Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Eritromicina!!! M-ati bagat in ceata...

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

E vorba de o solutie de tamponat nu de inghitit. E tot aia???

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca pe mine ma ia Gecko de urechi . Stiu ca s-a grabit la aruncat cu antibiotice, culmea ca ea e chiar anti biotic, si in nici un caz dupa ureche, e ultima solutie de obicei, mi-a zis ca asta e solutia care a mers la toti pana acum pe tipul asta de problema. In mod normal as fi asteptat sa ii fac niste analize, dar ma dispera, tipa cand ii pun orice in gurita, nu mananca nimic- dar absolut nimic!!! si nu stiu cum sa fac sa ii treaca mai repede, iar in laboratoarele din Bacau oricum nu am nici o incredere, nu ma provocati sa va zic de ce

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca ti-am trimis PM raluca...
Nu stiu la ce s-a gandit naty, dar eu zic ca e herpangina, V. Coxsackie...antibioticul e useless

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

hai ca ti-am trimis PM raluca...
Nu stiu la ce s-a gandit naty, dar eu zic ca e herpangina, V. Coxsackie...antibioticul e useless

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Pai cam la asta m-am gandit; eu nu prea am cunostinta de BACTERII care sa dea afte si vezicule prin gura, virusi insa sunt o gramada; in plus insa, nu pricep ideea cu antibiotic chiar si local (asta poate favoriza suprainfectia cu Candida...) cand nu stii care e microbu'...
Raluca, oricum, din dura experienta a copilariei mele (faceam amigdalite si mi se dadea Eritromicina non-stop ca sa nu mi se faca Moldamin), eritro da o greata CUMPLITA, bietul Sabinel stie el ce stie mititelul.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Gecko, Naty , multumesc tare mult. Am citit un pic si m-a luat groaza, e microbul care poate da si meningita???!!!!! El nu are deloc in cerul gurii sau spre amigdale. Doar pe interiorul buzelor..inca... Culmea e ca am vorbit acum cu o prietena a carei fetita a avut aceeasi chestie acum 2 saptamani si alt doctor i-a recomandat tot produsul asta .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata !
M-am trezit cu noaptea-n cap ca azi e ziua liceului Au loc diferite manifestari artistice, premieri, etc dimineata si deci ne-am trezit motz la distractie
Am gasit telecomanda in sertarul de jos al sifonierului
Am fost si la sedinta cu parintii, m-am amuzat copios, mare figura diriga
Am vazut poze cu Iulia, are un aspect de copil nazdravan Stai ca vezi tu Natyimediat nisip si-n ciorapi, si-n chiloti Pentru ca ei, draga mea, se nasc cu un detector de nisip in cap si de unde nici nu gandesti gasesc ei cateva firicele si le zgurma bine pana sa-ti dai seama Stai numai sa misune si vezi tu !
Am vazut-o si pe Amalia bucalata !
Mi se pare mie sau a fost si Lyvy pe-aici? Concediu placut mamico, sa te bucuri din plin de copila
Stela nu te mai intrista ca nici Vladutz nu se omoara cu laptele...mai baga-i iaurt, pune-i fructe sau biscuiti in el...mai o branzica...apa sa bea sau suc sau ceai sa nu se deshidrateze si gata!
Vladutz aseara a jucat baschet la cosul de gunoi (asta ca sa intelegeti ca joaca la nisip uneori e preferabila ). Eu luam mingea din cos si veneam cu ea fuga la locul de joaca, el venea chiuind in urma mea, apoi lua mingea si fugea ca la stafeta si o baga din nou in cosul de gunoi Ce frumos ne jucam noi maiiii
Hai ca v-am lasat...mai spre pranz poate va povestesc despre sedinta cu parintii, daca sunteti cuminti!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no bun...daca asta am lamurit-o acum am si eu o intrebare...inafara de naty care cu cruzime si-a tras copilul jos din pat si l-a dus la cresa...si raluca ce e in campul muncii si scormoneste in gura copilului...restul mandrelor unde-s??????

TREZIREA!!!!

Haidati ca va dau de mancat si baut......ca amu vre-o 5 ani ma pregateam de zbantuiala....I'ati mireasa ziua buna, de la frati si de la mumaaaaa!!!!

Ce ma rad de barbat deseara ca iar o uitat tolomacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Intru doar scurt, ca nu ma lasa trebile de la servici sa palavragesc, dar vreau sa-i raspund lui Criss
Situatia la noi este foooooarte similara (cand povesteai, parca ziceai de mine). Si eu am certuri foarte frecvente cu mama (cateodata am senzatia ca numai certate si in tensiune stam). Motivele ar fi multe si adanci - reprosuri, sentimente si frustrari nespuse la timp... in fine, asta e alt subiect.

In legatura cu Sanziana suntem criticati de ambele parti (mama si soacra):
- normal ca a facut enterocolita, daca o las sa mearga in picioarele goale prin casa... (asta a fost cea mai recenta faza)
- de ce n-o pun la oala?
- de ce ii dau sa manance capsuni?
- de ce o tin cu aerul conditionat in camera?
- de ce nu o culc la 10 FIX in fiecare seara, ca un robot?
- de ce nu ii fac baie in fiecare seara?
- de ce nu am grija de ea si o las sa cada din pat?
- etc, etc...

Concluzia - nu-mi iubesc si apreciez destul copilul, si-mi bat joc de el, ca nu il cresc asa cum vor ele!!!

Ieri soacra-mea i-a zis randunoiului "Sa vedeti ce va fac, daca dupa ce se naste al 2-lea copil o ignorati pe Sanziana" A scos-o din putul gandirii, si ne-a programat deja comportamentul viitor... No comment!

Cand mai iesim undeva si sta mama cu ea, cand ma intorc aud comentarii de genul "vai, ce copil cuminte a fost, s-a jucat, n-a plans, a mancat la timp, am culcat-o dupa program" Apoi cu mine Sanziana incepe sa se rasfete si sa se matzaie, si plange si maraie daca nu-i fac toate poftele. Concluzia - evident nu sunt o mama buna!

Exemplu de situatie petrecuta: Sanziana rodea un cablu care s-a dovedit a fi in priza, i l-am scos din gura si i l-am luat. Bineinteles a inceput sa planga si sa urle. Soacra-mea: "Vaaai, ea e cel mai bun copil din lume, si voi o faceti sa planga!"

Sa mai zic ceva?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Auleo mai Gecko pai si acum spui, ai stat nefelicitata pana acum si ai mai dat si consultatii gratuite.

Sa fiti fericiti, sanatosi, sa va iubiti si sa mai faceti copii ca tare bine va iese treaba asta !!!

PS: sa-siaminteascadeziuadeazi, sasiaminteascadeziuadeazi, sasiaminteascadeziuadeazi

poze

Mergi la inceput