*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 21
alra spune:
mada, mie imi place scaunul ala si mi se pare potrivit de bb mic. rigid e ca na, e de plastic, dar nu te zgarii in el. perna e tot de la ikea, da, dar poti face si tu acasa. nicole sta foarte bine in el si rezista si la impinseli prin casa, are picioarele cracanate si stabilitate mare.
mersi inca o data de complimente. fu munca multa si putin timp de relas, dar una peste alta a iesit foarte bine. a fost foarte frumos la biserica.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
loryd spune:
salutare dragi mamici si cozonacei
Numele meu este Dana si va citesc de mai mult timp dar abia acum am inceput sa si scriu.
Am o fetita de aproape 7 luni (pe 6.iunie facem 7 luni) pe nume loredana georgiana
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi.
criss703 spune:
Lauramiron
daca ai sti ce vreme urata e acum la deva dar tu mi-ai inseninat-o ![]()
.Apropos de tuns am vazut strumfita ta tunsa
, tu ai tuns-o ? cu foarfeca , cu masina ?
ca tre sa-i facem si noi ceva la piscotelu nostru dar nu prea am curaj s-o tund eu
Otiliav te
si pe tine , da e lunguta pt. kg. ei multe
, poate o fi inalta ca taica-su si slaba ca maica-sa
..numai sanatoasa sa fie !
Arla frumos botez , frumoasa bisericuta , frumoase domnisoare (aici te-am bagat si pe tine
)
Loryd bine ai venit in mijlocul nostru
, mai povesteste-ne cate ceva despre tine si bebelina ta (sau surioare, fratiori daca sunt )
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bertha spune:
Nu pot vedea pozele de la botezul Babutzei!
Nu se deschide linkul.![]()
Olivia, mai ce ramita ai tu acolo! Tare dragalas plimbetrul! Cre'ca o sa bata recordul la suta cand va fi amre!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lauramiron spune:
Inca imi cade parul, dar nu la fel ca si in perioada alaptarii. Nu mai alaptez de pe la Paste, si se simte o imbunatatire clara de atunci. Vad mult par scurt pe sub cel lung, deci se regenereaza
N-am mai folosit nimik special in ultimele 2 luni, sampon normal+masca (Wella Professional sau Elseve). Am avut o tentativa cu Vichy rosu, dar imi ingrasa parul teribil
Alra, stiu ca m-ai avertizat
, dar pana nu esti Stan patitul, nu crezi! L-am aruncat dupa vreo 3 folosiri![]()
Camelia, ce bine papa Alexandra
Nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi doar dupa o saptamana de crestere mai puternica. Au si ei perioade de crestere/stagnare, mai urmareste-o 2-3 saptamani sa vezi cum evolueaza. Plus ca ea e si inaltuta bine!
Iar 8 kg la 7 luni chiar nu mi se pare motiv de ingrijorare
Mada, sanatate puilor! Sa le treaca repede raceala??
loryd spune:
criss703 multumim de primire
Lory e primul copil si a fost f asteptata.
Eu am 28 ani si suntem din Constanta dar momentan suntem pentru o perioada la bunici la Braila

La multi ani tuturor copiilor sa creasca sanatosi si frumosi alaturi de parinti

Dana -mami de
Lory (06.11.2008)
alra spune:
laura, mie imi cade parul cand e gras, chestia aia rosie cica il "hranea", deci ingrasa, deci cadea mai rau. peria aia care se invarte face vreun purice? as vrea sa mi-o iau cadou de ziua mea, dar nu stiu daca e buna de ceva sau nu.
daca mai vrea cineva poze, dati pm please.
oceanborn spune:
loryd bine ati venit printre cozonacei!
avem bebei cu varsta apropiata(daca se poate spune asa, diferenta de 1 zi
)
(Edit:am gesit, de ametita ce-s
, diferenta nu e de 1 zi, e de mai mult...acum am vazut mai bine)
criss tu serios nu arati de 25 de ani, cati ai
, arati cu vreo 2 3 mai putini
, winnie the pooh![]()
Nebunica si Thomas isi petrece fff mult timp in brate...in patut sta cate 2 3 minute cand e treaz , cand chiar nu ma pot ocupa de el...si-n alea 2 3 minute le comite....azi s-a mai ridicat o data,cand s-a trezit, doar ca erau gratiile mai mari ca el
, zici ca-i la puscarie saracutul, el a vrut-o....
mami de Thomas
oceanborn spune:
Pt lista:
am 61 kg
, mai putin cu 1 kg decat aveam inainte de sarcina!!!!!!! nu stiu daca sala m-a ajutat cu ceva, Thomas cu siguranta....
in rest nu s-a schimbat nimic pt lista, mi se pare ca am mai lasat ceva din burta...
Vorbiti de par... putinul ce-l am mi-l smulge thomas,in ritmul asta cred in putin timp ajung la inceput de calvitie
,si mai am si frunte lata!
mami de Thomas
alra spune:
si mie imi cade parul de cateva saptamani. nu stiu daca vitaminele de par de le-am luat cand cu laura sunt bune in timpul alaptatului. ar trebui sa intreb la farmacie.
la noi e canicula. e cald si se simte mai cald decat arata termometrul din cauza umiditatii. afara nu e placut, deci ma ocup cu stransul prin casa ![]()