Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Magnetism, tot ce pot sa spun este ca ai un suflet mare. M-ai impresionat teribil. Mie mi-a fost foarte teama ca ma voi chinui mult sa am un bebe deoarece am endometrioza iar aceasta este cauza de infertilitate de multe ori. Dar DD a fost bun cu mine si mi-a dat-o pe Eva foarte repede. Esti o femeie deosebita. Nota 10! Si sotului tau la fel.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Magnetism, te felicit pentru bunatate, generozitate, curaj, este extraordinar ceea ce faci pentru prietena ta. Felicitari !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ziua buna si de la noi!
V-am citit dar nu prea am timp de scris. Acum insa Magnetism m-a scos din umbra si nu pot decat sa o felicit pentru decizia luata, sa dea DD sa fie bine, iar prietena ta sa poata avea copilasul dorit!
Am citit si despre Gabitzam cum ca a fost super "a la lup" la Bran, am vazut si poze superbe, am vazut-o si pe Andra de MsBB cu rochita ei de domnisorica, am citit si ca Mara a plecat la mare, ca Adriana s-a simtit Splendid la Mamaia, ca Bratafel se plange de copil nedormit.....stai linistita draga mea, si Delia un singur somn pe zi are, uneori de 30 min, alteori de 3 ore...n-am reusit sa aflu reteta somnului cel lung...
Ylari, draga mea, cu intarziere iti urez si eu , sa fii fericita si iubita si, pentru ca ai vazut ca se poate, sa-i faci si un fratior Evei. Apropo de kk si Delia mea face uneori de zici ca e zat de cafea, dar m-am obisnuit si cred ca e ok.
si sarbatoritilor din zilele trecute, sa fiti cuminti, ascultatori, mergatori si ...de ce nu...vorbitori!
Fug ca se aude mandra mea! Va pup pe toate!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Din motive de copil care nu doarme...ca tot intreba Bratafel...scriu si eu 2 randuri.

In primul rand Ylari pentru ieri! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti tu, pentru tine si cei dragi!

Aseara n-am mai avut putere sa scriu alte mesaje...am crezut ca revin...dar am fost prea obosita.

Multam tuturor care mi-ati laudat copilul. Eu una consider ca toti sunt deosebiti! Si nu o zic ca pe un cliseu. Chiar sunt niste comori in adevaratul sens al cuvantului. Si niste mici minuni. Asa ca ce am scris eu despre ea era mai mult o relatare, nu o insiruire de laude.

De uitat la poze m-am uitat chiar daca nu am scris pe loc. Am vazut printesa lui MsBB...superba ca un fluturas. Mai frumoasa decat rochita, da. Desi rochita e suuuuper! Si tortul si tot!
L-am vazut si pe Tiberiu cu coif si trenulet albastru...!

Deci merg sa ma joc pt ca am una bucata plangacioasa (a se citi geloasa pe laptop si adormita de numa'...dar nu se lasa ) care imi aduce de zor papusa sa ma joc cu ea si in acelasi timp se chinuie sa se urce pe piciorul meu...am zis ca-i catzarici?? Cred ca doar de o mie de ori, asa-i?

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Fetelor va scriu de la Medlife of ca s-a decalat programarea si uite ca trebuie sa mai stau o ora .
Azi dim am primit o veste f proasta si anume ca cea mai buna prietena a mea din Grecia nu poate avea copii cu toate ca a urmat tot felul de teat. Costisitoare si aici si la Atena, singura ei sansa este ca cineva sa doneze( contra cost) un ovul caci se pare ca ale ei nu sunt viabile.Asa ca m-am sfatuit cu sotul si dupa o informare corecta si completa( azi dupa ce am vb cu ea m-am sfatuit cu un prof dr din Panait Sarbu)am decis sa-i donez eu un ovul.Cred ca e un lucru fantastic sa o pot ajuta in felul asta.Asa ca azi imi scot steriletul si peste 2 sapt incep un tratament ce dureaza 3 sapt inainte de asta e musai sa imi fac toate analizele cap coada.
Lorich imi pare rau de sotz ca e bolnav. Eu cunosc f multi doctori gastroenterologi in Colentina si pe proful de acolo la Medlife nu stiu insa cine mai e.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

In primul rand e minunat ce vrei sa faci! uN mare gest.
Apoi, despredr. - daca stii pe cineva f bun nu conteaza ca nu-i Medlife, da-mi detalii pe PM; ideea ar fi sa fie pe undeva pe la un cabinet privat ca nu avem timp si stare de mers in spital unde treb si trimiteri si timp si multi nervi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat si azi, pupici multi si dulci!!!
Mi_bebelina, da, exact asa, ca zatzul de cafea, nu stiam cum sa explic. Deci de la banana. M-am linistit.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am ajuns si noi acasa alungati de . S-ar parea ca vecina ne-a vandut . Azi dimineata a dat in a vazut ca vine ploaia, ea s-a pitit bine-bine de n-am vazut-o si pe noi ne-a lasat in bataia ploii .Las' ca stiu eu ...ati fujit de noi .
Acu' , serios vorbind, sper ca sunteti bine si totul e in regula . Te-am sunat dar n-am insistat sa nu deranjez.

Asaaaaa ...am citit nitzel pe fuga si am vazut, inca odata, ce suflet mare are Magne , sa dea DD sa mearga treaba bine si prietena ta sa tina in brate .

