Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich, eu din pacate nu stiu niciun medic internist... de niciunde Sper sa rezolvati si sa isi revina sotul tau repede.
Adriana, multumesc si tie ptr raspuns, ma speriasem un pic...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

fetelor....nu gasesc nicaieri infanrix penta.........voi ati gasit? nu il pot comanda pe net??????? helpppppppp

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bratafel Robert are zile cand doarme si dimineata (adica pe la 11 asa) un somn de o ora, dar are zile -ca azi - cand doarme doar dupa pranz, un somnic mai lung. Dar depinde fff mult de ora la care se trezeste dimineata. Robert se trezeste pe la 8.30.

Ylari

emycor nu stiu ce sa zic, noi le luam direct de la pediatra, sper sa nu avem probleme, cam sapt viitoare ne trebuie si noua.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare de la belgia

Gata, s-a dus vacanta S-au dus savarinele, kataifurile, eclerele, sarmalele, telemeaua, amandinele etc ... Grrr... O fost tare frumos, am mai zis, e prima oara dupa multi ani cand se vede o schimbare Ne-am simtit GROZAAAAV, super veselie in Romania

Mi-a placut:
- ca e mai curat ca in alti ani
- ca sunt locuri de joaca cu tonele De fapt te cam impiedici de ele
- ca e magazineeee deschise oricand si oriunde
- ca iti poti lua orice de oriunde, orice nimic, orice fleac
- ca sunt oameni multi pe strada (un pic cam multi totusi )
- ca am fost in vacanta (cred ca nu am mai fost in vacanta de vreo 2 ani ... cele 2 luni de concediu de maternitate nu se pun )
- sunt oamenii mai calmi si mai zambitori, mai relaxati, mai binevoitori
- transporturile in comun cu GPS haha - pai nici la BXL nu avem asa ceva :p

M-au nedumerit urmatoarele:
- ce cauta copii mici pe strada la ora 9 seara ... in carucioare, in parcuri, peste tot ... copiii nu ar trebui sa aiba program ? Toti se uitau la mine ca la nebuni cand le ziceam ca robert la 8 jumate, 9 e in pat - "a... al nostru se culca dupa 11 seara daca suntem norocosi, daca nu - pe la 2 )
- ce or face toti oamenii aia pe strada - in sensul ca la orice ora din zi si din noapte sunt nenumarati oameni ... nu in centru, ci in cartier.
- distractiile din parc din zilelel saptamanii - de ex, circ la ora 9 seara in parcul Titan. In timpul saptamanii ??? Parca eram intr-un weekend perpetuu hmmm...

Si am adorat:
- PRAJITURILEEEEEEEE pe care le-am hapait

M-am bucurat de:
- intalneala cu Lori si Robertul ei - super dragutza, am vazut ca ziceai ca suntem o familie frumoasa - reciproca e valabila Imi place de ochishorii de Robert Sa fie sanatos puiul si sa ii bucure pe parinti Imi pare rau ca nu am vazut si alte fete, noi am fost pe fuga rau si am stat foarte putin ... Am lasat supozitorii pentru Socrate la Lori si va dicutati voi, scuze, dar nu am mai putut veni in Tineretului ... In Iunie o sa trimit ceva pentru Andrada prin fratele meu Pozici de la intalnire nu am apucat sa pun, dar va spun eu ce si cum imediat ce apuc

Bebeb al meu a suferit de "rasfatzare acuta" care s-a cronicizat. Se manifesta prin intinsul manutzelor non stop semn ca vrea in bratze, prin refuzul de a manca tot, prin scuipatul mancaricii, ceea ce are drpept consecinte alergatul mamei in jurul copilului cu lingura din al carei continut jumate ajunge pe covor/masa/oameni etc Alte simptome: crize de personalitate: se lasa pe jos pe podea si o incearca cu capul: se sparge ??? (podeaua, nu capul). Daca factorul "bunici" apare prin zona cupilul este imediat luat in brate si consolat, ceea ce evident ca nu face decat sa intetzeasca protestele pana respectivul cupil primeste ceea ce a vrut sau ceva tot atat de atragatpr ca prima varianta. Alt simptom: nu mai vrea in casa, face ca un catzel, plange cand vede usha sau cand vine sau pleaca cineva. Nu te intelegi cu el, risca sa isi prinda mainile la usa dar tot nu pleaca de acolo.

