miracolul supravietuirii celor 2 ingerasi
Raspunsuri - Pagina 6
gigelica20 spune:
adriana am intrat doar sa te salut si sa te .
Ce fac cei 3 pitici?
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
adrianapop spune:
Gigelica20
multumesc mult de intrebare santem bine toti,nu demult ne-am intors din austria ,am stat o luna ptr terapie pe LOKOMAT ptr Adrian,, acolo am avut inca odata confirmarea ce baiat curajos si ambitios am,,adrian e primul copil in istoria clinicii care a reusit sa stea 1 ora pe lokomat,,,toti l-au felicitat ca e foarte ambitios,,,si noi ne-am simtit ff mandrii
In rest program de vacanta,,,joaca si iar joaca,,bineinteles ca gimnastica face zilnic,,e meseria lui.
uite aici am pus o poza cu noi 4
adrian are ochelari,,il puteti recunoaste usor,,,
http://community.webshots.com/album/572602839hAhvUz -poza copii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
adelyna spune:
Adriana multa sanatate copiilor si voua sa-i puteti ajuta in continuare.
Te felicit pentru familia pe care o ai.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop Gigelica20 multumesc mult de intrebare santem bine toti,nu demult ne-am intors din austria ,am stat o luna ptr terapie pe LOKOMAT ptr Adrian,, acolo am avut inca odata confirmarea ce baiat curajos si ambitios am,,adrian e primul copil in istoria clinicii care a reusit sa stea 1 ora pe lokomat,,,toti l-au felicitat ca e foarte ambitios,,,si noi ne-am simtit ff mandrii In rest program de vacanta,,,joaca si iar joaca,,bineinteles ca gimnastica face zilnic,,e meseria lui. uite aici am pus o poza cu noi 4 adrian are ochelari,,il puteti recunoaste usor,,, http://community.webshots.com/album/572602839hAhvUz -poza copii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133 |
Ce frumosi sunteti toti 4! Doamne, te inteleg cand pui ca esti fericita si mandra de copiii tai. Merita orice efort, iar zambetul stirb al lui Adrian mi-a cucerit inima.
Ma voi ruga din suflet pentru voi, iar tie iti doresc putere sa nu obosesti niciodata!
Te imbratisez cu drag.
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Ayla21 spune:
Adriana, ai o familie minunata.
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi mereu!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
adrianapop spune:
gigelica20, ayla21 multumesc mult,
sant de acord cu voi,,am o familie minunata si ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi ptr asta
si voi aveti niste copii minunati ,sa dea DD sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei,,,asa cum merita orice parinte.
Copii sant fericirea si implinirea familiei noastre si orice sacrificiu ptr ei e prea mic in comparatie cu bucuria care ti-a aduc ei in suflet minut cu minut,,,
va pup si va multumesc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
Happiness_4_us spune:
Adriana , bravo voua, parinti minunati!
Sa va traiasca minunile si sa fiti sanatosi cu totii!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
raly spune:
Adriana, m-a impresionat mult povestea ta.
Te rugam sa ne mai pui o data pozele sa va vedem si noi. Link-ul pe care l-ai pus nu are nici o poza.
Mult noroc in viata celor 3 puisori ai tai!
raly spune:
Adriana, iti multumesc pentru poze.
Suneti deosebiti toti, sa iti dea Dumnezeu sanatate sa ii faci mari si sa te rasplateasca pe masura iubirii si eforturilor tale.
Nu stiu ce sa iti mai scriu, esti un exemplu pentru noi celelalte mamici care poate ni se pare greu sa trecem printr-o raceala sau o viroza la stomacel (exemplul meu) cu puii, exemplul tau ar trebui sa ne intareasca si sa vedem intotdeauna partea buna si frumoasa a vietii de mama.
Sunt impresionata de faptul ca ai facut fata atat de bine situatiei prin care ai trecut la o varsta atat de tanara (pari foarte tanara si acum, in urma cu 6 ani cand s-au nascut gemenii cred ca erai o copilita).
Preeclamsia este fatala pentru fetus, sunt socata de incompetenta medicilor, simptomele tale: puls, tensiune marita, retentie de apa asociate cu sarcina sunt semne clare de preeclamsie, cum naiba nu si-au dat seama???. Am aflat aici (si eu am fost suspecta de preeclampsie) ca de fapt este ceva care vine de la tata si pe care corpul mamei il percepe ca pe ceva toxic - se mai numeste si toxemie-la a doua sarcina scad sau dispar riscurile deoarece corpul mamei se obisnuieste cu acel ceva strain. In fine, nu se stiu exact cauzele, dar daca se descopera din timp se poate duce o sarcina cu bine pana la capat fara probleme.
Baietii tai o sa fie impreuna in viata, au luptat sa fie impreuna si asta este un dar nepretuit pentru ei doi. Le doresc mult noroc pe drumul vietii!
adrianapop spune:
raly,
iti multumesc,,,nu eram foarte tanara,,aveam 25 de ani impliniti ,,
acum am 31 jumate,,,deci nici acum nu sant ff tanara,,,dar iti multumesc ptr cuvinte,,,deja ma simt mai bine
Ei cat despre dr,,,nu merita sa comentez,,,au vazut in mine doar bani,,,si in rest totul era normal la o gravida,,,daca muream era ghinion,,,asa se scuzau,,,
Noroc ca am avut zile si eu si copii si cel de sus ne-a pazit,,,
Te pup si iti multumesc inca odata
povestea unor ingerasi