Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata

La Multi Ani Rebeca.Si cu mare intarziere Sa ne traiesti fericita si sanatoasa Ylari.

esme ne-ai ramas datoare cu echivalare zahar - glucoza pentru prajituri. Acu ca te-am prins...te taxez.

Io cred ca o sa ies un piculet de tot pana la banca ca am ceva treaba cu asta micu.
In rest si noi in casa.

Vroiam sa mai zic de miere. Nenea de la miere mi-a zis ca pana la 3 ani se da numai de salcam. Cat o fi sau nu adevarat nu stiu.
Io i-am luat si i-am si dat putin ieri la gustare, cu paine si unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi (leeloo), tare frumos la petrecerea voastra de dez-motzare. Nu mai stiu daca ne-ai spus unde ati tinut-o, sau mi-a scapat. Ariciul este super dulce asa tuns. Si-mi place rau si rochitza ta, ai luat-o din mall?

Tati nostru vrea sa-l tunda chilug pe Raducu dupa ce-i luam motzul jos. Asa a facut si la Andrei. De data asta parca n-as vrea, ca de-abia ce are si el niste carlionti la spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI si din partea me pentru Rebecca!!! Multi ani fericiti inainte!!!

Esme, Socrate, multumesc niciodata nu e prea tarziu

Noi nu iesim din casa azi, m-am hotarat. Oooof, fiica-mea se plictiseste asa de repede... oriunde... cred ca o sa am creierii tzambal azi. Vedem noi... Oricum mi-ar fii foarte greu sa scot carutzu' ca mi-au venit si rushii si sunt pe jos de dureri si toate alea... Of... doarm ma vait, stiu, stiu...

Socrate, normal ca nenea de la miere recomanda mierea de salcam pana la 3 ani, e mai scumpa decat celelalte, nu? Omul stie sa isi vanda marfa. Mai degraba cred treaba ailalta cu mierea procesata, in rest modalitatea de obtinere a mierii e aceeasi: saliva de albina, nu? Eu i-am dat miere de padure, habar n-am daca era procesata sau nu, ca pana sa ma uit pe eticheta, a mancat-o socramiu, desi stia ca am luat-o ptr fata. Eh... asta e...

Leeloo, pupam baiatu' mare. Si pe cel mic, ofcors!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
acum, ca am citit din urma, spun si eu, cu intarziere, LA MULTI ANI, YLARI!!!!!
am vazut si eu poze frumoase cu gabitza in vacanta, cu petrecerea de 1 iunie de la gradi lui Andrei, cu Patrick, cu ariciul dezmotzat (leeloo, acum ai si tu 2 baieti, pana acum aveai 1 baiat si o fetita ), cu Tiberiu mare petrecaret, ce mai, am vazut chiar toate pozele!!!
mda, sa stiti ca fiica-mea e de gasca. ea oricum e cuminte, dar la drumul la oradea parca se vedea ca nu-i convine, dar nici nu vrea sa ne strice cheful . si adriana, nu, nu am mers noaptea. la dus am plecat de acasa pe la 11 dimineata, iar din oradea am plecat la 10. au fost drumuri de zi, de toata ziua adica... micaela, sa stii ca la tine si la dariuta miscareata ma gandeam cand am plecat, ca tu ziceai de un drum de cluj...
virginia, de ce iti faci griji cu plecatul? de ce sa nu va incumetati sa mergeti la mare? eu am fost cu fiica-mea anul trecut, cand avea 3 luni. iar de la noi la mare e un drum de vreo 450 km... ca sa nu zic de alte mamici care au colindat lumea cu copiii. chiar nu vad niciun motiv sa stati acasa...
ma duc sa mai strang prin casa. vecina, azi vrem sa iesim, chiar daca vremea e mai nasoala. poate vb la telefon

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo ce-ai facut? Ai schimbat copilu? Doamne ce mult s-a schimbat!! Sa va traiasca ! Frumoase poze si de la "dezmatzare"

Mai, e 11 si n-am facut nimic din ce mi-am propus, doar supa de bibi, si abia acum ma incumet sa pap micul dejun..ce0i drept salata de cartofi-deci pranz :)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Noemi echivalarea asta o fac dupa ochi. Mie mi se pare glucoza lejer mai putin dulce decat zaharul, insa o folosesc pentru copil si deci ideea e sa nu fie desertul ala teribil de dulce. Prin urmare daca pandispanule de 5 oua sa zicem si conforma regulii de aur deci 5 lg de zahar si 5 lg de faina. Pun 5 lg (fara varf) de glucoza. Si iese un pandispan lejer dulce dar nu la fel de dulce ca un pandispan cu zahar. In creme evident se poate adauga cat crezi ca e necesar. Eu de exemplu la tortul ei am pus glucoza doar in pandispan (din 4 oua cu suc si coaja de portocale), am acoperit tortul cu mascarpone si aia e o branza oarecum dulceaga asa ca nu am considerat necesar sa mai pun indulcitor.

