Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Nici noi nu ne omoram cu olita inca....poate mai incolo incepem intensiv mersul la olita

Eu pe Diana o las la nisip, e joaca preferata din tot parcul, mai rar baga in gurita, da is tot timpul pe faza, bine a fost de 2 ori cand a luat si o gura de nisip, da se zice ca e bun la digestie in rest se joaca frumos, e toata un zambet cand vede groapa cu nisip.

Mai avem o saptamana si mergem in concediu trebuie sa-i iau papa la borcanel pt acolo si inainte de asta sa vad mai intai daca-i place, asa c-o sa incerc sa-i mai dau si saptamana ce vine sa nu o car degeaba pana acolo.

Mimo ai fost tare cu scuipatul!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am dus copilul azi la intepat, a zis AAA si gata. Cuminte foc! Am facut analize pentru mononucleoza (peste 2 saptamani am rezultatul), herpes nushdecare si toxoplasmoza (aflu saptamana viitoare ce si cum).

Oricum, de ieri de la 10 dimineata nu mai face deloc febra (la 10 a primit de fapt si ultima doza de antitermice). Bubele inca le are, o parte din ele, e mai ok, noaptea a fost mai bine decat pana acum... sa vedem pofta de mancare... Am primit Isoprinosine ca sa il ajute putin sa nu mai dea dintr-una in alta...

Azi e petrecere de 1 Iunie la serviciu, Stefan abia asteapta!! Cred ca ma duc si eu, pe Matei si pe tati ii las in parc...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sa fiti fericiti Gecko si Gecku alaturi de bursucul vostru si bursuca ce va veni!!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Am bagat ochiul prin pozele salvate la favorite si am vazut un frumos de Cami..ce scump a devenit Luca si ce salopetele dragute cu picior are el...
Am vazut si poze din Bucegi...frumos frumos,Cuscra.Ce nebunatici aventurieri sunteti voi!!
Ne-am aventurat si eu cu randunoiul cu masina pana la Pestera,in vremurile de cucerire...superb superb..tot pe creasta am mers..
Acum nu as mai accepta asa ceva,simtind durerea atator bani dati pe luna pt rata la masina..Ne purtam cu masina ca si cu un bibelou..mama ei de gramada de fier..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleeeeu, Stela nu mai vorbi de rate, ca
Cand am facut un calcul sa vad la ce o sa ne inhamam peste cateva luni, mi-a venit rau...

Nicoleta succes cu analizele!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Rebecoasa...Doamne,papusa scumpa mai este!!si pe Patrickosul in discutii..(gecko,cum de mai stau cartile alea in raft?Noi am lasat rafturile goale la nivelul Teodorei..A ros poze,coperti,a sfartecat carti etc..stiti si voi)...si pe Sanzi si mami ei dragute..am (re)vazut si Parisul..

Mergi la inceput

Si l-am vazut si pe ginerele meu verzuliu, baiet "de casa",tractorist, pupa-l mama pe el,ce a cules o floare pt cine oare?Cuscra,dragalas ginere am!!Abia astept sa-l vad "pe viu..speram sa ajungem vara asta pe la Bv.

Mergi la inceput

Si am dat si de pozele cu Honey nasica...mama mama ce frumusete!!

Si acum plec acasa..
S-ar putea sa fugim la tzar maine desi e cam racorik si se anunta pt maine la fel...si cum pe Tea nu as putea s-o tin in casa acolo...
Randunoiul mi-a venit cu ideea aseara de a merge maine in plimbare pe la Slanic Prahova,dar parca nu ma incanta sa stam pe afara o zi intreaga fara soare si poate cu ploaie...
Cred ca o lasam pe sambata viitoare..se incumeta careva?Naty?Luny?Nicol?Olga?
Pup stolul si acum chiar o tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, la Slanic? Eu i-am urmat sfatul lui Ariel si am cumparat aparatul SALIN si am acum salina in casa anytime! E drept, deocamdata l-am folosit noaptea doar cate 2-3 ore asa cum scrie, pt ca initial poate accentua tusea (Iulia inca tuseste), nu stiu ce efecte medicale va avea dar jur cu mana pe inima ca aerul din camera se schimba cu totul, e proaspat si se desfunda nasul excelent (eu in perioada asta de fulgi si pufi fiind mereu cu rinita la apogeu)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu ma mai doare asa tare gatul,vocea mi-a revenit,tusea cred ca a fugit!noaptea am bolit,dar de dimineata eram fresh.

Cand am citit ce "aventuri"aveti cu Socrelele,ma gandesc ca poate e mai bine ca nu mai am....oricum,a mea nu ar fi comentat atatea ca nu isi permitea.si de fapt,si cu David a stat putin,abia il lua ,abia veneau sa il vada.in schimb,la nepotii ceilalti mergeau cat de des puteau.tin sa precizez ca eram la distanta de 8-10 minute de mers lejer...dar,daca "Dragoste nu e ,nimic nu e" NU???
Cat despre mama,am o mama de milioane,catralioane.asa imi doresc sa fiu si eu pt copilasii mei
Vazut poze cu Iulia -razacioasa si de ajutor si cu Amalia in plina splendoare
Multa sanatate lui Sabin,sunt urate de tot aftele alea.din cate stiu ,saracutul nici nu va putea papa prea bine.offf
Cuscra,abia astept sa va vad live
Simo-Mimo,hai ca am fost cuminti.povesteste cum a fost la sedinta
Zoze,imbratisari si pupici sa fi mai bine.sanatate Blondutului
Oana,mersi de sfatul cu spray.se pare ca nu a fost asa de grav
Clodute,nu stiu ce sa-ti zic de petele acelea.ca sa fi linistita,du-te cu Patrick la un dr .

siiii:

La multi ani fericiti australienilor!sa va iubiti la fel de mult!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput