Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna!
noi am avut o noapte absolut groaznica...Mufa s-a trezit de 3 ori urland din toti rarunchii si nu reuseam sa-l linistim si nici sa-l tinem locului, efectiv se tavalea si dadea din picioare si maini furios..alta explicatie in afara maselelor nu am, mai tragic e ca nu ma pot apropia de el sa-i dau nurofen ca se zbate rau...nici in brate, nici pe jos, nici in pat, nicium nu era bine, am plans cot la cot cu el, nu stiam ce sa mai fac...ziua este el, perfect, fara nicio problema, insa mi-e frica iar la noapte..
eu m-am cosmeticit de dimineata, m-am plimbat nitel pe la mall, sa caut un cadouas ptr iub, ca vine acus aniversarea noastra de casatorie, facem 3 anisori..m-am intors cu mana goala, in schimb..
am vazut
am vazut ca vorbeati de nisip, daca ar fi dupa mine, NU AR EXISTA asa ceva, ala nu e nisip in primul rand, e o mizerie, si-l urasc din tot sufletul, il duc cat pot de rar, numai aici in zona, si de fiecare data zic 'gata, a fost ultima oara'..d-aia prefer sa bat drumul in parcuri aproape zilnic, Mufa e disperat de mizeria aia, iese negru de-acolo si numa cu mainile in gura dupa aia..
am vazut iulia bucatarind si in parc, si amalia

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare

mstela stai linistita ca si andru e la fel..cand sta la masa trebuie sa aiba mainile ocupate si bineinteles toate le arunca jos ,i le dau iar le arunca si tot asa pana termina de papacit...si el a inceput sa faca nazuri..

raluca m-am uitat si eu in guritza lui andru si nu vad nimic..maine musai ma duc cu el la dr...ca si-asa sambata trecuta am ratat controlul iar peste saptamana nu a avut randunoiul timp...andru meu a fost papacios si ma sperie gandul ca o sa devina mofturossper sa fie numai mofturi nu altceva desi e vesel,jucaus exclud crizele de rasfat

gecko la mai multi ani!sa fiti fericiti si sanatosi

kya off mai eu cu mami chiar nu am nici o discutie de genul asta..ce ma streseaza sa incep sa-i dau lui andru sa manance bucatele sa nu-i mai dau la blender dar i-am taiat-o si i-am zis ca pana se insoara invata el sa mestecesocrela nu se baga in treburile mele cu andru ca nu are timp,e prea ocupata cu serviciul,socrelu mai da cu gura,gen are manutele reci,are piciorusele reci ,are o problema cu pampersul si imi tot zice ca pana cand o sa-l tin cu el la poponeata si i-am zis scurt ca pana o fi nevoie...eu ii dau sa manance ce vreau,cum vreau,il imbrac cum vreau ,ii calc cum vreau,il spal cum vreau si cand vreau,il culc cand vreau ..fac cum vreau eu...cat depsre ajutor..offzoze si eu mi-as dori sa am ajutor macar atunci cand tip dar tip si ma aud doar eu....am invatat sa ma descurc singura ,mama ocupata cu tara cu bunicii ,soacra mea cu serviciul... mihaitza sa se faca bine

clodute nu stiu ce sa zic poatete ajuta doctoresele
kitzy pt vaccin

nicoleta doamne ajuta cu analizele

simo ma bucur sa vad ca esti mai bine

luny imi pare rau pt mufarinul off mama lor de maselutze

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, GECKO!
stela nu ne combinam la Slanic,pe 4 plecam in Apuseni iar...next time

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hei, Geckii... ce faceti acolo? Va vad
Luny imi pare rau pentru Mufarin, sigur sunt maselele fir-ar mama lor
Stela distractie placuta la tara.....si vreme buna!
Simoati fost voi cuminti dar eu azi nu-s cu vorbele la mine Rar, dar mi se mai intampla si mie sa tac Se reprogrameaza!
Raluca pupici lui Sabin, sa treaca repede aftele ca tare-s neplacute!
Ramolasa soro baiatul, e posibil chiar sa n-aiba nimic , doar mofturi. Lapte bea?
Azi am o stare de kko...am vorbit la telefon mult si am avut parte numai de povesti cu restructurari, cu somaj, cu demisii "in alb"...Doamne , ce vremuri traim

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleta cum vine asta, ca mor!!! In zece zile afli rezultatul analizelor si abia atunci se stabileste diagnosticul??? Si pana atunci ce faci?Bolesti???

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu fac tort frantzuzesc
Nu am stare, ma mananca undeva sa pregatesc cate ceva

Ai mei fac nani...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Simoati fost voi cuminti dar eu azi nu-s cu vorbele la mine Rar, dar mi se mai intampla si mie sa tac Se reprogrameaza!
Ramolasa soro baiatul, e posibil chiar sa n-aiba nimic , doar mofturi. Lapte bea?
Azi am o stare de kko...am vorbit la telefon mult si am avut parte numai de povesti cu restructurari, cu somaj, cu demisii "in alb"...Doamne , ce vremuri traim

poze

bea lapte ,apa aproape 400ml /zi,mananca iaurt...azi a mancat si ciorbitza..cred ca sunt dusa cu capul cred ca exagerez ..sotul aseara mi-a zis sa-l las in pace ca nu-i masinarie, e si el un sufletel si mananca cat vrea si cat poate...offffff are mare dreptate tre'sa ma obisnuiesc cu gandul asta...eu as vrea sa manance la fiecare masa ,cum ma apropii cu linguritza sa deschida gura asa cum facea pana acum...dar acu e baiat mare si nu-l mai pacalesc cu una cu doua...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

poze

da si pe mine m-a sunat randunoiul sa-mi zica ca au dat-o afara pe o fosta colega dea mea de serviciu..naspa ...traim niste timpuri ,vai de noi..nu mai avem deloc siguranta locului de munca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Eu fac tort frantzuzesc
Nu am stare, ma mananca undeva sa pregatesc cate ceva

Ai mei fac nani...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ralucutza, si eu stiam de glicerina boraxata pentru afte...saracutul de el, cred ca-l doare...

Cami, nu mai stiu daca am zis, dar si l-am vazut pe Bub palarios

Luny, saracul Mufarin, o fi, mai, de la masele... i-au iesit dintre ele? la Stef se vad cei patru colti, albi, albi, la amandoua maselele de jos, dar inca n-au spart gingia...
Vad ca Stef s-a luat dupa Mufa al tau , pe la 1 si ceva il ia rau somnul si ii fac laptele, il culc si papa ciorba cand se scoala , altfel imi adoarme in scaun si nu mai papa deloc...

Ramo, pupici la mofturici...pe perioada verii incep sa faca fitze si de la caldura...

Mimo

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput