Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

livy antibioticul se da dupa antibiograma facuta pe urocultura. Si noi am avut pb, tot cu internare si antibiotic injectabil, apoi acasa tot 10 zile. Am scapat din prima tura, am repetat de 3 ori uro si e bine, ii mai fac inainte de concediu sa nu am surprize. La noi microbul a fost sensibil la alt antibiotic, nu-mi amintesc acum, dar caut foaia si-ti spun.

restul fetelor revin mai tarziu, ca am buba la mana, fac carcei graoznici, ma doare de mor si cu stanga bat greu. Daca mi-e mai bine scriu pe seara.
Am vazut toate pozele cu copii minunati si peisaje superbe, am citit tot, doar de scris nu pot.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Multumesc Simo, o sa merg la dr abia cind revenim de la mare ca aici in Constanta nu am incredere in nimeni... Dar vad ca i-a mai trecut... poate e de la faptul ca merge de-a busilea pe orice tip de suprafata.

Pupici

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

deci cu siguranta sunt dusa cu capul..vad ca si stefu si mufa mananca pranzul dupa ce se trezesc...eu zic cum sa nu-l manance ,se culca cochilu'cu burtica goala,bea lapte dar una e ciorbitza/piureutz si alta e lapticul...tre'sa ma controlez...mimo tu ai dus copilul la psiholog in cazul nostru tre'sa ajung eu nu cochilu'..

Pai Rami, si daca s-ar culca cu burta goala, care ar fi baiul? Numai ca, iti spun eu, daca i-ar fi foame nu s-ar culca Cand un copil adoarme, si adoarme singur, inseamna ca e obosit dar in rest ii e bine.
Mai...ne e si noua greu sa ne adaptam insa trebuie sa acceptam ca si ei cresc, isi schimba obiceiurile, la unele poate vor reveni...la altele nu ar avea rost. Cresc, cresc puii de om

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ai dreptate naty ..eu trebuie sa ma obisnuiesc ca puiutzul meu nu mai este un bebelush ci e un baietel si mananca cat vrea si cat poate...asa este cresc puii de om

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, ce zuza esti!! stai ma, linistita, nici tu nu trebuie sa mergi la psihopupu si nici copilu'.
Pai Stef papa un bibe de lapte la 9 jumate, cand se scoala, apoi pe la 11 i-am dat azi almette cu painica si juma de banana. Apoi la 1 si ceva ii era tare somn si sigur nu manca ciorbita ca lumea, asa ca bibele ii tine si de foame si se culca singurel cu el. Si la 5 s-a trezit si a papat ciorbita de vitel cu painica si smantana, apoi o felie maricica de mar. Pe la 8 ii fac niste cereale cu lapte si la culcare bibele. Eu nu ii fac un program super strict de mancare, adica respectam cat de cat orele...dar le mai adaptam si noi in functie de situatie. Ieri si azi a baut intai bibe si apoi dupa somnic ciorba. N-o fi asa in fiecare zi, se mai intampla...

Lyvy, imi pare rau ca va luptati cu infectia asta...of...

Stef ma dispera cu haraiala din piept!!! iar puf-ul ala cu baby halerul parca e apa de ploaie...nu stiu ce sa zic...plus ca are niste muci

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, n-am vrut sa te sperii! Of...Cred ca Mimo are dreptate, mai ales daca nu are simptome repeta intai urocultura in alta parte, cu antibiograma si daca nu se confirma e...laboratorita. Zinnat-ul nu e cel mai ok pt ca, asa cum stii si tu, absorbtia digestiva a cefalosporinelor e destul de variabila si concentratia sangvina mai mica decat la administrarea intravenoasa.
Na ca asta n-ati mai intalnit-o inca...Iulia are ceva ce-mi pare herpes pe buza de jos O fi luat de la cresa?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am prins siu noi 2 ore in parc, ce bine! frigut, de altfel..
acum am o pizza la cuptor ca muream
Bubu ma ia cu torturi frantuzesti! A, Bubule, are si el gingiile cu puncte albe si simt colt sub piele, insa nu sparge frateeeeeeee asa de saptamani intregi!!tot zic, gata, azi iese sigur, sai ioc
naty eu i-am dat la Mufarin verdeturi proaspete!
lyvy ce mai trageti si voi...imi pare rau..poate e contaminat laboratorul, repeta-la...Iris!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mihutza, am pus si eu pozele pentru montaj in mailul comun

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raportez succes la salata de cruditati cu painica si cu Almette, plus un biscuite desert , acuma sper doar sa nu o ia burta...
Am primit reclamatie de la cresa ca Iulia ii musca din dragoste pe copii, si ii musca raau In plus, nu doarme mai deloc-azi de exemplu; incat acum e deja imbaiata si astept sa predea armele pt ca mi-a urlat rau de oboseala. Ma rog, am senzatia ca mai are un dinte la rand de iesit, poate o supara si herpesul ala...
Alta veste e ca azi a stat cam 5 minute pe olita (i-am dat un pliant-reclama sa-l "citeasca"); n-a facut insa nimic...apoi am imbaiat-o si cand sa o imbrac a facut pipi in patul nostru...
Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a inceput votul pe bucataras, la concursul de 1 iunie, dati un vot si la mine,plsssssssss???dulceata de nuci verzi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Poze noi din parc

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput