Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Raluca,cand Tea avea afte,pediatra mi-a zis sa-i dau cu solutie pt badijonaj bucal cu glicerina.E drept ca nu erau cu sange.Nu m-am omorat sa-i dau in mod regulat ca nu statea si au trecut de la sine.Pup Sabinul.
Naty,cu olita eu nu ma omor..socrela care facea ca toate alea ca trebuie copilul invatat la olita,a lasat-o balta cand a vazut ce greu e.A pus-o de cateva ori dimineata pe olita sus in pat,de cateva ori a facut pipi,i-a cantat lambada dupa aceea,dar greeeu sta si mai amana momentul..lasa ca invata ele usor usor..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc sa pregatesc cadoul pentru barbat...raluca, e adevarat ca virusul asta da si meningita, ca multi alti virusi de altfel.
dupa cum ti-a zis si naty, vezicule=virus. Eu imi storc capul si nu imi vine o bacterie in cap care sa dea vezicule pe mucoase. Logic ca au trecut la antibiotic...ca ti-am zis...trec oricum. Da-i Panadol, ca sunt dureroase. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Gecko si Gecku ! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna ani muuulti si sa ne mai povestiti si noua ce mai faceti ca tare ne place!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya, daca-mi permiti un mic sfat Data viitoare scoate cablul din priza DAR NU I-L LUA DIN GURA Si uite asa se face pace in familie si nu mai faci copilul bun sa planga

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaaaa!
Ne-am trezit Geckolina , dar cu treburi pe-aici
La multi ani, sa fiti fericiti, sa va intelegeti si sa va iubiti!

Ne-am apucat de curatenie, mai vin sa vad ce faceti.
Stef sta in capatul holului si se miorlaie si ii curg lacrimile siroaie cand dau cu aspiratorul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

De la noi... nu e soare ...deci fara raza de soare...azi...doar citeva picaturi de ploaie...de care cred ca ati avut si voi parte...

Si un pupic cald de la noi

Multumim de de "unsoare" si de pupici olteneshti ca ne-au trecut ciupiturile

Si inca o intrebare...nu sunt prea panicata dar totusi asa spre cultura mea generala... bebe are intr-un genunchi si pe laba piciorului intre degete si incheietura piciorului are cite o pata rosie ...care este si calda la atingere... ce poate fi ? Nu stiu daca il maninca ... nu stiu daca il doare... ca vad ca nu pune mina...

Pupici de la bubosi

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

scuze La multi ani fericiti Gecko si Gecku !!!

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Geckolini! Sa traiti multi ani impreuna, si sa va iubiti mereu!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Kya....ce te inteleg...
Faza ieri
Eram afara cu soacra-mea si copiii. Eu il tineam pe Vlad de mana, ea cu caruciorul cu Stef. Si traversam strada. Vlad avea in mana o frunza si ii cade din mana. Si se smulge din mana mea si se intoarce sa-si ia frunza . Eu am inlemnit, pt. ca abia urcasem pe trotuar si el era in spatele meu langa bordura . Si l-am luat de o aripa si l-am certat rau de tot si i-am explicat . El niciodata n-a fugit de langa mine, merge numai de mana, e super cuminte pe strada...si eram atat de suparata si nervoasa si el plangea si se uita cu o fatza de milog la mine. Si l-am intrebat: " Ce ai de zis?" si el zice plangand: "Frunza meaaaaa!"
Si apoi soacra-mea l-a luat in brate si l-a pupat si il dragalea sa nu mai planga, ca ii da ea alta frunza
Deci!!! tocmai ce vorbeam noi aici...nu am zis nimic, n-am vorbit cu nimeni, ca imi venea sa-i trag ei una ...acasa, eram in baie sa ne spalam pe maini si vine Vlad si isi cere scuze, ca sa-l iert, ca a inteles sa nu mai dea drumul la mana, ca e periculos bagase la cap...dar soacra-mea ce a inteles din chestia asta??????

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

La multi ani fericiti geckolinilor!

Cris esti sigura ca nu-i vorba despre mama mea?! Aceeasi problema o avem,ti-am spus..Se pare ca m-a lasat-si azi-cu curu'n balta,in conditiile in care am copilul cu febra si kkre,iar eu cu un CM dureros,abia sosit Nu am pretentia sa vina zilnic,nu-mi doresc asta,insa sunt zile in care chiar am nevoie de ajutorul ei-cu disperare.Asta e-sunt obisnuita sa ma sclad in situatii grele.
Asta e film bun-sau film prost?!..Sau actorii sunt de vina?!

Amalia si Iuliuta!

Ah Kya-si tu?!

bubulina!

Sanatate tuturor!

Nu-s buna de taina azi-am o stare mai ciudata..

Va pup!

Mergi la inceput