Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 20
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Eu as zice Maruntescu la nr. 41, dar asa par inchis la culoare? Vazut poze cu Stefan vrajind o domnisoara si pe Puppi creata, eleganta, cu ochelari si devorand o inghetata. Maruntescu, spune drept: mai ai loc de tatai de Puppi? Ca pare topit dupa fie-sa si pare lanag ea tot timpul... |
Tati e topit dupa Puppi! Problema e ca tati e la munca pana la 4.30pm, iar Puppi e ca si umbra mea, unde-s eu acolo e si ea. Dar cineva tre' sa faca poze, asa ca de cele mai multe x e tati-n poze, dar apar si rarut, sa stie fata peste vremuri cum arata mami cand ea era pitica.
Ai ghicit nr. 41! Ne gandim la un premiu; dupa ce ti-ai dat seama, ca mare asemanare nu cred sa fie.....sau am scris cu ID comun, cam repede dupa meseajele cu ID-ul meu?

Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Avem iar prietenul Energiei la noi, ii observ de la distanta, dar tre' sa fiu mereu pe faza, ca-l kafteste si-l musca mereu daca nu sta la pupat
!
Yannisa Milena
24.08.2007
devylla spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Maruntzika,ii dai inghetata Energiei? ![]() ![]() Nu face amigdalita? Mie mi-a fost teama sa-i dau lui M.... Si ce mare pare Puppi in patutul de spital,saracuta....si ce cuminte statea ea rezemata de pernutza,draga de ea! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Cand am venit prima data aici era iarna si lumea manca inghetata si serveeau bauturile cu gheaata....
am zis ca sunt nebuni.Dar cum adoram inghetata,am bagat si eu si m-am ales cu gatul innrosit in cateva randuri,pana m-am obisnuit si acuma nu mai pateesc nimica.Erikai i-am dat mereu ceai de la frigi,inghetata si iarna,iaurturi sau atele direct din frigi si n-a patit nimic.
banuisc ca tine de cum se obisnieste.
Al meu face mereu haz de fazele mele cand ma plang ca ma dor dintii d la vantul rece...sau ca am migrene din aceeasi cauza...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Marunzika
Tati e topit dupa Puppi! Problema e ca tati e la munca pana la 4.30pm, iar Puppi e ca si umbra mea, unde-s eu acolo e si ea. Dar cineva tre' sa faca poze, asa ca de cele mai multe x e tati-n poze, dar apar si rarut, sa stie fata peste vremuri cum arata mami cand ea era pitica. Ai ghicit nr. 41! Ne gandim la un premiu; dupa ce ti-ai dat seama, ca mare asemanare nu cred sa fie.....sau am scris cu ID comun, cam repede dupa meseajele cu ID-ul meu? |
Se vede, ca o soarbe din priviri.
Yuhuuu! Ochii te-au tradat, au ramas identici!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika ca-l kafteste si-l musca mereu daca nu sta la pupat |
Asta da atitudine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
Si Erika este innebunita dupa inghetata...am avut in frigi o cutie cu inghetate mici,pe batz si am mai servit-o din cand in cand...s-a prins ca acolo s tine inghetata si de atunci(
asta fiind acum catva saptamani) trage intruna de usile frigideruui,poate poate pica o inghetta in centrul vizual.
Imi est frica sa mai merg la cumparaturi cu ea cand am de facut aprovizionari...pentru ca fuge intr-o parte in alta a magazinului,impingand de carut,si lovind totul in jur...iar pana acasa cu pungile de cumparaturi si ea alergand pe strazi...e teroare.Burtica deja nu ma mai lasa sa ma misc ca alta data...si iata cum nu mai fac fata.Azi l-am asteptat pe sotz sa mergem impreuna...si a vzut si el cat se poate alerrga dupa ea...
Cecilia m-ai facut sa rad cu prietena ta....acuma fiecare mamica incearca si are impresia ca va reusi...asa cum am crezut si noi probabil ca o sa avem reusita cu olita sau cana anul trecut![]()
Si pana sa o am pe Erika...vedeam toate astea cu alti ochi si mereu criticam in necunostinta de cauza...pe altii...acuma m-a linistit Erika si mi-a distrus fiecare principiu dee atunci![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Marunzika spune:
Yaia dar asa tanara nu sunt, poza cred ca e facuta prin '78-'79. Tati meu era pasionat de fotografie, avea laborator acasa si developa mereu pozele, insa astea le-am pus pe cd dupa diafilme.
devylla si la noi e la fel cu inghetata, cum se trezeste numai asta are in cap. Stie si a mea unde e bagata, ne scoate din bucatarie pe amandoi si ne zice "mami, pipi" se uita sa vada daca am plecat si de-o vedem, deschide usa, trage de sertar si se serveste, incepe si linge ambalajul. Deja recunoaste zgomotul pe care-l face usita congelatorului si chiuie de bucurie cand o aude, crede ca mai primeste inghetata. Noi deja mancam noaptea dupa ce o adormim, ca nu vreau nici s-o indop. Pupici Erikutzei!
Yannisa Milena
24.08.2007
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Marunzika S-a indragostit Energia de prune uscate, a balotat 6 bucati, sper sa nu se inmoaie asfaltul. Ai vostri mananca prune uscate fara probleme? Noi tot pe acelasi meniu suntem: risotto, paste cu spanac, stelute cu branza si omleta, asta la prnaz; pe altceva nu pune gura. Fructele sunt: struguri, banane, mar (rarut), pepene galben (doar lins), cranberries. Dimineata mananca paine cu unt si marmelada sau crema din carne de pui. Seara iaurt, paine si pizza. Toate astea in mici cantitati, dar dr a spus ca e ok, poate manca mereu aceeasi mancare, important e sa aiba produse lactate, fructe si carne. ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Marunzika, Lisa papa fara probleme prune uscate. Daca nu as opri-o, ar fi in stare sa manance toata punga
Eiii, voi aveti noroc ca mananca oua. Lisa nu pune gura pe ele. Adica ia o ighititura si, daca nu scuipa, atunci sigur se stramba si nu o mai ia pe a doua! Ouale le lamanca doar in galuscute
Cred ca poftele si nevoile lor se schimba pe masura ce trece timpul. La noi sunt chestii ce le manca f bine si acum nici nu vrea sa le vada, gen iaurt!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Mara, am fugit putin, ca aveam de dus niste documente inspectoarelor mele. Dar acum sunt iar pe baricade. Mai am o ora jumate si gataaaa. Diseara ma duc la vernisajul Alexandrei, abia astept. Vazusem toate pozele, intr-adevar. Mi-am dat seama ca sunt mai multe locatii, insa mi s-au parut superbe. Si partea de natura, si fantanile, si in special locul de joaca.
Yaia, ba eu am o poza color de la 3 ani jumate si nici tanara nu mai sunt.
Multumesc de urari, sper sa fie super ca merit.
Cumatra, putina inghetata mai topita i-am dat si eu lui Andrei. I-am mai dat si iaurturi direct din frigider si nu am avut probleme pana acum.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui devylla Cecilia m-ai facut sa rad cu prietena ta....acuma fiecare mamica incearca si are impresia ca va reusi...asa cum am crezut si noi probabil ca o sa avem reusita cu olita sau cana anul trecut Si pana sa o am pe Erika...vedeam toate astea cu alti ochi si mereu criticam in necunostinta de cauza...pe altii...acuma m-a linistit Erika si mi-a distrus fiecare principiu dee atunci "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Ce bine ai spus, fiecarea aveam niste idealuri legate de olita sau alte lucruri,care s-au naruit cu trecerea lunilor, dar nu cred ca vreuna din noi si-a lasat copilul sa planga ca o doare spatele sau sa-l forteze sa manace mancare,ca doar nu o sa pape numai bibe. pana la 2 ani...nu critic si nu dau cu rosii, imi spun doar parerea....poate si eu am gresit in modul in care l-am crescut pe Cristi, dar nu l-am fortat si nu o sa-l fortez niciodata sa faca ceva doar pt ca nu imi convine mie

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)