*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 20
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul malinas, si eu intentionez sa pun paznici la poarta (a se citi sterilet) medicul meu mi-a spus sa astept primul CM si vb dupa aceea (pariu ca vine fix cand plec la mare?) daca vrei, eu iti dau nr si adresa dr meu. Are cabinet in Dr. Taberei si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
ihi, da si mie
sa ma duc sa ma informez.La mine au venit rusii de 2 ori pana acum.Deci e cazul sa iau masuri.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
malinas spune:
| citat din mesajul lui spiridusul mah, eu stiam ca refluxul se rezolva odata cu diversificarea..... mi se pare straniu eco abdominala.. la medlife |
asa stiam si eu, dar nu-mi place ca scoate laptic.Poate sunt eu paranoia, dar mai bine ma duc sa-l verifice.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
Povestea povestilor
anca_27 spune:
Fetel, am nevoie de ajutor, cine vrea si are timp. Un chestionar legat de femeia in tv, imi tb pt maine la master, de preferinta de completat azi, ca pe maine sa am timp sa le procesez + lucrare + prezentare. Cine vrea sa dea un help, dati-mi un PM, sau mess la id: anca_sfariac. Mersic!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
malinas spune:
| citat din mesajul lui ginye55 1. si piciul meu mai da laptic afara, nu foarte mult; in timp nu o sa mai dea deloc 2. eu i-am facut echo abdominala la medlife la dr Stamate. Super dr. Mi-a placut f mult cum s-a purtat cu piciul. 3.nush. 4. ![]() |

multumesc de info.Am fost si noi la dr stamate pt echo de sold.O sa fac programare si pt abdomen.
Multi pupici lui StefanutUn gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Povestea povestilor
malinas spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Ia sa vi-l arat si cum zice "tata" ca am reusit in sfarsit sa-l filmez. |
David al meu nu mai clipeste, nu mai misca, nu mai zice nimic cand il vede si aude pe David al tau vorbind."Medicament" de linistit copilul.

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Povestea povestilor
malinas spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, eu am intrebat de sterilet si mi-a zis ca are vreo 3 tipuri, diferite metale si costuri pana la 100 €. Dar ca mai intai sa vedem rezultatele la Papa-Nicolau. Acum bag niste ovule ca am o scurgere mai ciudata, sa vedem ce spun analizele. |
deci tre sa incep cu un papa nicolau.De vreo 3 luni zic ca ma duc sa-mi fac

.merci de info'.tre sa ma mobilizez.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Povestea povestilor
Mada spune:
repede si io
bolnavi amandoi cu febra, tusesc urat, antibiotic amandoi
de sambata trecuta suntem asa.
reflux, malinas noua la budimex ne-au pus diag prin eco
alra super pozele, aranjamente, copii, mancare, trambulina nu mai spun ce m-as da si io...
sa fiti sanatosi si tie la multi ani!
sterilet, io urmeaza sa-mi pun, la ciclul din iulie ca acus in iunie suntem plecati la mare.
mi-am facut papa nicolau inainte si asta e tot
si am 2 cezariene nu mi-a spus nimic dr de asta
aa si imi pune pe 10 ani cu fir de aur, va dati seama rasete si chiote pe ai mei, sor mea sotul..
olivia wow ce viteza are, sa va traiasca
o sa ajung si eu candva sa pun poze de la botez
nu m-ati lamurit si pe mine care e vasul pt supa(zeama) steamer, va rogg
alra am o intrebare stiam ca tu ai scaun de masa de la ikea, ca ai scris mai demult, l-am vazut in poze acum, vad ca are si o pernita, e tot ikea? eu l-am pus pe rares saptamana trecuta cand am fost acolo, dar mi s-a parut tare rigid si scurte marginile, mi-e teama ca se rastoarna cu el, cum e sta fata bine?
pupici
Ilinca si Rares
malinas spune:
| citat din mesajul lui alra sterilet: am mirena cu hormoni (125€) cica dupa 6-12 luni dispare sau se diminueaza rau cm. "dilueaza" mucoasa de pe uter din care se formeaza cm. am o prietena care a avut cezaria acu 3 ani si cica poa sa isi puna. daca ati nascut natural nu doare mai deloc. reflux: cica pe la 1 an se termina. e o clapita care nu se inchide. Vacanta cu Laura in Romania |
daaaaaa, stiu cum e curefluxul.La mine "clapita'e defecta pe viata, asa ca stiu exact ce inseamna, sper doar sa nu fie la fel si la el.
O sa caut si aici steriletul de care povestesti, fiindca suna bine

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Povestea povestilor
lauramiron spune:
Spiridush, sa mai spun ca a mea are 9.5kg si adoarme inca in brate??!!! Banuiesc ca nu solutii dintr-astea te intereseaza![]()
Sincer, n-am crezut vreodata ca voi adormi bebe in brate, eram foarte tare pe pozitii inainte sa nasc, avand experienta sora-mii care a adormit juniorul in brate pana la 1.3 ani!! Cu Rebeca mi-a tinut figura, o tineam putin in brate, apoi o puneam in patut cu suzeta si adormea singurica. Ei, cu mezina nu merge
, n-a vrut suzeta deloc oricat m-am chinuit io
Asa ca suntem tot la nani in brate....noroc totusi ca adoarme relativ usor si repede, chestie de 10 minute, hai 15 maxiiim!
Alra, m-am uitat la poze pe nerasuflate
Gagicile pe canapeaua neagra, imbracate cu rochitele albe sunt....nebunie, nu alta
Nicolu' e un deliciu, am vazut colacei la picioruse
Este superba la baia de acasa, in galeata! Curtea voastra m-a incantat realmente, foarte mishto (seamana bine cu a mea
)....si nu in ultimul rand tu, doamna, ai aratat foarte bine
Sa va fie de bine!!
Olivia, l-am vazut pe vitezoman

Mirtha, ai o papusa tare frumoasa
N-o tunzi??
Criss, arati de milioane
Iti dau cam cu 6-7 ani mai putin decat ai, pe bune
Paula iti seamana tare bine
Mai citesc si revin
cameliam spune:
E 1 iunie - sa ne traiasca copilasii!
Am cantarit aseara fata si a pus intr-o saptamana 320g. Acuma oare sa ma bucur sau sa ma sperii? Ce-i drept, a mancat ca sparta toata saptamana, nici nu m-am mai putut plange ca nu papa legume sau ca face mofturi ca baga 200g piure fructe cu branzica vaci dimineata, 200+g piure legume cu carne pui la amiaz si 200+g iaurt cu mar copt la 18, si nu mai vrea completare lapte dupa mesele astea. Si in rest vreo 400-500ml lapte. A facut burta, nu alta
. Si cereale nu i-am dat deloc inca… Are 8120g, duminica trecuta avea 7800g… sa vedem saptamana asta, daca o tinem tot asa sun medicul sa vedem, o punem la dieta? ![]()
Alra Sa va traiasca mica crestina! Intr-adevar pozele sunt foarte frumoase, Nicole e o grasunica tare scumpa, Laura foarte chic cu baticutul acela iar tu arati foarte bine!
Malinas, Alexandra fusese diagnosticata cu un usor reflux la 6 saptamani. Dupa ce a inceput dive s-a ameliorat foarte mult situatia, dar se mai intampla sa scoata asa cam cat 2 lingurite de laptic sau iaurt, depinde ce-a papat la ultima masa. Dupa pireuri de fructe/legume nu prea scoate afara nimic decat daca se apasa pe burtica, da’ asta deja nu mai e reflux ca si io as face la fel dupa o masa copioasa.
Olivia, a fost interesant la petrecere pentru asta mica, erau o droaie de copii care tipau si dansau si cantau pe o muzica data tare, cu niste animatoare imbracate in albinuta/mamaruta/alba ca zapada etc care faceau si ele taraboi… ce sa mai zic, se uita fata mea cu niste ochi….am stat cam o ora si la intoarcere cum am pus copilu’ in masina, cum a inchis ochii si la somn… a dormit dusa vreo 2 ore pana la baita, si dupa baita iarasi a bagat pana dimineata… e greu sa chefuiesti, na!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)