*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 19
spiridusul spune:
mai sorry, umplu pagina. ca sa nu fiu off topic:
malinas iti scriu ceva pe mess, pls, cand ai tu timp, da-mi un raspuns
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Otiliav spune:
Am si uitat, sanatate bolnaviorilor si bafta tuturor cu alergiile.
Olivia, pai la catte plimbi se vede la blugisori, nu-ti mai trebuie centimetru. Ce viermisor umblator,
bulanasele lui scumpe.
Alra, am savurat toate pozele. Nu ti-am zis pe mess dar gata, te pun la "descalificate" ca nu se mai poate
.
Criss, mi se pare lunguta Paula la 66 de cm, e manechina grupului
.
Malinas, eu am intrebat de sterilet si mi-a zis ca are vreo 3 tipuri, diferite metale si costuri pana la 100 €. Dar ca mai intai sa vedem rezultatele la Papa-Nicolau. Acum bag niste ovule ca am o scurgere mai ciudata, sa vedem ce spun analizele.
Mi-a zis insa ca nu recomanda sterliet la cine a avut cezariana. Pe-asta nu o stiam, ce parere aveti.
Bertha, acum mi-am adus aminte. Am avut vreo 4 la interval de 2 saptamani (sfarsitul lui ianuarie, jumatatea lui februarie, sfarsitul lui februarie, jumatatea lui martie) dupa care s-a reglat, 13 aprilie, parca tot asa in mai. Acum am facut control pe 27 mai si aveam ovarele umflate, cred ca am ovulat
, deja.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
alra spune:
ta-ta-ta propun descalificarea de la 53 in jos. am 57.5!
mersi de apreciatiuni, ciorile mele sunt cele mai cele!![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Ieu
, propun de la 57,5
... nu-i corect, betigasele afara din lista!
Alra, foarte frumoase pozele, familie frumoasa, fete scumpe foc
!!!!
Olivia
sa-i pap bulanasele ,gurita, ochisorii la vorbaret vitezoman ce ai tu acolo , pe nume Davidut!!!!!!!!!!! scump fooooc
Malinas cu placere. noi de cand ne tratam am alt copil, foarte vesel... sper sa nu fie asta, sa il deranjeze dintisorii pe David
Thomas face dus mai nou, sta sub jet si ii place de numa'!, cu caldurile ce au fost ne-am bagat la dus...![]()
mami de Thomas
alra spune:
sterilet: am mirena cu hormoni (125€) cica dupa 6-12 luni dispare sau se diminueaza rau cm. "dilueaza" mucoasa de pe uter din care se formeaza cm. am o prietena care a avut cezaria acu 3 ani si cica poa sa isi puna. daca ati nascut natural nu doare mai deloc.
reflux: cica pe la 1 an se termina. e o clapita care nu se inchide.
nani: spiridus, eu ti-as zice ce ar fi trebuit sa faci da nu mai conteaza. ce as face eu acum, as face un ritual mic + lasat la nani la intuneric si liniste. ma tem insa ca va trebui sa il tot incerci sa il pui in pat (treaz, alta solutie nu e de durata) si apoi sa il lasi un pic sa caraie apoi sa il iei iara sa il linistesti si iara sa incerci pana adoarme odata de buna voie. o sa ai de munca.
sunt niste mobile muzicale care pot fi parte din ritual (carusele)
mamiseli_11 spune:
Hai mai sa nu fim rele, sa lasam descalificarea sub 56. Ce ziceti?
Sterilet mie mi-a zis dupa un an (am cezariana). Tinand cont ca vreau bebe peste un an jumate, nu ma mai complic cu steriletul.
Alra da Nicolu chiar are bulanase 
. imi venea sa o mananc, ce dragalasa e in poze. Cand mai faceti eco la inimioara? Ah, si imi pare rau sa te dezamagesc dar parca tot cu tati seamana. Mai ales la forma fetei.
. Frumos botez, mi-au placut pozele.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Olivia26 spune:
Pfoai, o sterg inainte sa ma trimita careva sa ma laud in alta parte

Va pup, o zi faina
Apropo, cum petreceti azi?
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
spiridusul spune:
alra, multzam
stiu ca am gresit
am recunoscut ca eu sunt aia defecta
offfffff, de fiecare data cand adoarme, vine alex si il trezeste; n ustiu ce are cu el
se duce si il pupa
sau striga langa el
nu va mai povestesc, k nu mai faceti si bb2
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul alra, multzam stiu ca am gresit am recunoscut ca eu sunt aia defecta offfffff, de fiecare data cand adoarme, vine alex si il trezeste; n ustiu ce are cu el se duce si il pupa sau striga langa el nu va mai povestesc, k nu mai faceti si bb2 si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
Cheia succesului este sa fie bb1 la cresa/gradi cu program prelungit
Ana mi-o trezeste ca vrea sa rada la ea sau sa ii cante, nah belea.
Dar eu vad avantajul cel mare, daca bb1 nu lasa bb2 sa doarma ziua, apai chiar doarme noapte bb2 ca nu mai are cand sa-si incarce bateriile.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
alra spune:
eu incui usa de la dormitorul unde e nicole si o pun unde stim amandoi de ea insa unde nu ajunge laura. si laura o scoala.