*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 18
malinas spune:
'neatza
am si eu fro' 2 intrebari, chiar 3:
1. bebelusii vostri mai scot laptic?cam cat?
2. unde ii fac si eu lui David o ecografie abdominala (suspectez ca are refux).
3. cine si-a pus sterilet in Bucuresti, cand, cum, unde, cat? Ceva recomandari.
La multi ani tuturor cozonaceiilor, fratilor si surorilor de cozonacei!!!!!
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Malinas la noi refluxul s-a manifestat cam asa: regurgitat din ce in ce mai des, agitatie, refuzul sanului, manca putin, nu dormea destul, era cu mainile intr-una in gura, in gat mai bine zis, de am crezut ca e vorba de dinti, cand in colo era altceva. daca ti se pare ca ar fi ceva in neregula cu el, si nu e vb de dintisori eu zic ca ai putea sa-i faci o eco, refluxul asta daca nu e unul usor sa stii ca-i chinuie foarte tare.. |

Sigur ma duc sa-i fac eco.Culeg acum informatii sa vad unde e mai bine.Scoate parca tot mai mult laptic si e tot mai agitat.Cu mainile in gura, jucarii sau alte cele nici nu mai are rost sa zic.Multumesc mult de detalii.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
Povestea povestilor
anes spune:
Mirtha, cu placere! Va doresc un concediu cat mai placut! Ce pulpite are Eva si ce bine ii sta cu cei doi dintisori!
bertha, si eu zic la fel ca mamiseli, ca nu este o alergie, ci doar o mica reactie la contactul cu mancarea pe fatzuca, cumulat cu salivarea abundenta. Acu, tu mai urmareste-o si vezi...!
alra, se pare ca ati petrecut frumos! Ce mi-a placut aranjamentul mesei! Si biserica , frumoasa..! Pai ai fata mare acum, nu mai plange. Al meu rade la baita cand ii torn la clatit apa cu oala in cat. Ii intra in ochi in nas, dar nu se supara
.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
monicus spune:

Cozanaceilor. Sa fitit sanatosi si voiosi. Numai bine si sa le umpleti cu bucurie inimile parintilor. Pupici

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
malinas spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Ehee, Dimitrie e deja in picioare, noi inca suntem la orizontala![]() |

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Povestea povestilor
Olivia26 spune:
Ia sa vi-l arat si cum zice "tata" ca am reusit in sfarsit sa-l filmez.![]()
L-am filmat pana s-a enervat si mi-a zis sa ma satur
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
spiridusul spune:
malinas, si eu intentionez sa pun paznici la poarta (a se citi sterilet)
medicul meu mi-a spus sa astept primul CM si vb dupa aceea (pariu ca vine fix cand plec la mare?)
daca vrei, eu iti dau nr si adresa dr meu. Are cabinet in Dr. Taberei
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
mah, eu stiam ca refluxul se rezolva odata cu diversificarea.....
mi se pare straniu
Cris a varsat iaurt.. cam la 20=30 de min dupa ce a mancat
tu zici ca scoate laptic? eu i-as pune cereale in orice lapte pe care i l-as da. Adica sa nu ii dai doar lapte si atat.... dar e doar o parere. asa ma duce mintea pe mine acum
eco abdominala.. la medlife
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui malinas 'neatza am si eu fro' 2 intrebari, chiar 3: 1. bebelusii vostri mai scot laptic?cam cat? 2. unde ii fac si eu lui David o ecografie abdominala (suspectez ca are refux). 3. cine si-a pus sterilet in Bucuresti, cand, cum, unde, cat? Ceva recomandari. La multi ani tuturor cozonaceiilor, fratilor si surorilor de cozonacei!!!!! Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze Povestea povestilor La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr. |
1. si piciul meu mai da laptic afara, nu foarte mult; in timp nu o sa mai dea deloc
2. eu i-am facut echo abdominala la medlife la dr Stamate. Super dr. Mi-a placut f mult cum s-a purtat cu piciul.
3.nush.
4.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
spiridusul spune:
POVESTI:
-l-am gasit pe pitik lingand papucii lui alex; pe talpa;
nu am cum sa fiu 24/24 cu ochii pe el.
-se ridica in genunchi la marginea canapelei , si nu il tin grisinele, asa ca, de acolo, isi da drumul; poc-poc;
-se urca in scoica: o prinde de margini, o trage in jos, si se taraste ca omida
-in carucior se prinde de margini, si se ridica; pana acum nu l-am prins in centuri; se pare ca trebuie sa trec la masuri drastice
in alta ordine de idei: au calculat gresit 85% (maaare ti-e gradina doamne; ce o fi asa mare greutate, nu stiu)
de cateva zile, sunt pe redial in hambarului, si nu raspunde nimeni.
a mai patit-o careva?
si totusi, o jucarie care canta nu iegzista?