miracolul supravietuirii celor 2 ingerasi
Raspunsuri - Pagina 8
joanna27 spune:
Multumesc Adriana si Celui de Sus pentru aceasta lectie de viata si de credinta!
Am plans de nici nu am putut citi si cand am ajuns la sfarsitul povestii tale am avut o satisfactie imensa.
Sa va dea Dumnezeu putere in continuare si sanatate.
Chiar cred ca nimic nu e intamplator..am citit povestea ta i momentul in care credinta mea e zdruncinata.Aveam nevoie sa mi se aduca aminte ca de El nu rebuie sa te indoiesti nicioadata.
PS Nu am putut sa vad poze cu voi dar stiu ca sunteti o familie frumoasa!
Iasmin08 spune:
Adriana, , asa o poveste cutremuratoare nu am mai auzit. Am plans cu hohote de ma zguduiam citind intreaga lupta pe care ati dat-o. Doamne, ce oameni credinciosi!!!
Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere sa treceti peste toate cu bine.
Ca dragoste sunt convinsa ca aveti din belsug cu toti trei puiii langa voi.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
SufletDInger spune:
Am citit plangand. Poveste impresionanta. Ai devenit un exemplu demn de urmat prin puterea ta de a lupta. Sa aveti parte de multa sanatate si fericire.
raresel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop Va multumesc din suflet ptr cuvintele voastre,EROI sant ei ingerasii mei care s-au luptat cu viata,mai ales primul copil Adrian ptr care greul abea incepuse,,am iesit din spital cu pronosticuri sumbre,cu amenintarea operatiei ptr hidrocefalie deasupra capului,cu leziuni mari pe creier dar cu o iubire nemarginita in suflete cu o credinta oarba ca cel de sus o sa ne ajute si cu o inima plina de dragoste ptr el,,eram pregatiti sufleteste toti sa fim alaturi de el indiferent de urmari. Daca el a putut sa se lupte cu viata 3 luni la terapie intensiva intubat si noi puteam ca parinti sa ii oferim toata iubirea si sprijinul din lume.Am trecut prin foarte multe ,de neimaginat dar am avut parte de o familie extraordinara , de niste parinti care au fost zi de zi alaturi de mine si fara ajutorul carora nu ajungeam in austria ,,tatal meu a platit fiecare ban cheltuit de noi prin spitale si tratamente si si-ar fi dat si viata ptr nepotii lui ,de un sot caruia toata viata o sa ii multumesc ca m-a sustinut si pe mine pe linia de plutire,de niste dr si un pediatru carora le multumesc ca exista si ca ne-au salvat copii,unul dintre baieti inafara de faptul ca a fost foarte prematur s-a dezvoltat normal a mers la 9 luni in picioare si in privinta lui totul a decurs normal,, cu celalalt baietel am dus o lupta continua cu viata zi de zi,ne asteptam sa fie ff afectat neurologic si toate complicatiile care rezulta din asta,,doctorii nu ii dadeau foarte multe sanse ptr o viata normala.A avut reflux gastric ,o perioada groaznica am descoperit ca are tetrapareza o forma mai usoara si doar o mana afectata , a fost operat de fimoza la 2 ani,de alungire de tendoane la 4 ani si de hernie la 5 ani.A fost sufletul meu pereche ,iubirea vietii mele a dormit pana la 4 ani cu mine si fratele lui intr-un pat,ca sa le simt fiecare respiratie sa pot sa ii iubesc si dragostesc toata noaptea ,ne-am dedicat lor 100% am calatorit cu ei asa mici prin toata europa ,a fost tot timpul in centrul atentiei si foarte stimulat de toata lumea .Azi asa cum spun toti doctorii lor care ii stiu de la nastere cred si eu ca ,,IUBIREA SI DRAGOSTEA FACE MINUNI.A fost un drum lung si greu plin de recuperare si lacrimi(din partea mea) privit cu foarte mare ambitie si pofta de viata din partea lui.Azi are 6 ani ,e un copil inteligent fara retard psihic ,cu o memorie fantastica care ne minuneaza si pe noi si pe dr de fiecare data ,merge cu cadru foarte usor si singur cca 20metri fara ajutor.Inca mai avem multe de recuperat si o batalie de castigat(cea cu tetrapareza)dar santem alaturi de el zi de zi ,are un noroc fantastic cu firea lui,foarte vesela si ambitioasa,,tot timpul e cu zambetul pe buze,imi spune dimineata ,,HAI MAMA SA IMI FAC TREEABA(adica gimnastica) ptr ca apoi sant liber,,.E un copil ptr care abea astept sa ma trezesc dimineata sa imi spuna<TE IUBESC MAMA MEA ,e o dovada vie pe care o am zi de zi in fata ochilor CA MINUNI EXISTA ,TREBUIE DOAR SA CREZI. Imi iubesc toti copii mai mult decat lumina ochilor si maine as fii capabila sa imi dau viata ptr ei,dar legatura care exista intre mine si adrian e de neimaginat,,e o legatura formata din lacrimi dragoste si credinta...MULTA CREDINTA. |
Buna ziua, m-a impresionat foarte tare povestea dumneavoastra si mai ales faptul ca sunteti atat de puternica. Am si eu un baietel de 7 ani diagnosticat cu tetrapareza spastica.S-a nascut la 27 saptamani,cantarind 970 gr.Sansele lui de viata au fost minime.Dumnezeu ne-a ajutat !!!
psihic e ok,dar motor e evaluat cam la 7 luni.Pana la aceasta varsta nu a reusit sa mearga nici macar in patru labe. Va scriu pt ca am simtit in dumneavostra persoana care mi-ar putea indruma pasii si spre alte terapii pt a-l ajuta pe micutul meu.Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc,Crina