Vad ca va luptati cu somnul si acu' documentata ( ce am citit io prin cartea Caprarilor, Spock de ex ) zic ca usor usor se vor apropia toti de un singur somn pe zi...normal, fiecare cu ritmul lui si nevoile lui de somn dar cred ca in curand vor renunta marea maj la un somn si vor ramane doar cu unul mai lung in jurul pranzului.
Noi suntem inca setati pe 2 , unul de 1 ora sau 1 ora jumate dimineata si 30 de min max o ora dupa-amiaza.

Simonix ma bucur ca ti-a priit vacanta in Romanica si cam asa e ... dupa o vreme pleacata vezi parca numai partile bune - mai bine ca ai ales sa ignori partile rele si nu le-ai lasat sa-ti strice vacanta .

Ylari vad ca e cu pe si trebuie sa-i zic ca nu e singura cercetatoare de ...picatzele , frunzulitze, seminte, firisoare... etc . Gasim de toateeeee!

Lori - daca tot nu pot sa te ajut macar ii urez sotului tau multaaaa sanatate!

Andrada - sa stapaneasca Tiberiu sanatos ciu-ciu-ul . Vad ca sunteti pasionati de ciu-ciu la greu .., si tort si jucarie . Tortul a fost bestial si Tiberiu pufulos un dulce

Lilly - sa va fie de bine petrecerea si asteptam

mi-bebelina , dani ma bucur sa va revad

Inais - si restul fetelor care ne-au admirat pozele , va multumesc pt laude , va dati seama ca mi-a crescut inima sa aud ca mandra mea e o frumusica nu numai in oki nostri, deh ca parinti... noi si ciorile cra-cra . Are dreptate Inais, suntem niste norocoase, avem parte de niste copii superbi!

Apropo de cupii ce lupta strasnic cu nea Ene , mandra mea desi chioara de somn n-a reusit sa in dupa-amiaza asta , ba fuga din parc, ba pe la soacra-mea , ba a venit cineva la noi , ba s-au apucat astia la ora 7 jumate sa BUBUIE , baraie bormasina si sper ca nu se darama blocu - asa ca noi suntem intr-o super dispozitie

Incerc pe fuga sa va zic de noua mamica, imi canta mandra la cap acum .... e bine mami , n-am putut sta mult de vb pt ca e slabita rau , ieri a lesinat de vreo 2 ori ... bb e bine , e inca la incubator, amandoua cu tensiunea mica, unul din factorii ce au declansat nasterea ...

Fug ca s-a pus rau pe urlat , sper sa revin ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aici este o furtuna violenta, cu rupere de nori, fulgere, vijelie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Seara buna, pe ploaia asta. Eu am net da nu am cablu la tv al meu barbat sta la geam si se minuneaza de ce e afara, cica 'nu ai vazut asa ceva in viata ta' uita ca eu sunt mai 'veche' ca el
Eu sunt super mega fericita, am inchiriat spatiu la o gradinita pentru petrecerea Dariei, azi am fost la cumparaturi si i-am cumparat o rochita si sandalute asortate, tot pt marea petrecere Bine stiu ca mai avem o groaza pana atunci, dar ma gandeam sa fie totul pregatit,pt ca luni plecam la turci.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
In sfarsit vin acasa dupa un drum f. obositor de la spital la prietena mea cu problema si apoi acasa pe o ploaie de zici ca vine toamna.Fertilizarea in vitro bse va face la Medlife, eu donez ovulele caci trebuie sa fie mai multe ca sa aiba succes , iar acestea vor fi fecundate in vitro iar embrionii vor fi implantati mamicii.Eu voi urma un tratatament care nu e chiar usor( am fost prevenita), caci voi avea stari de voma , greata, plus balonari datorita hipersdecretiei de foliculi ovarieni.Exista si riscuri, unul si cel mai mare ar fi cel de blocaj renal datorita maririi in volum a ovarelor si blocarii vezicii urinare , respectiv a eliminarii urinei, dar nu imi fac griji caci sunt convinsa ca totul va fi bine.Acum depinde si de ea sa poata tine sarcina dar mai ales ca embrionul , respectiv embrionii fecundati sa se prinda si sa fie viabili.
Acum ca sa-i raspund lui Lorich, cel mai cel de la Colentina( stiu ca avea si program la Medsana) e prof dr. Voiosu.E un tip cam ursuz dar extraordinar in meseria lui de doctor.Si mai e la Colentina dr. Ghizdavu Octavian( un tip super si care si arata f. bine), ambi sunt pe gastro adica ce i-ar trebui sotului.De ce recomand Colentina? Pt ca acolo au sectie speciala de Gastro, nu ca in alte spitale unde internistii vad la gramada si cazuri de gastro si neuri si hepato etc.Am sa ma interesez unde mai misuna astia pe la ce cab parti si mai vb.
II ramasesem datoare lui Doloress cu masinuta de la chicco ce i-am luat-o lui B.G., draga mea poti sa o iei cu incredere doar ca astia micii nu stiu sa tina directia drept pt care al meu trage de volan la plimbvare stanga si dreapta intr-o veselie si iti imaginezi cum mergem.In rest e O.K. isi face treaba si isi merita banii.
Pupici la mamici si bebici.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput