Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Magnetism esti deosebita. Chiar este de admirat gestul tau, si al sotului tau ca e de acord.

Imi pare rau ca nu am putut sa vad Simonix si Robertix. Intrebare : cum ajung banii la tine pt supozitoare? Ii dau lui Lorich?

Noi suntem ok, am fost la dr si ne-a dat pentru usoara anemie fier si niste fiole pt imbunatatirea poftei de mancare.

Legat de somn, voi cum ati convins copii ca nu se poate dormi in pozitie strut? Ca eu nu reusesc.
El doarme odata la pranz cam 2-3 ore. In functie de cand se scoala dimineata. In principiu de la 11:30 pana la 2-3.
Stiu...nu dati cu rosii. In timpul asta eu imi fac treaba in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara si de la mine, ca Teo e la ai mei. n-am apucat sa citesc tot din urma, dar m-am gandit sa dau intai un semn de viata si sa termin de citit apoi...
de cand nu ne-am citit noi am fost plecati la oradea, de vineri pana duminica. a fost super, mi-a placut mult orasul si drumul (de 10 ore ). iar fiica-mea a fost de milioane, a dormit, a ras, a cantat, s-a jucat, foarte putin ne-a marait (vreo 5 min la dus si vreo 10 la intors, fara plansete si urlete). am un pui foarte simpatic, de gasca
dar fiindca tot mi-a tihnit la oradea, azi iar mi-am petrecut ziua la "urgente", dupa alte doua reprize saptamana trecuta, cu niste dureri infioratoare. in final, diagnosticul este litiaza biliara (un pietroi de 2.5 cm diametru)... mda, mai vedem, sper sa nu se repete crizele prea curand, ca ma lasa nervii... asa ca am lasat azi fata la ai mei, ca eu sunt varza de oboseala. sper ca maine sa fim cu totii bine si sa ne permita si vremea sa iesim in parc. azi am lipsit (motivat), noroc de ai mei ca stau la curte, asa a stat si pitica mea la aer...
acum fug sa citesc din urma. dar nu ianinte de a-i spune vecinei ca i-am admirat pozele de la dezmotzare: o papusa Andra!!! mi-e drag copilul ala de nu mai pot!!!!!
si ii multumesc si lui danicris pentru ca mi-a admirat gogoasa la ziua Andrei
si acum fug sa citesc... noapte buna!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

bai , nu v-ar fi rusine ...ati trimis tunetu' si flugeru' de la voi la noi? Voi nu stiti ca io mi-s fricoasa de BUM-BUM ?
Mai bag cate un ca la cand strafulgereaza da' sper ca la noapte n-am sa dorm cu fasolele ranjite cu oki beliti pe jeam .

In fine , tocmai am doborat inamicul , m-a carat prin toata casa, m-a urlat, m-a obo dar pana la urma am invins-o . Era atat de obosita ca a adormit in fractiunea de secunda cat a durat pana a intalnit patul . Nici bibe nu vroia...da' jmechera cum is am pacalit-o, i-am plantat bibe in guritza dupa ce a adormit tun cu finetze si talent , am extras suzeta si am facut schimb cu bibe din care a baut cu succes ... ceva

Asa, revin la doamna vecina care vad ca se tine de dixtractie . Pai asa ne fuse vorba dom'le? Ia pune mana si fa ceva cu billa aia - las-o naibii de treaba , mai bine un kaufland ceva ... ufff. Gluma, gluma dar acum serios ... vezi ce faci ca ne suparam...pai bine mai , io dorm si tu-ti faci de cap pe la urgente, iar?
Sa stii ca abia acum am vazut ca ai sunat, bineinteles ca tel meu este doar de decor, era pe silent si acum e mult prea tarziu...da' ne conversam noi maine .Sper ca vremea va fi mai blanda cu noi.

Da' hai sa va mai zic io una alta - ca poate va fost dor de un mesaj de al meu lungggggg interminabil , ya right ....

Zilele astea daca tot am avut placerea si onoare sa ma vad cu mii si mii de rude , ote ca m-am mai desteptat . Am descoperit ca io-s aia proasta si toata lumea stie cel mai bine .
Deci : - NU LASA FATA SA MEARGA IN 4 LABE CA NUMAI MERGE IN PICIOARE !
Si acu stau io ca prasta si ma gandesc oare de asta merg oameni pe strada in 4 labe?????? ca mamele lor i-au lasat sa mearga in 4 labe ?
Clar lucru, de maine o spanzur pe fii-mea de ceva, sa nu care cumva sa mai atinga pamantul in 4 labe
- NU LASA FATA SA MEARGA PE VARFURI => CA SE SCURTEAZA TENDOANELE SI O SA FIE DEFECTA
Tulai Doamne, si daca no las sa mearga in 4 labe nici pe varfuri sa n-o las? CE MA FAC???????

Bineinteles ca am primit subtile reprosuri vizavi de cum imbrac cupilu'. Ca doar stie toata lumea mai bine ca moare saracu' copil de frig si foame , mama denaturata sunt... auzi, nici macar sampanie n-am vrut sa-i dau la copil . Cat de rea pot fi ?????
Mi-a placut o faza ... la nebunie .
Imaginati-va scena : eu ma jucam cu fata, la o distanta mica de 2 cutre care le cunosc pe toate... si vorbesc intre ele:
"-vai, pe vremea noastra noi imbracam copii..., le puneam o caciula, o bluzita ....
- ce caciula, ca eu la ai mei le pe puneam si cate 2
- auzi, sa stea copilul cu picioarele goale pe jos, vai , sigur raceste
- da, tineri astia din ziua de azi "
Normal ca io n-auzeam nik , vorba cantecului... let it rain, let it rain...
Si daca va intrebati .... NU, nu va dau rudele mele , da, sunt o egoista si le tin doarrrrr pt mine . Sa ma invete doar pe mine de bine ...

Mai vroiam sa zic ceva ... dar ploaia asta imi desfunda gandurile ..
Ma duc la ca maine cine stie ce so mai ivi. Va si va urez noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

"neatza" fetelor.

noi, suntem ... rau. adica, eu cu viroza asta nenorocita care mi-a coborat si am facut bronsita. azi am decis sa merg la dr. deja m-am saturat de tuse seaca, tratament aiurea, am zis ca merg sa ma asculte la plamani. a venit cornel si ne-a luat ;a 4.30 din parc si am mers toti 3 la dr de fam ca n-aveam cu cine sa las fata. am asteptat o ora pe hol de am inebunit, ca am o dr care ii place sa se intinda la vorba cat asteptam acolo, observ ca fata cam arde. intru la dr si o ro, printre altele, sa-i ia temperatura fetii...surprizaaaa...38,5. sa mor nu alta. decid s-o consulte si pe ea putin. la plamani, nimic, insa avea in gatulet. il consulta si pe cornel, si ala cu gatul varza. hop cu antibiotic pt toti, se apuca sa scrie retete, bai a durat 30 min pana s-a cacait sa scrie o reteta, ca o are pe asistenta ei in concediu ca se marita si nu stie sa scrie un kkt de reteta domnule. deja ma enervase, fata imi adormise in brate terminata, ea se cacaia in paralel sa mai scrie o reteta unnui nene de afara...turbasem am iesit de acolo transpirata de nervi, afara se rupea cerul in 10 de ploi si fulgere ce sa mai? pun mana si sun pediatra, care, draguta ca de obicei, zice sa ma duc cu fata direc la ea. ma astepta nu mai bagase pe nimeni sa pot intra eu, i-a luat temperatura, crescuse la 39,6!!! n-a mai asteptat, i-a dat 5ml de nurofen, 1 supozitor de paracetamol in fundulet si inca ceva cu diazepam cred (nici nu mai stiu denumirea, mi-a explicat ca e ceva ce nu lasa sa faca convulsii) si tampita ailalta ma tinea cu copilu cu febra sa vb ea, ca-i place sa trancane sa se auda si e habarnista bineinteles ca fata are rosu in gat, eu avand viroza, am imprastiat la toti dar nu-i nevoie sa-i dau antibiotic (zinnat imi daduse nebuna) ci antitermice pana maine sa vedem cum evolueaza. am ajuns acasa, fata nu mai avea nimic, o tin doar sub supraveghere si-i dau la 4-5 ore alternativ panadol si nurofen...

intrebare: la 1 an, se face infarix penta, nu? ca dr de fam zice sa i-l facem pe cel de la sanepid si mai cumpar nu stiu ce peste, ca infarixul nu are nu stiu ce in compozitie etc, etc...asta in cazul in care eu i-am facut infarixul de prima data, stiu ca nu-i bine sa schimbi schema...cine stie pls help

gata, fug noapte buna

Mergi la inceput

am citit putin ca nu am somn

deci...(o iau si eu ca cleo cu "deci") magnetism esti tare..serios! sa-ti dea Dumnezeu sanatate! dupa ce am citit ce vei face, am stat asa si m-am gandit daca eu as putea (in mintea mea egoista) sa fac asa ceva pt cineva ...

msbb da, ma, tine pt tine rubedeniile, noua nu ne trebuiesc de-aia creste ca o floare fata ta, ca o neglijezi tu, o lasi desculta ... mda, ce sa zic. eu mor cand aud catze d-astea care n-au ce face decat sa f**ta la cap mamicile

avem si noi un update mai vesel...la aproape 1 an, avem 10 kg si 800 g si 79,5 cm suntem cucoane mari

gata, la nani ca maine plang dupa orele astea

Mergi la inceput

Neatza!
Pai vorba Iuliei... chiar ca acum plang dupa orele de asta-noapte . Cred ca am adormit pe la vreo 12 si dimi la 5 mi-a dat mandra trezirea. I-am dat bibe si am vurt sa mai dorm, m-am ascuns si io ca Seb, ca strutzu cu nasu' in perna da' nik... a fujit mosh Ene .Ea acum , n-are nici o treaba si io-mi cantaresc cearcanele , ma simt parca am urcat pe munte azi-noapte.
Mai rau e ca trebuie sa-mi misc oasele , sa ma duc la dentist si pe ploaia asta am un cheffff.

Oricum am intrat sa las o calda, aburinda, sa fac urarile pt ziua de astazi si poate ne face din mana si soarele nitzel. Sa avem o zi frumoasa!

LA MULTI ANI !!! Nu o cunosc pe Rebecutza dar ii urez La multi ani fericiti, sa fie sanatoasa , plina de noroc si sa fie iubita, iar mami daca ne mai citeste sa ne mai scrie un cuvintzel.

Iulia - ce darnica esti ... ai impartit cu darnicie si Mufitzei si lui Cornel virusozaurii aia urati? NTZ-NTZ ! Sa va faceti bine, da? Mai bine sa nu sari din prima cu antibiotic , vezi care e treaba si apoi luati o hotarare. Nici eu nu am incredere in med de fam ...trebuie ca a mea e sora doctoriteti tale , o apa si-un pamant .
Stati bine la proba tehnica , se vede ca-i merge bine Mufitzei . Tin pumni sa nu fie nevoie de antibiotic!
Va si va urez din inima sanatate multaaaa!

Gata, ma duc la dentist ,

Mergi la inceput

Mda, acum cand sa inkid pajina a aparut pe banner-ul din partea dreapta o reclama care zice : 6 motive sa mergi in Antalya , ei nah! Acum numai si numai pt motivul ca si tot as fuji ca vantu' si ca gandu'
Las' ca se destrabaleaza acum Cleo pe la turcaletzi si maine -poimaine fuge si Micaela - io ma duc sa admir in direct ploaia cu gandu la si la valurile marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Rebeca, pe unde te petreci de ziua ta!

Cah, ce urat a ramas dupa ploaia de ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Ne mai primiti???Tot Iulia m-a scos din barlog si de data asta,pentru ca se pare ca ieri ne-am intalnit la plimbare,insa nu am avut curajul sa sar..."Iulia???",insa mi s-a parut ca "cineva"pasea" la porumbei,in timp ce noi eram intr-un carut sport(cu verde).Daca e asa,arunca cu ceva rosii in mine,ca am stat pe ganduri sa nu va pupicesc.Asa ca am facut tot posibilul sa intru "pe la voi"sa va mai vad,ca mi-era tare dor!!!

Nu mai apuc sa deschid nici calculatorul,d-apoi sa mai scriu.Suntem bine,dar deja cu program de vara,plimbare dimineata si seara,in rest treaba,papa,somn si joaca...nu stiu daca e scuzabil,dar...Nu mergem inca,decat sustinuta de manute,sau cu ham,ne-am blocat pe la 9.300 kg si nu stiu de ce,suntem tare smekerita,ca le stim pe toate si am facut si prima plimbare mai lunga,la Busteni.Am fost tare genki,am dormit la hotel,papat la restaurant,dormit si jucat in masina,incat ne batea gandul sa mergem la mare?!Voi ce ziceti,sa ne incumetam?Ma opresc aici si sper sa revin cat de curand.

Va pupacim pe toate,fara exceptie,si bebeilor,multi,multi ani,atat celor care si-au aniversat anisorul,cat si celor care urmeaza!!!

Mergi la inceput

neatza...deci..cum am zis, am adormit pe la 2.30, am verificat fata toata noaptea, dar nu m-a lasat nici o tuse la 5 eram cu ochii pe pereti..la 6 i-am dat lapticul, n-a mancat decat 120 iar la 7, ma trezesc intr-un miros oribiiilll si fata se vaita, cu capul in perna
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (asta a fost fata)

si funduletul in sus...cand o verific diaree...sa mor nu alta.. de atunci, ca pe banda, de 10 ori, saracuta, schimbai lenjerie de pat, tot..era pana-n gat de kkt. sunai pediatra, trecem pe sumetrolim neaparat si biotics, deja i-am dat o doza. la diaree nu ma joc ca stiu ca se poate deshidrata. asta e...acum e mai bine, are 20 min de cand nu mai facu kk

va las msbb multumim

Mergi la inceput