Ne mai laudam cu o buzitza sparta, degete julite, vanataie deasupra buzei - toate stropite din belsug cu lacrimi. Dupa aceasta experienta azi la cresa o fost un pic urlator, dar o sa se obisnuiasca.

In avion a fost super cuminte - de fapt a adormit la decolare, cu biscuitul uin gura si s-a trezit cu 10 minute inainte de aterizare :) Ce sa ii mai ceri? E cuminte cand trebuie

Cleo - Drum bun :) Nu te stresa zau cu bagajele, io sunt experta, le fac intr-o ora pe toate - oricum o sa gasesti chestii peste tot, eu nici macar borcane nu i-am luat decat strictul necesar. In rest a papat de pe la noi, chestii pentru el, sau in cel mai rau caz borcanele cumparate de pe unde gaseam.

Ylari - un bebe de varsta asta tre sa doarma cam cat are el chef si de cate ori pofteste :) Al meu doarme in general o data pe zi, 2 ore, max 3. Dar sunt si zile cand doarme doar o ora pe zi.

MSBB - sanatate multa micutzei Noi avem doua prietene aici si asteapta doua fetitze, dar sunt mari deja, mamicile sunt in saptamana 37 -38 :) Sunt un pic emotionata

Gata, fug la servis :) Azi stau degeaba caci contul meu e blocat (pedeapsa ca am fost in vacanta ) Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani tuturor puitilor!! la ziua de ieri
I-am cumparat si eu cadou lui Tiberiu ca tot am primit bani de la serviciu pt 1 iunie. Asa m-am bucurat ca i-am luat trenuletul Thomas cu sine. L-am gasit la oferta si mi-au mai facut si reducere 20%. L-am montat aseara cu tati iar Tiberiu alearga dupa trenulet si cand il prinde il ia bucuros de pe sine. Este fff frumos insa o sa il tinem la pastrare si il scoatem mai incolo ca acum e cam micut pt el, insa tati s-a jucat o gramada aseara.
Sunt suparici putin pt ca raman fara chiriasi si trebuie sa caut altii si imi e groaza ca avem ditamai rata.Trecem noi si peste asta!
Simonix mercic mult de tot!!!!O sa iti scriu un pm cu telefonul meu!
Lorich multa sanatate sotului!
Cleo drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simonix, plusurile despre Ro si Buc. parca sunt iesite din gura unui turist, a unei persoane care e doar in trecere prin Ro.
- daca ai merge zilnic cu autobuzul si ai sta in trafic o ora, in picioare, printre tigani si fel de fel de specimene care isi povestesc in gura mare povestea vietii, ai auzi injuraturile si claxoanele soferilor - faptul ca exista GPS la bord este uitat
- Ca oamenii sunt calmi si relaxati --- asta chiar ca mi se pare de dom. fantasticului -- mie toata lumea mi se pare super stresata si nervoasa in Buc. - toti grabiniti, incruntati, nervosi, cu sacosele in mana -- nu stiu prin ce cartiere ati mers voi
- e bine pe de-o parte ca poti gasi orice, la orice ora -- da asa s-a pierdut ideea de sarbatoare, de zi libera -- toata lumea e in miscare, luni, miercuri, duminica, nu conteaza ziua, lumea e la cumparaturi. Nu mai stii cand e liber, cand e deschis -oamenii nu mai ies prin parcuri, la plimbare, se duc la cumparaturi

oricum imp. e ca tie ti-a placut si v-ati simtit bine - s-au schimbat multe in Ro (si-n bine, si-n rau) e mai bine ca inainte, e clar, da totusi sunt departe de civilizatia din vest

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Adriana - dap, ai dreptate, eu sunt un pic turista in Romania - zau ca asa mi s-a parut, dar stiu ca eram EU relaxata si stii cum e in vacanta Transferi sentimentele tale asupra celor din jur. In fine ... nu stiu ce sa zic, am savurat fiecare moment si de mult nu mai m-am simtit asa

