miracolul supravietuirii celor 2 ingerasi
Raspunsuri - Pagina 5
ticoana spune:
impresionanta poveste .dorim un nr de telefon din Austria de la aceea clinica suntem intr o situatie similara suntem din Iasi pot fi contactat la nr de telefon 0722675298.email tic_oana@yahoo.com
lalitica2000 spune:
adriana, tot respectul pentru voi. Sunteti niste oamnei extraordinari, care ati trecut prin niste clipe greu de imaginat. Va doresc sa aveti o viata frumoasa, sa va fie copiii sanatosi. M-a impresionat fff mult povestea voastra.
Lali 9+
Iulika29 spune:
adriana nu imi voi putea gasi niciodata cuvintele in fata ta..
Så va dea Dumnezeu sånåtate multå..
POZE
Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas
adrianapop spune:
iulika29 asa esti de timida?
glumeam bineinteles,,,stiu la ce ai vrut sa te referi
sant convinsa ca toate ati fi reactionat la fel , vreau sa cred ca nici o mama nu poate renunta asa usor la copilul ei si ar face imposibilul sa stie ca copilasii ei sant sanatosi,,,
va multumesc din suflet ptr cuvintele voastre si va doresc,,,nastere usoara si copii sanatosi,,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
claudela spune:
Sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai si numai bucurii!Dincolo de toata daruirea din partea medicilor exista totusi Dumnezeu!
Anina_n spune:
Impresionanta poveste ! Multumim ca ai impartasit-o cu noi, Adriana !
Citeam si plangeam...citeam si ma tot uitam la titlu, sa fiu sigura ca are un final fericit.
Esti o mama in adevaratul sens al cuvantului. Jos palaria, in fata ta, a sotului tau si tuturor celor din familie care v-au sustinut si v-au fost alaturi in tot acest timp.
Astept pozele cu minunile voastre si cu voi, bine-nteles !
Sanatate si numai bucurii, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
fecian spune:
Ma inclin in fatza voastra!!
suntei cu adevarati parinti!
Sincer, daca as fi fost in locul tau, nu stiu cum as fi rezistat.. dar tu , si orice alta mamica incercata din lume imi arata ca iiubirea de mama iti da aripi si lupti cu tot..cu sufletul, cu trupul...importiva tutoror pentru copii tai...nici moartea nu te sperie...
Inca o data, ma inclin in fatza voastra si imi demonstrati ce inseamna sa fii parinte!!!
cate o floare pentru fiecare si mult, mult succes in continuare.
Viatza e o batalie...iar voi ati aratat ca stiti sa castigati
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
adrianapop spune:
va multumesc din suflet dragele mele,,,ce cuvinte frumoase da santem niste luptatori dar esenta cuvantului MAMA iti da putere si credinta sa lupti ptr copii tai,,sa vrei ca ei sa traiasca si sa nu aiba parte de nimic rau in lumea asta
Nu depinde de noi ,dar cat tine de noi trebuie sa facem,iar restul sa ne rugam la D-zeu sa aiba el grija
D-zeu ne-a dat sansa de a ne bucura de niste copii minunati
si chiar daca am trai 100 de ani nu putem sa ii multumim indeajuns ca a fost asa bun cu noi
Iar cei 3 copii ai mei ptr mine reprezinta totul,viata mea, sufletul meu,,ratiunea mea de-a trai,,numai dupa ce i-am avut pe ei am fost si santem cu adevarat o familie implinita si fericita
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
amelita07 spune:
Adriana in primul rand vreau sa le urez celor doi copilasi ai tai nascuti prematur multa sanatate, precum si fetitei.
Iti scriu pentru ati adresa o rugaminte: eu am nascut prematur de curand si azi am aflat ca baietul meu are hidrocefalie. Sunt disperata, nu stiu ce sa fac. El are acum in jur de 1300-1350g si medicii din Bucuresti nu vor sa il opereze pana nu ajunge la 2kg, dar pana atunci (inca 6-8 saptamani pana ia in greutate si in primul rand daca supravietuieste) creierul lui o sa fie foarte afectat. Am citit povestea ta si am vazut ca medicii de la spitalul din Austria au fost de acord sa ii faca operatia baietelului tau la o greutate mica. De rog spune-mi care este acest spital, cum se numeste, si daca poti sa imi dai si cateva date de contact ar fi nemaipomenit, daca nu macar numele spitalului. Iti multumesc mult pentru ajutor.