Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 19
Gabriela77 spune:
Mari, ai fost draguta, am ras bine! Sincer, eu mi-as dori tot fetita, cred totusi ca sotul si-ar dori baietel! Draga de tine, ce greu trebuie sa iti fie singura! Sanatate tatalui!
Teo, saracutul MIhnea, off, imi imaginez ce a fost in sufletul tau!
Valentina, ma bucur ca sunteti mai bine!
Ali, ce mai fac copiii?
Chiar ce dulce e Puppi!
Roxana, relaxare maxima, ce dulce trebuie sa fie Andrei! Si eu imi mai pierd cumpatul si tip si imi pare rau apoi!
Un pupic pt Vladi cel dulce si mamica lui!
V-am pupat, am avut o zi senzationala! Va dezvaluiesc mai tarziu cu cine ne-am intalnit!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MamiciDe2007 Luy ai drepatate, la "ghici 41", e o mamica, dar care |
Una foarte tanara, ca poza e color...pe vremea mea
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
O fi Ricea?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Marunzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Da' nu se prea plimba nimeni pe acolo in afara de voi... puteai sa zici ca-i casa vostra de vacanta din Japonia |
Pai m-ar fi crezut cineva

Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Da' nu se prea plimba nimeni pe acolo in afara de voi... puteai sa zici ca-i casa vostra de vacanta din Japonia |
Pai m-ar fi crezut cineva

Yannisa Milena
24.08.2007
Maruntzika,ii dai inghetata Energiei?

Nu face amigdalita?
Mie mi-a fost teama sa-i dau lui M....
Si ce mare pare Puppi in patutul de spital,saracuta....si ce cuminte statea ea rezemata de pernutza,draga de ea!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sau o fi Ana,mami de veveritzi?
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Maruntzika,ii dai inghetata Energiei? ![]() ![]() Nu face amigdalita? Mie mi-a fost teama sa-i dau lui M.... Si ce mare pare Puppi in patutul de spital,saracuta....si ce cuminte statea ea rezemata de pernutza,draga de ea! ![]() |
Pai deja era cu amigdalele pline de puroi de vineri si lua antibiotic pt asta, iar noi duminica spre luni ne-am internat,. Am intrebat dr de pot sa-i dau ca altceva nu mancase si a zis ca nu-i pr. Statea cuminte pt ca nu mai avea deloc vlaga si avand senzorul la picior - nu se putea ridica, mana infasurata peste branula - nu o mai misca, si mascuta de oxigen, toate astea o impiedicau sa se deplaseze, miste in voie. Plus ca, atunci cand are de luptat cu respiratia, e speriata si vrea numai in brate, asa e simte in siguranta.

Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
Eu as zice Maruntescu la nr. 41, dar asa par inchis la culoare?
Ghici 42 este Vladi?
Vazut poze cu Stefan vrajind o domnisoara si pe Puppi creata, eleganta, cu ochelari si devorand o inghetata. Maruntescu, spune drept: mai ai loc de tatai de Puppi? Ca pare topit dupa fie-sa si pare lanag ea tot timpul...
Am citit tot din urma, sa vedem ce-mi amintesc:
- un
pentru Mihnea operatul, sa treaca repede buba
- felicitari pentru crishtina, pentru nepotica
- Andreea, din observatii proprii, copilul e nervos daca eu sunt nervoasa sau obosita si nu ma joc cu el...mai era nervos cand ii ieseau dintii, dar la noi au iesti toti in afara de ultimele 4 masele, care nu dau semne si care cica nici nu dor (spune sora-mea) si nu mai e asa nervos. Dar daca eu sunt obosita si lenevesc pe canapea, face prostioare si atunci se frustreaza cand nu-l lasa sa faca ceva. daca ne jucam impreuna si-l bag in seama, e un copil fericit, zambaret, cuminte. Vezi ce-i face placere si incearca sa ii faci placere. Dar daca tu nu dormi si esti obosita si nervoasa, nu o sa mearga. Mai lasa treaba pana tarziu. E important ca tu sa fii odihnita ca sa fii in forma pentru Cris, ca asta e cel mai important. Iti ia 10 minute sa pui dimineata un cartof si o bucata de carne la fiert si gata o masa. Macar o zi improvizeaza mancarea, sa poti sa te odihnesti, e nu numai spre binele tau, dar si a lui Cris.
- Carpatino, foarte activa ai fost
- Roxana, as adeci, evadati iar...hmmm...sa va distrati bine, daaa?
Poze
Yaia spune:
Si al meu pitic mananca inghetata de mult timp...dar ii dau destul de rar, pentru ca e absolut innebunit dupa ea si ar manca foarte multa si foarte rece deodata. Ii pun uneori in bol si o las sa se faca pasta si abia apoi ii dau, dar daca fac pauza si nu sunt destul de rapida intre lingurite, iese scandal!![]()
Poze