Si totusi e faiin la locurile de joaca (daaar am vazut mamici care fumau si ARUNCAU tigarile pe jos - asta am ales sa ignor ... Daca as sta acolo si as merge zilnic in parc le-as lua la bataie hmmm ... oricum si eu m-am certat cu unii care aruncau chestii pe jos )

Iar cu accesibilitatea produselor etc - crede-ma ca in Belgia eu nu am timp sa imi iau unele fleacuri (ex. cleme de prin par) daca nu am grija sa imi fac stocuri din timp (in general ma aprovizionez din tara ha !) Deci, desi stau la BXL, pe langa mine nu e NICI UN magazin, statia de tramvai e la 15 minute, la fel statia de metrou, primul supermarket e la 20 de minute de mers pe jos. Daca raman fara paine seara - tre sa merg pana la primul arab deschis - iar la mine in zina nu prea sunt, ca deh, stam in parc , zona rezidentiala etc. Si ma umplu de spume (ca MSBB cu calciul ala efervescent hihi) ca duminica pana si mallul e inchis ..... Sambata alergam de nebuni cu animalul prin superarket si prin magazine sa le luam pe toate. Daca intervine o chestie neprevazuta - suntem vai de noi. Seara nu am timp, caci sunt cu cupilul.

Mie imi lipsesc mult magazinele de fleacuri Nu e nimic in drumul meu si din pacate nu prea ma pot abate de la drumul asta ... sunt cu^piticul care a devenit f deificil. In fine ...

Aaaaah si mai mi-a placut mersul la coafor. Am mers de vreo 3 ori intr-o saptamana

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor
am si eu o intrebare: copii vostri de cate ori dorm pe zi? Bianca a inceput sa faca fite de vreo cateva zile si nu mai vrea sa doarma somnul de dimineata. inainte dormea de 3 ori pe zi, acum de 2 ori pe zi si zilele astea mai sare cate un somn. ma termina!!!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Julia doarme o data pe zi, intre 0.5 - 1.5 ore E cu un singur somnic de aproape 2 luni.

Multumim fetelor pt urarile de ziua Juliei. Sambata a plouat, si-am fost nevoiti sa stam in casa (am fost la tara la parintii mei). Dar, Julia s-a simtit f bine pt ca a fost in centrul atentiei. A mai marait ca vroia afara, si-a iesit tati cu ea cu umbrela pana la caini si la gaini.Sper sa recuperez pozele facute de altii, pt ca noi am facut f putine.Tortul, desi nu a fost foarte frumos, a fost bun. Si Julia a papat din el.

cleo sper sa va distrati, relaxati si sa va intoarceti bronzati. Hm...cred ca acum stati la soare , la caldura, si noi stam in casa si ne uitam cum ploua afara.

La multi ani! cu intarziere pt Ylari

Vremea asta m-a molesit de tot, nu mai am chef nici sa scriu

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor va scriu de la Medlife of ca s-a decalat programarea si uite ca trebuie sa mai stau o ora .
Azi dim am primit o veste f proasta si anume ca cea mai buna prietena a mea din Grecia nu poate avea copii cu toate ca a urmat tot felul de teat. Costisitoare si aici si la Atena, singura ei sansa este ca cineva sa doneze( contra cost) un ovul caci se pare ca ale ei nu sunt viabile.Asa ca m-am sfatuit cu sotul si dupa o informare corecta si completa( azi dupa ce am vb cu ea m-am sfatuit cu un prof dr din Panait Sarbu)am decis sa-i donez eu un ovul.Cred ca e un lucru fantastic sa o pot ajuta in felul asta.Asa ca azi imi scot steriletul si peste 2 sapt incep un tratament ce dureaza 3 sapt inainte de asta e musai sa imi fac toate analizele cap coada.
Lorich imi pare rau de sotz ca e bolnav. Eu cunosc f multi doctori gastroenterologi in Colentina si pe proful de acolo la Medlife nu stiu insa cine mai e.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lavinia, esti curajoasa si inimoasa si generoasa ca faci chestia asta pentru prietena ta. Este de ajuns un singur ovul? Cum face transportul lui pina in Grecia? Sau vine aici si se face operatiune de FIV si implantare?

Mergi la inceput