Biscuitii stiti ca ii faceam fara zahar pentru fata, acum adaug cateodata la minunata compozitie o lingura de glucoza.

o zi faina,

Esme

PS. deci va ajuns si pe voi furtuna pe care am avut-o noi acu o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

V-am zis ca mi-au trebuit doua zile sa ma obisnuiesc cu el asa tuns... cind deschideam ochii dimineata si-l vedeam in pat parca mi se parea alt copil...
Gabitzam - am facut petrecerea la terasa Diesel din Floreasca - mie imi place tare mult acolo, tot aici am facut si petrecerea lui Stefan de motz. Eu nu am vrut sa-l tund chilug pentru ca el are parul des si frumos, nu avea sens sa-l tund de tot. Nu va spun ce cuminte a stat la tuns, nu a facut nazuri nici la masina de tuns, nici la uscatul cu foenul, m-am mirat tare. Imi amintesc la Stefan ca el nu s-a oprit din tuns de cind l-am urcat pe motocicleta de la ciufolici si pina am terminat...

Acum am vazut ca pe 1 iunie a fost ziua de nastere a lui Ylari - sa traiesti, sa fii sanatoasa si iubita!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am scapat de - bine , nu ma durea dar m-am dus preventiv .
Vad ca stati in dubii daca sa iesiti astazi... nu stiu cat de frig o fi la voi dar la noi cu toate ca e mai inchisa atmosfera este fff placut, aerul pare curat ( pana trece un partzagan de autobuz sau cine stie ce mashina de pe vremea lui Pazvante ) si chiar mi-a facut placere ( am zis eu asta? ) sa merg pe jos . Ma simt mai fresh.

Vecina, cred ca iesim si noi dar s-ar putea sa intarziem nitzel. Ma duc sa-i cumpar niste pampersi, servetele si alte chestii pt bb nou-nascut, sa vad si mamicii ce-i iau, sa-si mai schimbe si ea pijamaua, cine stie cat are de stat in spital., apoi trec pe la maternitate las toate acolo si sar direct in parc. Sper sa ne vedem

Iulia - vad ca se tin lantz pe capul vostru . Imi pare tare rau sa aud ca saraca mufitza e asa chinuita si pe langa ea si tu .
Iti doresc multa sanatate, sa o scoateti la capat curand cu diareea asta si raceala ta si sa fiti fresh

ainigriv - votez si eu : go for it . Mai ales daca fetitza e cumintzica ar fi pacat sa nu profitati si voi de o iesire, undeva. Noi am fost cu ea si in Moldova si pe la Gura Humorului, Bicaz, Lacul Roshu...

Lori - spor la treaba ...daca n-ai chef, te inteleg, asa sunt si eu cand sunt zile mai mohorate, n-am chef sa fac nimic. Cand e soare si frumos afara parca am mai mult spor si chef si treburile se rezolva mai usor

LeeLoo - unde ai ascuns ariciul??? MOamaaaaa ce schimbareeeeeee . E cu totul si cu totul alt copil, pare mult mai matur si ce zambet are . Se vede treaba ca ne-am dezmotzat cupii in acelasi timp . Sa va fie de bine dezmotzarea - de acum ai inca un baiat mare
Aahaha acum vad ca si Lori are aceiasi nedumerire Serios, parca ati schimbat copilul

Inais - uite de aici , ca tot se plistisete mopul la mine . Spor la treaba

Ma apuc sa ......LENEVESC , mandra , cred ca ma intind langa ea

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Leeloo, mai da ce frizura are pustiul tau, este mortal!
Lorich, stai linistita ca nici eu n-am facut nimic toata ziua.....o pazesc pe fiica-mea sa nu cada din patul nostru ca pe jos nu vrea..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

un pentru Mufita sa se faca repede bine. Si a mea a facut putin mai moale si parca mai des ieri pentru ca i-am dat ou fiert mai moale. Sa vad astazi. Ca altfel de ou nu vrea.

Noi am iesit afara pe la 10 si parca nu era asa frig. Sau eram eu dusa? Nu mi-am dat seama si am scos-o afara. Orcicum e acum afara cu bona. Oricum aseara ne-a prins furtuna.

Am vazut baietasul lui Leeloo. Arata super dupa Ciofulici. E asa haios, parca e barbatel.

Astazi in drum spre munca am vazut 2 accidente grave cu pietoni pe trecere. Si am de mers maxim 600m pe jos. E nebunie in orasul asta.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput