Puiuti de Randunici 2008!! (266)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
neata!

si capucino si hai Gecko cu bombocino!
(cum merge invatatul? a scazut morcovul? ca vad ca la Nicoleta ai cam nimierit problema, devine destul de limpede ce poate fi mononucleoza...)
Simo, sa biruiesti gatul!
Mai, ma bucur ca nu-s singura care nu o lasa la nisip. Departe de mine sa fiu aia maniaca de microbi, Bucurestiul e infect cam pe oriunde, sa fim seriosi dar...am zis barem sa se tina si ea mai bine pe picioare, nu in 4 labe cu toate hainele pe acolo si riscand sa o calce in picioare alti copii. La mare, ca si Cris, evident ca-i voi lua scule de nisip si plaja va fi a ei...
Ma duc sa ma pregatesc de cresa...dar Iulia se preface ca doarme (vorbesc serios!), o mai las![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Neatza..
Naty,ce ti-a venit mami cu nisipul??
De cand e obligatoriu ca un copil de 1 an si un pic,care baga in gura absolut tot ce prinde,trebuie sa fie dus la nisip?
Eu nici nu ma gandesc deja.Ea duce la gura tot..abia o retin.O las peste tot sa misune,se tavaleste pe jos intr-un hal,dar la nisip mai tarziu ca are timp si de castele.![]()
Cu laptele ma bagati in butoi de tot
..Tea nu mai vrea lapte decat abia abia cei 210 dimineata si aia in 2 reprize cica.Aseara i-am pus lapte de la punga si s-a strambat intr-un hal...Am facut apoi praf,a luat o gura si a picat in somn
..Azi iau nestle si sper sa nu dau banii degeaba.
De cand cu aparitia capsunilor,cireselor,papa mai bine dimineata si de cand o tin pe ciorbita cu sfecla,dovlecel proaspat si alte legume cu putin bors,parca a papat ceva mai mult...dar bineinteles,cu toate obiectele,cutiile din camara trecute prin mana ei si azvarlite pe gresie..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Am vazut-o pe Iuliutza razacioasa...ce mare si draguta s-a mai facut
..si leita tati![]()
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
raluca2107 spune:
Ce scumpe sunt fetitele!!!!
Iulia e un copil atat de vesel!!! Si clar s-a ingrasat, are chiar falcute
, iar Amalia are niste ochi!!!
Apropo, Naty, am visat azi noapte ca ai venit la mine in vizita cu Iulia si mi-ai zis ca esti foarte obosita si nu ai chef sa stai cu fata si sa ma descurc eu cum pot.
Si nu stiam cum sa o mai feresc pe Iulia ca punea mana numai prin prize, la aragaz, eram disperata.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Am uitat sa va spun ca Sabin nu manaca nimic de 2 zile si eram disperata, m-am uitat in gurita si are numai afte albe sau chiar cu sange. Am sunat aseara dr si mi-a zis ca sunt al 10-lea caz cu problema asta si nici ei nu stiu ce microb declanseaza prostia asta, dar ca singura solutie e un preparat cu antibiotic, mi-a dat reteta, sper sa functioneze, are un gust oribil si dupa ce il dau isi face greata.
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
natynic spune:
Raluca
vai de mine, cum sa-ti zic asa ceva???
Cer iertare pt vis
! Cat despre umblat la aragaz, usi, sertare, masina de spalat (in care se suie), unelte de bucatarie etc, fiica-mea e maestra; prizele mai putin o pasioneaza. Asa ca da, ai avea ceva de furca
Stela, pai am intrebat pt ca am auzit la mai multe fete (si am vazut si pozele de rigoare) cu puiuti la nisip (nu vorbim de nisipul ala bestial si alb al lui Gecko
ci de cel autohton
); si mi-am pus problema ca-s io exagerata ca nu o las. Dar m-am linistit, nu-s.
Dimineata, esec cu olita. Va ziceam ca doarme, cand am scris primul mesaj. Ei, a facut kk in somn (si nu e prima oara)-deci ce olita frate?? Uff, o sa am de furca si la capitolul asta ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Eu i-am facut in curte un loc special pentru joaca in nisip, i-am ingradit un spatiu si am cumparat 3 saci de nisip si sta acolo cate o ora, cu suzeta in gura
ca sa fiu sigura ca nu baga mainile murdare sau nisip in gurita. Macar sunt mai linistita ca nu trece nici un caine sau alt animal pe acolo sa isi faca nevoile 
poze
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Am uitat sa va spun ca Sabin nu manaca nimic de 2 zile si eram disperata, m-am uitat in gurita si are numai afte albe sau chiar cu sange. Am sunat aseara dr si mi-a zis ca sunt al 10-lea caz cu problema asta si nici ei nu stiu ce microb declanseaza prostia asta, dar ca singura solutie e un preparat cu antibiotic, mi-a dat reteta, sper sa functioneze, are un gust oribil si dupa ce il dau isi face greata. Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
sa iti zic sau sa tac????

raluca2107 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
sa iti zic sau sa tac???? ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |

pai daca m-a mancat sa va zic de nisip Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
sa iti zic sau sa tac???? ![]() |
Mi-ai luat-o inainte, Gecko...Mai bine ii zici!
Eu atat as remarca: "nu stim ce microb e dar singura solutie e antibioticul X"...mai nene, uneori chiar am senzatia ca nu am facut aceeasi facultate

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!