Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mari, ai fost draguta, am ras bine! Sincer, eu mi-as dori tot fetita, cred totusi ca sotul si-ar dori baietel! Draga de tine, ce greu trebuie sa iti fie singura! Sanatate tatalui!

Teo, saracutul MIhnea, off, imi imaginez ce a fost in sufletul tau!

Valentina, ma bucur ca sunteti mai bine!

Ali, ce mai fac copiii?

Chiar ce dulce e Puppi!

Roxana, relaxare maxima, ce dulce trebuie sa fie Andrei! Si eu imi mai pierd cumpatul si tip si imi pare rau apoi!

Un pupic pt Vladi cel dulce si mamica lui!

V-am pupat, am avut o zi senzationala! Va dezvaluiesc mai tarziu cu cine ne-am intalnit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Luy ai drepatate, la "ghici 41", e o mamica, dar care ?

Una foarte tanara, ca poza e color...pe vremea mea , rar prindeai poze color...prima am facut-o cand eram in clasa 1.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

O fi Ricea?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Iar daca ai vazut si celelalte poze, cu multa verdeata si dragoni, cu mici fanatanite, astea toate se gasesc in gradina japoneza, tot la noi in oras, cca 7min cu masina. Acolo nu-i decat loc de plimbare, nu au loc de joaca.

Da' nu se prea plimba nimeni pe acolo in afara de voi... puteai sa zici ca-i casa vostra de vacanta din Japonia

Pai m-ar fi crezut cineva ? Mai erau cateva persoane, dar le-am tinut departe de obiectivul camerei mele.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Iar daca ai vazut si celelalte poze, cu multa verdeata si dragoni, cu mici fanatanite, astea toate se gasesc in gradina japoneza, tot la noi in oras, cca 7min cu masina. Acolo nu-i decat loc de plimbare, nu au loc de joaca.

Da' nu se prea plimba nimeni pe acolo in afara de voi... puteai sa zici ca-i casa vostra de vacanta din Japonia

Pai m-ar fi crezut cineva ? Mai erau cateva persoane, dar le-am tinut departe de obiectivul camerei mele.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Maruntzika,ii dai inghetata Energiei?
Nu face amigdalita?
Mie mi-a fost teama sa-i dau lui M....
Si ce mare pare Puppi in patutul de spital,saracuta....si ce cuminte statea ea rezemata de pernutza,draga de ea!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sau o fi Ana,mami de veveritzi?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Maruntzika,ii dai inghetata Energiei?
Nu face amigdalita?
Mie mi-a fost teama sa-i dau lui M....
Si ce mare pare Puppi in patutul de spital,saracuta....si ce cuminte statea ea rezemata de pernutza,draga de ea!

Pai deja era cu amigdalele pline de puroi de vineri si lua antibiotic pt asta, iar noi duminica spre luni ne-am internat,. Am intrebat dr de pot sa-i dau ca altceva nu mancase si a zis ca nu-i pr. Statea cuminte pt ca nu mai avea deloc vlaga si avand senzorul la picior - nu se putea ridica, mana infasurata peste branula - nu o mai misca, si mascuta de oxigen, toate astea o impiedicau sa se deplaseze, miste in voie. Plus ca, atunci cand are de luptat cu respiratia, e speriata si vrea numai in brate, asa e simte in siguranta.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Eu as zice Maruntescu la nr. 41, dar asa par inchis la culoare?

Ghici 42 este Vladi?

Vazut poze cu Stefan vrajind o domnisoara si pe Puppi creata, eleganta, cu ochelari si devorand o inghetata. Maruntescu, spune drept: mai ai loc de tatai de Puppi? Ca pare topit dupa fie-sa si pare lanag ea tot timpul...

Am citit tot din urma, sa vedem ce-mi amintesc:
- un pentru Mihnea operatul, sa treaca repede buba

- felicitari pentru crishtina, pentru nepotica

- Andreea, din observatii proprii, copilul e nervos daca eu sunt nervoasa sau obosita si nu ma joc cu el...mai era nervos cand ii ieseau dintii, dar la noi au iesti toti in afara de ultimele 4 masele, care nu dau semne si care cica nici nu dor (spune sora-mea) si nu mai e asa nervos. Dar daca eu sunt obosita si lenevesc pe canapea, face prostioare si atunci se frustreaza cand nu-l lasa sa faca ceva. daca ne jucam impreuna si-l bag in seama, e un copil fericit, zambaret, cuminte. Vezi ce-i face placere si incearca sa ii faci placere. Dar daca tu nu dormi si esti obosita si nervoasa, nu o sa mearga. Mai lasa treaba pana tarziu. E important ca tu sa fii odihnita ca sa fii in forma pentru Cris, ca asta e cel mai important. Iti ia 10 minute sa pui dimineata un cartof si o bucata de carne la fiert si gata o masa. Macar o zi improvizeaza mancarea, sa poti sa te odihnesti, e nu numai spre binele tau, dar si a lui Cris.

- Carpatino, foarte activa ai fost

- Roxana, as adeci, evadati iar...hmmm...sa va distrati bine, daaa?

Poze

Mergi la inceput

Si al meu pitic mananca inghetata de mult timp...dar ii dau destul de rar, pentru ca e absolut innebunit dupa ea si ar manca foarte multa si foarte rece deodata. Ii pun uneori in bol si o las sa se faca pasta si abia apoi ii dau, dar daca fac pauza si nu sunt destul de rapida intre lingurite, iese scandal!

Poze

Mergi la inceput