*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Buna fetelor,

Mai intru si eu pe aici sa va salut, sa va spun ca va citesc mai mereu dar nu prea apuc sa si scriu si mai ales sa urez tuturor puiutzilor La multi ani de primul 1 iunie din viata lor.
Despre noi ce sa va zic, avem aproape 7 luni, papam din ce in ce mai bine, asteptam verdictul cantarului de maine sa vedem daca este si cu folos, in rest nu facem nimic deosebit de genul stat in fundulet, mers de-a busilea sau rostit cuvinte magice.
Alra felicitari pt botezul reusit, vazut si poze cu Paula, cele 2 sagetele ale Otiliei, pe David vitezomanul, Balacila calator,voioasa Eva si multe altele.
Am descarcat si cateva poze recente pe contul mamicilor vesele dar inca incerc sa ma dumiresc cum sa pun link catre ele.
Revin mai tarziu cand reusesc.
Pana atunci petrecere frumoasa alaturi de cei mici va dorim.

crismargrg de Bianca Alexandra 02nov08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu sunt foarte incantata de peria mea ce se invarte Adica eu tot cu peria il faceam inainte, insa cu feonul si perie simpla si ma durea mana de ma rupea pana terminam, plus ca nu am dexteritate si nu iesea ca lumea
Deci, ti-o recomand cu caldura, eu am Rowenta Brush Active. Fara nici o exagerare, imi aranjez parul in 10-15 minute. Il usuc pe jumate cu feonul la putere mare, apoi cu invartitoarea imi ia 10 minute. Daca vreau ceva mai "elaborat", 5 minute in plus
Cred ca se potriveste bine si la parul si freza ta.

Citat:
citat din mesajul lui alra

laura, mie imi cade parul cand e gras, chestia aia rosie cica il "hranea", deci ingrasa, deci cadea mai rau. peria aia care se invarte face vreun purice? as vrea sa mi-o iau cadou de ziua mea, dar nu stiu daca e buna de ceva sau nu.

daca mai vrea cineva poze, dati pm please.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Buna Loryd si bine ai venit printre noi!! Si bebe a mea e nascuta intr-o zi de 6, doar ca in decembrie.
Daca ne citesti de mult, stii ca trebuie sa treci de moderare ca sa te citim in timp real. Asa ca scrie, povesteste-ne despre voi

Citat:
citat din mesajul lui loryd

salutare dragi mamici si cozonacei
Numele meu este Dana si va citesc de mai mult timp dar abia acum am inceput sa si scriu.
Am o fetita de aproape 7 luni (pe 6.iunie facem 7 luni) pe nume loredana georgiana
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Sa va spunem mai multe despre noi - am nascut-o la 39 sapt cu 3600g - nastere naturala cu anestezie epidurala. Spre nefericerea mea (si a ei) nu am putut alapta dar s-a dezvoltat destul de bine si cu lapte praf.
La 6 luni avea 9 kg si 74 cm
Adevarul ca la lungime are si cu cine semana -si eu si sotul suntem destul de inalti (peste 1,80)

Stiu ca trebuie sa trimit mai multe mesaje asa ca va mai spun in urmatoarele despre noi
Pupici pentru mamici si copii [pup

Dana -mami de Lory (06.11.2008)

Mergi la inceput

Criss, am tuns-o cu masina de tuns, cu nr.12. De fapt sora mea a tuns-o, eu am tinut-o in fundic si m-am jucat cu ea. Asa am tuns-o si pe Rebeca cand a fost bebelus. Mi se pare chiar simplu. Cam peste vreo saptamana voi repeta operatiunea, ca a crescut parul deja, plus ca mai are inca din primul par, cel cu care s-a nascut, care tot cade.
Apoi lasam sa creasca.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Lauramiron daca ai sti ce vreme urata e acum la deva dar tu mi-ai inseninat-o .Apropos de tuns am vazut strumfita ta tunsa , tu ai tuns-o ? cu foarfeca , cu masina ? ca tre sa-i facem si noi ceva la piscotelu nostru dar nu prea am curaj s-o tund eu

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Cu diversificarea stam binisor.
NU mancam deloc piureuri doar supa dar si aia cateodata cu descantec .
In rest mancam cu placere orice fruct, branzica, sucuri de orice fel
Mai asteptam si vedem ce va fi
Sper sa ma mai ajutati si pe mine cand voi ramane fara idei. Ea mica era tare mancacioasa si nu prea credeam ca voi avea mari probleme cand se va trece la hrana solida dar........

Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Loryd, bun venit!

Criss, Mada, mersic!

Alra, am si eu peria de la Rowenta, cum zice si Laura, in 10-15 minute e aranjat si cat de cat intins. Eu nu-l vreau lins, asa ca peria il intinde da-i si da volum. Eu la tine am vazut par aproape lins....sau mi se pare? Al meu e cret daca bag spuma, si no shape daca nu bag nimic. Asa ca peria ma salveaza tare cand il vreau mai aranjat. De la 1 la 10, ii dau 10* pt mine, fir subtire, moale, gras.
Revin... sa o adorm pe zibe.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetel, am nevoie de ajutor, cine vrea si are timp. Un chestionar legat de femeia in tv, imi tb pt maine la master, de preferinta de completat azi, ca pe maine sa am timp sa le procesez + lucrare + prezentare. Cine vrea sa dea un help, dati-mi un PM, sau mess la id: anca_sfariac. Mersic!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
da-mi pe mail

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ok, m-ati convins imi iau perie. nu stiu inca ce firma, vad maine. anca, da, tot fin si gras insa drept. nu sta in nici un fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

ok, m-ati convins imi iau perie. nu stiu inca ce firma, vad maine. anca, da, tot fin si gras insa drept. nu sta in nici un fel

daca iti cumperi si ai succes cu ea, te rog, sa-mi zici si mie, ca ma bate si pe mine gandul, dar si parul meu e pisicios si nu stiu daca o sa obtin vreun rezultat.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput