Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
Buna!
eu zic la 42 Tudor de Melania!
Super tare Yaia, nu as fi ghicit-o pe Maruntzika! Maruntzika esti super norocoasa sa ai asemenea fotografii.
L-am vazut pe Vladi de Andreea. Ce frumos si mare e!!! Ii sta tare bine cu parul asa mai lungut!
Maruntzika, Puppi e delicioasa! Am vazut toate pozele. Le-am indentificat si pe cele cu gradina japoneza de la 20+. Asa o gradina frumoasa aveam si in Bochum. Mi-a placut ca ai surprins-o in ipostaze foarte variate si am adirat-o cit e de cocheta!
La faza cu izbitul fruntii de podeaua autobuzului nu stiu de ce imi imaginam ca e podea metalica striata...
Fetita din poze e verisoara ei?
Madalina, am vazut ieri parca pozele cu Robert! a crescut asa de, mult si e un dulce si jumatate!!! Are niste falcute...se vede ca papa foarte bine! L-am vazut si cum lipaia prin balti. E tare dragalas!!!
Gabriela, nu ne mai fierbe, cu cine te-ai intilnit???
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noi am avut o zi OK. Eu sunt blondier than ever.
Daria a fost super incintata de serbarea de la gradinita lui Matei. A stat rabdatoare si la programul grupei mici si la grupa lui Matei!
Nu va spun ce chiote a tras cind l-a recunoscut intre ceilalti copii. A vrut sa mearga la el dar a inteles ca nu e voie.
Se uita asa fericita in salile de clasa, la decoratiuni si jucarii! S-a asezat la masa cu grupa lui si era pregatita sa pape tort!
Pentru ca nu stim ce vom face peste un ma gindesc sa o inscriu la grupa mica. Se pare ca e cea mai buna gradinita din judetul Neamt.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
danuta36 spune:
Gabrielaaa cred ca te-ai intalnit cu Diwana,asa e?? ![]()
Crishtina sa va traiasca nepotica!
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ramonaiani, multa sanatate tatalui tau si recuperare ultrarapida! ![]() Sotul tau nu are libere cand se naste cel mic? Btw, ce nume ati ales? |
Multam frumos
Sotul n-are decat o zi libera, cand nasc (data trecuta mi-a luat doua zile pana am nascut
Nume inca n-avem. Adica e o lista cu vreo 5-6 nume, probabil ne hotaram la fata locului
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+