Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hi!

Mimo, da fostam pe-aici, merci ,putini ma baga-n seama, da nu-i bai!

Si io vreau sa vad poze de Honey, unde, unde????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

deci cu siguranta sunt dusa cu capul..vad ca si stefu si mufa mananca pranzul dupa ce se trezesc...eu zic cum sa nu-l manance ,se culca cochilu'cu burtica goala,bea lapte dar una e ciorbitza/piureutz si alta e lapticul...tre'sa ma controlez...mimo tu ai dus copilul la psiholog in cazul nostru tre'sa ajung eu nu cochilu'..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Urez si eu LA MULTI ANI si multa iubire Geckilor!
Ufff...singura zi in care reuseam si eu sa dorm nitel la pranz ca mereu se brodeste sa nu am timp...atata am zis sa ma hodinesc putin saptamana asta, ca de urmatoarea o iau de coada cu tata, dar n-a fost chip. A venit cumnatul meu, sa ne aduca niste muschi de manzat proaspat si desi i-am zis ca dormeam s-a intins la vorba...de fapt vroia sa mearga cu mine sa o luam pe Iulia de la cresa dar i-am explicat ca acum DOARME si daca ma duc nu fac decat sa ma invart pe acolo. De multe ori as lua-o mai devreme dar e pacat sa-i stric programul, prefer sa o iau vesela si odihnita si sa-mi mai petrec apoi 3-4 ore cu ea.
Nu mai stiu ce sa-i dau seara...Voi le-ati dat salata copiilor? Ma gandeam sa maruntesc bine-bine salata verde, rosie, castravete, ardei gras, cu un strop de ulei si altul de lamaie si sa-i dau cu paine cu Almette.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Vad ca am inceput eu pagina 13.

Sunt fffff suparata, hai sa va povestesc, am tot evitat sa spun, dar poate are cineva vreun sfat:
De Pasti, Iris a facut o infectie urinara destul de urata cu febra 40, plansete, frisoane, tot tacmul , a trecut greu, am facut tratament cu antibiotic 7 zile, ca la carte, am refacut analizele au iesit iar leucocite si infectie cu E.coli hemolitic,DAR FARA SIMPTOME, am facut iar tratament cu Zinnat susp 7 zile, am stat putin, am refacut analizele, azi i-am luat rezultatele , era sa pic in , iarasi E coli hemolitic, peste 100.000 bact/ml, sunt disperata am facut tratamentele cum trebuie, am grija sa nu ii fie frig la picioruse, o curat bine dupa kk, CE SA MAI FAC???
Nu prea mai vreau sa-i dau antibiotic, ceva nu e in regula!!
Luni mi-am facut o programare la pediatrie in Tg-mures, poate ma luminez acolo, ii fac eco sau ceva, offfffffffff ....

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

deci cu siguranta sunt dusa cu capul..vad ca si stefu si mufa mananca pranzul dupa ce se trezesc...eu zic cum sa nu-l manance ,se culca cochilu'cu burtica goala,bea lapte dar una e ciorbitza/piureutz si alta e lapticul...tre'sa ma controlez...mimo tu ai dus copilul la psiholog in cazul nostru tre'sa ajung eu nu cochilu'..

Pai Rami, si daca s-ar culca cu burta goala, care ar fi baiul? Numai ca, iti spun eu, daca i-ar fi foame nu s-ar culca Cand un copil adoarme, si adoarme singur, inseamna ca e obosit dar in rest ii e bine.
Mai...ne e si noua greu sa ne adaptam insa trebuie sa acceptam ca si ei cresc, isi schimba obiceiurile, la unele poate vor reveni...la altele nu ar avea rost. Cresc, cresc puii de om

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

lyvy, nu ma am la sfaturi, pot doar

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Lyvy...tu poate atunci nu citeai...in decembrie Iulia a fcaut si ea o infectie cu E Coli, tot >100000, tot f simptomatica, cu febra 40, etc. Din start am preferat sa o internez; iar in spital, dupa rezultatul uroculturii, din start s-a preferat a i se face tratament injectabil, cu Ceftriaxon, nu 7 ci 10 zile (n-am verificat dar mi s-a spus ca la copii sub 2 ani ghidurile de pediatrie recomanda obligatoriu tratament al infectiei urinare 10 zile si nu 7!!!). Recunosc, a fost un calvar, cu asistenta venind acasa de 2 ori pe zi, cu vreo 5 branule schimbate ca si le indoia/infunda...insa, multumesc Cerului, nu a mai repetat infectia. Coli e greu de eradicat si chiar imi amintesc ca mi-au zis atunci ca Zinnatul nu e deloc optiunea cea mai fericita si riscam recidive...

Naty

Mergi la inceput

Naty, hai mah ca m-ai speriat de tot !!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Dar acuma e foarte ciudat, nu face febra, nu nimic, daca nu i-as face urocultuta si sumarul de urina nici nu as sti ca are infectie, fata nu arata a fi bolnava, doar la prima tura au fost simptome.
Atata mai observ ca-i mai miroase urina ciudatel, a medicament parca, randunoiul spune ca miroase a penicilina.

OF, nu stiu ce sa mai cred.

Naty, ce simptome a mai avut Iulia??? De ce Zinnat-ul nu e ok???

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai Lyvy in primul rand mai pune si tu o poza sau un filmulet cu mandretea de fata cu ochi migdalati, ca mie una mi-e tare dor de ea!
In al doilea rand, da-i o imbratisare calda ca a fost bolnaviara si tu du-te la Tg Mures si repeta analiza. Ca s-ar putea sa colcaie E Coli la laborator pe instrumentar acolo unde i-ai tot facut pana acum.
Si daca tot o iesi, fa-i tratament cum spun aia...chiar si injectabil, nu-i asa traumatizant ca se face pe branula...acum, nici placut nu e dar trece ca vantul ( si boala si tratamentul)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput