Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

babylina, al meu sot s-a pus pe-un fotoliu deala cu masaj cat ma shoppingaream eu la auchan si cica dupa aia l-a durut spatele vreo doua zile.

cine a fost cu copilul la noul loc de joaca din tineretului ? am citit ca aduc si ponei dar nu i-am vazut pe-acolo.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Al meu sot a descoperit salonul si m-a cinstit si pe mine cu 2 sedinte. Sunt 3 tipuri de fotolii. Cu diferite programe la diferite intensitati. Eu cand am fost am plecat de acolo cu senzatia ca mi-a luat cineva un rucsac greu din spate. Parca zburam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Cine merge dimineata prin parc la IOR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Mari, sa stii ca iti urmez sfatul si incep sedintele de masaj, ca altfel e jale! Tu cum esti? Mai poti?

Pot, pot . Pai acuma sa ma dau batuta, cand imi vin ajutoare? Pana duminica tre sa mai rezist, pe urma pot sa ma apuc de urcat scari ...

Analizele n-are rost sa le refac. Si la Eliza am avut streptococ si n-a fost nici o problema, n-a trecut la copil, moasele au fost atente.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Cine merge dimineata prin parc la IOR?

uff ce as vrea si eu sa ma plimb prin parc in timpul saptamanii. Parca de abia astept sa nasc si sa scap de responsabilitati (alea de la birou)...chiar nu mai am rabdare cu nimeni si am inceput sa exagerez cu munca si nervii de la birou...adica ajung acasa aproape zilnic dupa ora 20:00

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Mari, sa stii ca iti urmez sfatul si incep sedintele de masaj, ca altfel e jale! Tu cum esti? Mai poti?

Pot, pot . Pai acuma sa ma dau batuta, cand imi vin ajutoare? Pana duminica tre sa mai rezist, pe urma pot sa ma apuc de urcat scari ...

Analizele n-are rost sa le refac. Si la Eliza am avut streptococ si n-a fost nici o problema, n-a trecut la copil, moasele au fost atente.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

in caz ca nu mai intru vreau sa iti urez de pe acum o nastere usoara, un bebe sanatos, mancacios si necolios si o recuperare cat mai rapida

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
in caz ca nu mai intru vreau sa iti urez de pe acum o nastere usoara, un bebe sanatos, mancacios si necolios si o recuperare cat mai rapida

multam mult. Si tie o sarcina usoara in continuare.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca ati muncit ceva azi......si eu pe langa voi, dar nu aici. Am avut o zi super agitata, mai mult pe drumuri si nu am terminat....ce ti-e si cu birocratia asta, acte dosare,iar dosare si dosarele....dar sper sa termin maine dimineata cu tot...pt moment.

Am vazut multe poze:
-pe Maria si pe Teodora,pot sa-ti spun Maria ca esti superba,ai slabit sau e doar o impresie de-a mea, cat despre Teo zau ca-mi pare rau ca e promisa, nu pot sa ma bag, astept poze cu micul indragostit

-pe Sara cu catuse si pe mamica ei cu burtica, se vede ca-ti prieste.

-pe Roxana,cu rochiile ei superbe, despre care desi spune Yaia ca nu zambeste, pot sa o asigur(pe Yaia), ca asa zambeaste ea,atat cat o cunosc eu,...daca ar fi cu gura la urechi, atunci nu ar mai fi Roxana.

Papanash, sper sa gasesti o alta solutie pentru petrecerea timpului cat ghighi este la gradinita....lasa cardul, maine ne cearta sotul tau ca te invatam la prostiiiiii

Bety, mai usor cu munca si cu nervii, uite un parc cu fetele nu ti-ar strica intr-o dimineata.......zau, mai sunt si altii care se presupune ca ar trebui sa munceasca....

babylina, in alte conditii chiar mi-ar placea sa ne cunostem, eu mergeam mereu in IOR,dar fara Cristi nu ar avea farmec, asa ca poate cu alta ocazie.

gata m-am intins ca o placinta, am recuperat....mai am de vazut niste poze, dar zau daca mai stiu cine a mai zis ca are poze noi la semnatura...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, tu pe unde esti, profiti la maxim de ochiosa ta sau ai inceput sa plangi pe la colturi, hai sa facem un club, o avem pe papanash si sigur o sa se mai stranga fete pana la toamna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Mey, am vazut poze minunate, cu copii care mai de care, cu picturi elaborate, cu un Dobrogea Blues care nu-mi mai iese din cap – as vrea sa le zic pe toate si toti... DAR ce m-a dat pe spate a fost Venus!!! Asta e de mi li oa ne! Multumesc de privilegiul de a vedea asa nud suav – are o delicatete fantastica!

Papanash, e mai mare de acum si e mai greu de convins ca e alt mediu, altu-i meciu… dar sigur se va acomoda. Sunt zile si zile! Ai rabdare si incredere, mai ales ca vezi ca missele au intelegere si rabdare. Atitudinea ta pozitiva si incurajatoare o simte si el si va reactiona ca atare.

Adimercedes, imi fac griji pentru voi. Mai mult pentru tine, ca-ti faci griji - ca vorba aia, Lisa e tehnic verificata, e ok si pare si ca tonus bine. Sper sa va lamuriti iute. Ce mai face samburelul?

Tocmai am vorbit cu Mari (ramonaiani) si e bine-merci, fara semne ca domnul s-o deranjeze curand batand la portitza.

In rest, la noi toate bune. Maine la control: iar iau prunc si tata si ma urc pe masa. Tura asta se lasa cu varsare de sange si cantarit si tensionat… tura trecuta era doar de „hallo, baby, here U are!“. Sper sa fie Michael la fel de cuminte. Suntem tare emotionati de intalnire – ca si cuscra mea Gabriela. Bafta azi la control si aspteptam vesti!

Apropos, nu am apucat sa ma laud ce fain-fain-super-fain a fost la intlanirea de la Cluj! Senzatia ca ne stim de-o viatza, ca de fapt nu e prima oara live… Asa trupa faina – si frumoooosi toti! (BTW: multumim de aprecieri la pozne. )
Noi suntem iremediabil indragostiti de Sara + Mami a ei si am decis ca daca la un moment-dat tinerii nu se vor vrea, noi tot ne vrem! Cuscre ramanem!
Te pup cuscra draga, si te rog anunta-ma cand mergi la Odisee, sa mergem de manutza, ca singura mi-i rusine. Oricum, nu cred ca ma dedau la mari incursiuni pe acolo – inca nici nu am vazut ce/cine e acolo, nu am intrat.

Ah, si intalnirea din w/e. Tare ne bucuram de intalnire, oriunde!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Picio, pai, cum sa fiu, cam chiauna si nedormita, ca am pazit copilul sa nu ii treaca febra de 39* . Daca si in noaptea asta face febra, maine ne prezentam iar la dr si poate intre timp ii vine si rezultatul de la testul de gripa.

Ma bucur pt voi ca va voiajati prin RO, eu habar nu aveam pana nu a zis Diwana ca s-a vazut cu voi si apoi am vazut pozele cu pupaturile intre Michale si Sara - 2 dulci si scumpi!!!! Asa am priceput si eu de ce nu primesc raspuns la ultimul mail .

Distractie placuta in continuare, sa aveti parte de vreme frumoasa la intalnirea papanashilor si dulcetzelelor si sa ajungeti cu bine acasa

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Babylina, ma bucur ca Bogdan si-a revenit si ca tu ai investigat si nu i-ai dat ce ti-a prescris medicul. Sper sa treaca si peste perioada de "agatare". Asa fac cand sunt bolnavi...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput