*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gata.
Deci, Alra, uite asa sau asa imi sta spalat simplu (la chiuveta din salon), asa cu peria simpla (chinul de pe lume, mana amortita, draci si nervi), asa cu placa (naspa pt parul meu) si asa sau asa cu rowenta. Pfiu, sper ca te-ajuta la ceva, sau pe Malinas , am muncit ceva sa le caut.

Altceva. Azi am facut branzica din lapte Mili de 3,5% cu lamaie. Am pus lamaie pana am vazut ca se aduna. Si-a papat-o bine cu mar copt. Se plangea cineva de Mili? Malinas? Nu mai stiu...
Ce vroiam sa va intreb, daca fac branzica cu calciu lactic, asimileaza altfel Ca zibe? Mai bine? Ca doctora mi-a zis sa-i mai dau Ca gluconic, si nu i-am mai dat, nu-mi place sa bag de toate-n ea, asa fara analize, doar pe conceptul `asa e bine`.
Dar daca fac branzica din lapte de vaca? E prea devreme? Stiam ca pana la un an-poate chiar doi nu se da, sa bea, dar branzica se poate? Ca e tare scump asta de 3,5%...

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ma anca, mie imi place parul tau naturel. eu l-as da cu gel si l-as infoia un pic dupa baie si gata.

oricum am prins ideea cu peria infoaie si indreapta. va zic poimaine

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da Alra, dar nu sta asa naturel decat in ziua respectiva, a doua zi e lipit si naclait, si sa ma spal zilnic...de unde-atata fericire.... il mai fac si-asa, dar mai rar, c-atunci tb sa bag mai multe-n el. Cu Rowenta nu bag nimic.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, incearca lapte de 3,5% la punga, are termen de valabilitate mai scurt, se face mai multa branza si e si mai ieftin ca cel la cutie. Imi place cum iti sta parul in toate ipostazele, dar stiu ca fiecare are piticul lui, eu am fir gros si aspru, cand ma spal arat ca un mop de-ala cu ate pus invers. Si, evident, vreau par drept si fara volum.

Azi m-a intrebat Darius ceva antologic: "mami, daca tu ai sanii atat de mari, unde mai are loc inima ta in piept?" Si pe cuvant ca nu-s chiar Pamela Anderson.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Da Alra, dar nu sta asa naturel decat in ziua respectiva, a doua zi e lipit si naclait, si sa ma spal zilnic...de unde-atata fericire.... il mai fac si-asa, dar mai rar, c-atunci tb sa bag mai multe-n el. Cu Rowenta nu bag nimic.

al meu a doua zi pe seara se suviteaza la radacina si pare nespalat de cateva saptamani eu il spal la 2 zile. ieri aveam musafiri si m-am dus sa ma spal pe cap caci eram obosita si ma manca si nu ma puteam suporta

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

buna! pt toti copiii!
M-ati dat disparuta, aici sunt! Suntem bine, dar lipsa de timp..iesim de 2 ori pe zi pe afara, la mijlocul zilei dormim (Ana Maria mai trage cate o atipeala si in carut, dar grosul il doarme acasa), am mai avut un accident cu Andreea ca a cazut si si-a strapuns buza cu dintii, a trebuit cusuta... acum e pe vindecate rana, aproape s-a cicatrizat de tot.
Cu diversificarea stam bine, mananca cam tot ce ii dau pana acum, i-am dat piure de legume, fructe (mar, banana deocamdata), cereale, branzica...urmeaza sa-i bag carnita, iaurtul, oul... Am urmat aceiasi schema ca la Andreea, si vad ca a mers pana acum. Inca o alaptez.
In rest, si cand stam in casa, imi ocupa tot timpul, sunt cu ochii pe ele in permanenta... aia mica e f activa si energica, se uita cu interes la surioara ei, rad in hohote amandoua in unele momente, se joaca cu jucarii, Andreea ii mai ia din jucarii, ii da ce considera ea...cam cu de astea ne ocupam.

Malinas, si eu vreau sa imi pun sterilet... acum nu stiu de care, sincer, nu prea il agreez pe ala cu hormoni, mi se pare ceva aiurea faptul ca iti suprima CM-ul. Nu stiu, nu ca nu mai pot dupa zilele cu CM, dar daca asta e natura, asta e, mi se pare contra naturii, si automat, ceva cu efect negativ ca o femeie ca nu mai aiba ciclu (cand nu ar trebui sa fie la menopauza si nefiind insarcinata). Asa ca am mari retineri in a baga hormoni in organism.... parca stiu si sper sa exista si sterilete fara hormoni.
Tutunaru din cate am auzit recomanda mirena cu hormoni, si altceva nu, plus ca e si mai expeditiv, m-as duce la altcineva, sa vad la cine.

Loryd bine ai venit!
Mav, ma bucur ca baietii sunt mai bine acum
Alra, sa va fie de bine botezul lui Nicole! Inteleg ca la voi Nicole e un copil mai linistit, si Laura e "capul rautatilor"?
Bertha, tare faza cu Darius

Am citit din urma, dar am uitat... de ex Malinas, nici nu mai stiu care erau celelalte 2 intrebari ale tale, am retinut-o doar pe cea cu steriletul. Uit, sunt cam impastiata, uit unele lucruri (nu vitale, de ex unde am pus nu stiu ce obiect) mi-e mintea ocupata cu copiii...
Poate sa ma duc la medic sa-mi dea ceva pt memorie...cu toate ca nu sunt asa batrana habar nu am ce sa fac... Fac unele lucruri mecanic, "din inertie" si pe urma ma intreb daca am facut cutare sau cutare ca nu mai tin minte...

revin dupa ce mai citesc...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha dragut Darius
Oceanborn 25 zici ? atat aveam cand m-am casatorit in urma cu 8 ani ..si atunci eram bruneta nici nu semanam , da pe cuvant de pionier ca-ti arat buletinu cand faci escala la Deva , pana vi tu poate or fi 33 batuti pe muchie .Mai da ce copil catarator ai stie ca e mami de la poalele muntelui

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

revin, asa pe bucatele, ca mai recitesc putin cate putin, nu mult ca uit iar
bertha, si eu cred ca e o reactie de "contact" bubitele alea, si nu alergie
Malinas, gata, am vazut primele 2 intrebari
1. f rar se intampla sa mai regurgiteze lapte (de la san), doar cand mananca f cu pofta
2. eco abdominala, la medlife, la dr Stamate - fa programare din timp, dureaza cateva zile- 1-2 saptamani, in fct de cat de aglomerat e

spiridus, cum adica ti-au gresit aia...of ce incompetenti!
Auzi, inca o intrebare: ai dreptul sa primesti recalculat si pe Cris? ca cic-ul tau pt alex s-a terminat... cum faci, ai dreptul la aceiasi suma, adica indemnizatia marita (85%)?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Bertha Care par? Eu cred ca in curand raman cheala..si de cand am nascut tot zic ca ma duc sa ma tund mult mai scurt dar tot n-am apucat...si momentan e par peste tot, aspir de mi-a venit rau...daca gasesti vreo formula magica zi-mi si mie

Mirtha Super dulce Eva cu bandana
Olivia Super tare David, cum patruleaza prin casa
Criss Cu pampersul eu asha am patit cand foloseam nr 2...l-am schimbat cu 3 si acum nu mai am probleme. Poate trebuie sa treci la nr 4

Vorbeati de sterilet..mie a vrut sa mi-l "monteze" la 2 luni de la nastere...bine ca nu am facut-o habar n-aveam ca trebuie ateptat. Cred ca voi astepta pana dupa bebe 2.

Un mic film cu Thea papand cereale...nu radeti ca inca nu i-am luat scaun de masa asha ca papam ca tiganii pe jos

http://entertainment.webshots.com/video/3020351160104943949ZtoOXU

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Stewie ce bine sta Thea ta in fundic , frumoase pozele din parc/ picnic ca si bebelina ta cea grasunica .Legat de nr.4 din pacate noi plutim in el , tot urmaresc pe unde poate sa iasa din el ca si azi am patit la fel era umed tot fundicul nu numai pe margini .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput