miracolul supravietuirii celor 2 ingerasi
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
adriana.... nici nu-mi gasesc cuvintele.... te felicit din inima pentru putere, credinta, daruire si iubire!!! ma bucur si plang alaturi de tine, ma bucur ca sunteti sanatosi, ma bucur pentru optimismul pe care-l denota mesajele tale, ma bucur pentru voi.... nu stiu cum as fi reactionat in locul tau.... sunt si eu o mama de gemeni si-mi amintesc temerile din timpul sarcinii, ca voi naste prematur si ca vor aparea complicatii la bebei.... am nascut prematur, la 8 luni, dar ii multumesc lui Dumnezeu, copilasii au fost f bine, inca de la inceput!
inca o data te felicit, mai ales ca ai avut curaj sa rememorezi acele clipe si sa ne impartasesti povestea voastra, o adevarata lectie de viata!
va doresc multa, multa sanatate si sa ramaneti la fel de puternici si de uniti mereu!! sa-ti traiasca cei 3 copii!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
mada23 spune:
Adriana.... este a doua oara cand citesc povestea voastra ma inclin in fata voastra minuni se intampla tot timpul numai sa credem in ele. Sa fiti sanatosi toti, iar Sf Maicuta sa va aibe in grija ei mereu
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
pisellino spune:
adriana ai tot respectul meu esti o super-mama! bravo tie
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
adisor2246 spune:
Sa iti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei in fiecare zi ca si cum ar fi ultimasi eu am o sora geamana si parca si mai tare ma inpresionat povestea taeste de admirat curajul care l-ati avut si puterea de a trece peste toate astea.
Adisor mami super fericita de Bart Adrian28/11/2008
monica_dicut spune:
Jos palaria in fata ta mamico Impresionanta poveste, nu ma pot opri din plans. Nici nu sti cat m-am bucurat ca finalul a fost unul fericit...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Eseea spune:
Adriana, abia acum ti-am citit si eu povestea, cu sufletul la gura, am lacrimi in ochi, o poveste impresionanta ce poate fi o lectie de viata pt oricine. Sa-ti traiasca toate cele 3 minuni, sa fiti fericiti, sa aveti parte numai de bucurii!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
bobocel_07 spune:
Sunt prea sarace cuvintele ca sa imi exprim admiratia pentru tine .Sincera nu stiu cum ai rezistat atat timp cu durerea in suflet ca poate ingerasul tau nu o sa mai fie.Sa iti traiasca printisorii si sa iti aduca numai bucurii.
alexia_07
adrianapop spune:
Dragele mele, multumesc din suflet ptr cuvintele voastre
ALEXIA_07 privind in trecut realizez ca de fapt niciodata nu m-am gandit la faptul ca as putea ramane numai cu un copil sau fara niciunul,a fost ceva ce nu pot explica in cuvinte,auzeam parerile DR ,diagnostice ,sfaturi etc,,,si refuzam sa cred ca, chiar ar putea muri,,cumva cuvintele lor treceau pe langa mine,,,adica plangeam pana nu mai puteam,posteam si ma rugam si la final eram convinsa in adancul sufletului ca va fi bine,,,,niciodata in cele 3 luni de spital nu m-am gandit cu adevarat ca nu or sa traiasca,,,,
Impreuna cu sotul eram convinsi ca prin ce trecem era doar o incercare ,menita sa ne apropie mai mult de d-zeu.
Copii aveau parte de cel mai bun tratament ,noi eram alaturi de ei, familia toata era alaturi de noi ,,,,mai mult decat sa ne rugam si sa speram ca o sa se intample o minune nu puteam face.
Sant convinsa ca credinta mea si iubirea ptr copii mei m-a tinut lucida si nu m-a lasat sa inebunesc ,,desi de multe ori eram la marginea prapastiei....
A fost o incercare grea,,cateodata imi amintesc franturi ,momente grele prin care am trecut si eu ma mir cum atunci am putut trece,peste ele,,,,dar parca atunci toate se derulau foarte repede,,,nici nu realizezi bine ce se intampla si gata era deja trecut,,,,si cand ma uit azi la ei,,, in special la Adrian si vad cat de bine arata si cat e de fericit,,(ptr ca el e cu adevarat un copil fericit) sant convinsa ca niciodata nu voi putea multumii celui de sus ca a fost asa bun cu noi,,,,
Va multumesc si voua ptr gandurile voastre si va doresc multa iubire si credinta in sufletele voastre,,,ptr mine a fost cheia reusitei,,,,