe Picia tot o provoc eu la un tete a tete duminica, mai spre sfarsitul programului, macar ca oi alerga tot Bucurestiul. Tot o prind eu pe undeva. Ar fi chiar de pomina sa ratez asa o intalnire.

Luy, pupici multi ochioasei, sa va faceti repede bine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

am citit tot din urma dar nu mai tin minte cui treb sa mai raspund
am vazut pozele lui Rox tare mi-au placut cele de la restaurand, iar privelistea ....vazut si pozele lui Stefan in Marginime , foarte frumoase, cred ca a fost foarte frumos, am vazut si frumuseii lui Vale si pe frumoasa degetica in poze inedite, pe eleganta Maria si dulceata Teo, sper sa nu fi uitat pe cineva

am pus si noi cateva poze din weekendul trecut , daca vrea cineva sa ne vada

poze

Mergi la inceput

Prisi, cum sa nu vrem sa va vedem? Cum am putea rata asa fata superba? Este absolut minunata si pare si cumintica in poze. Arata tare sic in rochita cu buline. Vad ca va plac si cateii. Super, ce sa mai. Tu ce faceai cu bebe in brate, te pregatesti sa ii faci fratior Mirunei sau te pastrezi in forma sa te ocupi de nepotii nostri?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Apropos de bebelusi, azi a nascut nasa noastra o fetita. E sanatoasa si frumoasa si o cheama Alexia.

Cu asta ma retrag la somn. Dupa iesirea din weekend am inceput sa ma culc iar tarziu si cred ca in curand incep sa ma resimt. Sau poate mi se trage de la verva trimisa de Carpatina...

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Prisi, cum sa nu vrem sa va vedem? Cum am putea rata asa fata superba? Este absolut minunata si pare si cumintica in poze. Arata tare sic in rochita cu buline. Vad ca va plac si cateii. Super, ce sa mai. Tu ce faceai cu bebe in brate, te pregatesti sa ii faci fratior Mirunei sau te pastrezi in forma sa te ocupi de nepotii nostri?

Rox , mamica

multumim, ii plac cateii dar sa fie la distanta, dar ei cand o vad cauta joaca si sau navala peste ea si nu mai stie ce sa faca, ii cearta pe limba ei acolo dar nu prea are succes cat despre poza cu bb, era la botez, dar am constatat ca nu-mi sta prea rau cu 2, dar inca ma pregatesc psihic pt bb2

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Apropos de bebelusi, azi a nascut nasa noastra o fetita. E sanatoasa si frumoasa si o cheama Alexia.

Cu asta ma retrag la somn. Dupa iesirea din weekend am inceput sa ma culc iar tarziu si cred ca in curand incep sa ma resimt. Sau poate mi se trage de la verva trimisa de Carpatina...

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

felicitari sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii parintilor, refacere rapida mamicii

poze

Mergi la inceput

ma duc si eu la somn
sa aveti o noapte linistita si fara evenimente neplacute

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

si m-am indragostit de tine...., zau ca vreau si eu o fetita......voi chiar vreti sa ma omorati cu rochite si codite, ca sa nu mai spun de carliontii frumoasei Mirunica.

Prisi ai o fata frumoasa foc, vai de tati cand o creste fata lui, il si vad cu pusca

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput